Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vier dagen rust voor Ibrahimovic: ‘Andere spelers krijgen twee dagen vrij’

Laatste update:
/

Nu de interlandperiode is aangebroken vliegen de internationals van Manchester United de hele wereld over. Zlatan Ibrahimovic is gestopt als international en heeft vier dagen vrijaf gekregen van manager José Mourinho, terwijl andere spelers van the Red Devils die niet zijn opgeroepen voor hun land, het met twee vrije dagen moeten doen.

Ibrahimovic, die zijn laatste wedstrijd voor Zweden op het EK speelde, kwam tot dusver alle wedstrijden van United negentig minuten in actie. "Als je 34 jaar oud bent, heb je rust nodig. Je kan geen zeventig wedstrijden in een seizoen spelen”, zegt Mourinho tegen Sky Sports. “Ik geef de andere jongens, die niet zijn geselecteerd voor hun nationale teams, twee dagen vrij. Zlatan heb ik vier dagen vrijaf gegeven.”

"Ik geef vrije dagen a la carte. Het is afhankelijk van de situatie. Hij speelt iedere wedstrijd, iedere minuut. Dus vier wedstrijden, 360 minuten: vier dagen vrij voor de big guy”, aldus Mourinho. Ibrahimovic maakte in zijn eerste drie competitiewedstrijden drie doelpunten.

Wordt Zlatan Ibrahimovic dit seizoen topscorer van de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

blijft een fantastische People manager die Jose. en hij heeft gelijk een blije Zlatan is een key tot succes.

29 augustus 2016 om 19:04

Een goede people manager tot het minder gaat met zijn ploeg. Dan zijn de spelers ineens een spion die hem kapot willen maken.

29 augustus 2016 om 19:51

Dat is altijd in het voetbal. Als het minder gaat, gaan de ontevreden spelers ineens achter je rug zaken prijsgeven. Kijk maar naar Guardiola bij Bayern. Iemand speelde info door over de opstellingen. Dit is voetbal. Altijd zo geweest.

30 augustus 2016 om 11:31

Bij Guardiola was het 1 persoon. Bij Chelsea en Real was het de complete selectie. En de vedettes die het voortouw namen.

Wie weet het Mou toch nog geleerd van zijn fouten.

29 augustus 2016 om 21:33

Wacht maar tot Memphis. Die zal overtreffen.

Zlatan is natuurlijk niet de jongste meer dus ik snap de keuze voor meer rust precies. Daarbij creëer je ook good will bij Zlatan op die manier idd.

Na de interlands valt het wel op de veel spelers vermoeid terugkomen, dus ik ben benieuwd.
Eerst volgend competitiewedstrijd van United is tegen City, 10 september 13:30 (zat).

29 augustus 2016 om 20:13

Taaltechnisch niet de sterkste reactie, maar ik ben het wel met je eens. Het gaat waarschijnlijk op fitheid aankomen bij zo'n clash.

Zlatan geeft Man U 4 dagen vrij

29 augustus 2016 om 20:10

wat een nieuws. schreeuw het van de dagen! zlatan geeft man u vier dagen vrij in plaats van twee. zodat ze weer kunnen bijkomen van het onder de indruk zijn.

Buiten het feit dat ik elk nieuws over Zlatan geweldig vind. Moet ik wel zeggen dat dit echt gewoon nieuws zonder enige inhoud is. Hij hoeft 2 dagen niet te trainen terwijl de rest het wel moet, stop dat maar in je krant Engeland. Heb je weer wat om over te lullen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren