Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrek Alexis Sánchez met gejuich ontvangen: ‘Het was echt een ramp’

Laatste update:

Gary Neville is zeer verheugd met het nieuws dat Alexis Sánchez op het punt staat om Manchester United in te ruilen voor Internazionale. De Chileense aanvaller staat voor een terugkeer naar de Serie A. Inter gaat hem naar verluidt voor een seizoen huren, met een optie tot koop voor vijftien miljoen euro. “Het was echt een ramp, ze moesten van hem af”, aldus Neville.

Na een lange geruchtenstroom maakte Sánchez anderhalf jaar geleden de overstap van Arsenal naar Manchester United, waar hij de best betaalde speler werd met een salaris van circa 550.000 euro per week. Hij kwam geen moment uit de verf op Old Trafford. Mede door blessureleed kwam de dertigjarige aanvaller niet verder dan vijf doelpunten voor the Red Devils.

Romelu Lukaku heeft zijn eerste doelpunten voor Internazionale al gemaakt

In navolging van Romelu Lukaku staat ook Sánchez op het punt om zijn overstap naar Inter af te ronden. “Ik heette hem van harte welkom bij de club omdat ik hem zag als een gevaarlijke aanvaller die doelpunten maakt. Maar het was een drama”, aldus Neville bij Sky Sports. De oud-speler van United zegt geen idee te hebben hoe het komt dat de Chileen niet presteerde. “Waarschijnlijk zijn er twee versies van hem: een die speelde voor Arsenal en Barcelona, en een die naar Manchester kwam. Ze moesten hem wel laten gaan.”

Neville vindt dat Manchester United schoon schip moet maken en afscheid moet nemen van spelers die met hun hoofd bij andere clubs zitten. “Romelu Lukaku wilde hier niet meer zijn”, legt hij uit. “De club gaat momenteel door een gefaseerde transitie. Er zijn vier of vijf spelers die hier niet meer willen zijn. Solskjaer moet dit jaar en volgend jaar af zien te komen van die spelers.”

Verwacht jij dat de periode van Alexis Sánchez bij Internazionale een succes wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe snel je waarde kan kantelen Haha. Vijftien miljoen euro .. Dolberg is nog duurder!

20 augustus 2019 om 11:49

En jonger leeftijd bepaald ook prijs hé😁
Wil niet zeggen dat 15 voor Alexis niet duur is

20 augustus 2019 om 11:51

Ja maar die krijgt geen 10 mill salaris lol

20 augustus 2019 om 12:05

Precies. Dit was de enige mogelijkheid om van hem af te komen.

20 augustus 2019 om 12:18

10? Maak daar maar 30 van...

Genoeg spelers die niet konden renderen bij United. Di maria, sanchez,lukaku,schweinsteiger etc. Neville kan het.inderdaad aangeven. Maar dit is wel het beleid van united. Ze hebben teveel spelers ingekocht die niet konden functioneren in het Systeem

20 augustus 2019 om 12:05

Lukaku vond ik goed renderen. Speelde een goed eerste seizoen maar kwam dan te zwaar en zonder rust terug na de wereldbeker.

Natuurlijk is hij dan zelf verantwoordelijk voor zijn mindere seizoen maar er zijn er velen die nu nog bij Man U spelen die vorig seizoen nog een pak minder waren.

Ik denk dat als hij gebleven was hij dit jaar ging vlammen indien de trainer hem natuurlijk nog als eerste spits zag.

20 augustus 2019 om 12:12

Helaas past Lukaku niet in het systeem wat solksjaer hanteert. Daarvoor ziet hij liever Rashford in de spits staan.
Overigens vind ik dat Lukaku inderdaad niet genoeg krediet kreeg bij United.
Heb ook al vaker aangegeven dat Lukaku gewoon een topspits is als het systeem goed afgestemd is op hem.

20 augustus 2019 om 12:06

Dar zijn verschillende redenen voor. Soms hebben Spaanstalige spelers en hun familie moeite om zich in Manchester of omgeving te vestigen. Soms is een trainer eigenwijs en laat een speler op elke positie spelen behalve zijn eigen voorkeurspositie. Soms haal je een speler die rendeert in een counter ploeg maar gaat men aanvallend spelen. Soms zijn spelers allang over de hill maar nog altijd een grote naam.

20 augustus 2019 om 12:42

Omdat er geen systeem is. Zelfs een tacticus als Van Gaal kreeg er geen systeem in. De club is momenteel een opeenstapeling van fouten en dat uit zich in het sportieve aspect. Met deze selectie is geen eer te behalen. Er is sprake van een disbalans, er is een gebrek aan kwaliteit en de club ontbeert alle vormen van een visie.

Tien jaar geleden kwam je daar nog mee weg. Je kocht weer een aantal wereldtoppers en je deed een seizoen later weer mee. Tegenwoordig zijn spelers zo ontzettend duur geworden dat het ook voor Manchester United zeer lastig is om topspelers te werven.

20 augustus 2019 om 14:21

Sanchez en lukaku zullen veel beter presteren bij inter dan bij man u.
Het systeem ligt ze niet...
Daarnaast is conte heel erg blij met deze aankopen.
Weet zeker dat hij ze aan de praat krijg want in mijn ogen zijn dit hele goede aanwinsten voor inter.
Sanchez kent de serie a en we weten wat ie kan dus ik heb totaal gee twijfel over sanchez.
Over lukaku ook niet die gaat gwn scoren let maar op.

20 augustus 2019 om 14:31

Inter milan krijgt mooi elftal met de spelers plus godin,sensi en barrela

20 augustus 2019 om 15:06

@elchino20 Ah want Conte zn systeem komt erg overeen met de systemen waarin Alexis voorheen goed speelde bedoel je?

20 augustus 2019 om 15:27

@Dante, dat klopt want Wenger heeft ook een periode in het systeem van Conte gespeeld en toen speelde hij geweldig.

Vind het persoonlijk toch een beetje sneu hoe de beeldvorming omtrent Alexis Sanchez is gegaan. Natuurlijk heeft hij hier zelf grotendeels debet aan door middel van zijn slechte spel. Maar de hele situatie waar Man Utd zich in bevond sinds de komst van Alexis liet ook weinig positieve beeldvorming toe.

Denk voor beide partijen beter dat hij vertrekt, en hopelijk kan hij in de bij hem bekende Serie A weer zijn oude niveau halen. Bepaalde kwaliteiten verleer je niet van de een op de andere dag, en dat hij over dit soort kwaliteiten beschikt staat buiten kijf!

20 augustus 2019 om 12:45

Alexis Sanchez was al erg matig in z'n laatste halfjaar Arsenal. Spelers die op die leeftijd zo lang in verval zijn, komen daar over het algemeen niet meer zo makkelijk uit. Het is dus ook niet volledig onverwacht dat Sanchez geflopt is bij Manchester United. Het is namelijk ook niet de makkelijkste club om momenteel voor te spelen.

20 augustus 2019 om 13:50

Maar toen Alexis naar United kwam in de winter liep het juist wel goed bij Man U. Ze werde toen 2e en Alexis had genoeg kansen om zichzelf te bewijzen, daar in heeft hij keihard gefaald. Helaas want ik dacht echt dat dit een goede transfer was.

United gaat idd door een gefaseerde transitie. top 4 zou dan ook geweldig zijn, maar dit soort dingen kosten tijd en geld. Ik vind dat Ole en zijn team veel gezeik over zich heen krijgen maar het voetbal plan van gisteren was gewoon goed. De vraag is alleen hoe lang kan dit jonge team dat opbrengen mbt fitheid. Verder vind ik het beleid van Ole erg goed.

Wil je niet voor het 'grote' united spelen rot dan maar op. United gaat weer terug naar de Ferguson roots. Jonge 'potentiele' talenten kopen en ontwikkelen aangevuld met paar topspelers als leiders. Lukaku en Sanchez lozen was een geode eerste stap. Zou verder ook rojo, pogba verkopen en Neves Sancho halen in de winter. Dan as zomer nog een nummer 10 en je kan weer meedoen.

20 augustus 2019 om 13:53

Ik zie het wel zitten als ze als nieuwe 10 Maddison ophalen bij Leicester. Past bij het nieuwe United. Jong, ambitieus en talentvol. Dat hij Brits is, is mooi meegenomen

Man United is een mooi voorbeeld van een club die niks aan zijn vele centjes heeft door wanbeleid. Echt 0,0 visie zit er in die club. Zolang ze Ed Woodward de spelers laten halen gaat het echt helemaal niks worden. Zoveel geld uitgegeven en het lijkt helemaal nergens naar.

20 augustus 2019 om 12:41

Er is nu wel beleid, eindelijk wordt er naar de lange termijn gekeken.

20 augustus 2019 om 12:54

Op basis waarvan? Omdat Solskjaer nu een paar jeugdspelers inpast die vooralsnog niet bijzonder veel toevoegen? Een beleid is veel breder dan alleen een paar jeugdtalenten die af en toe 20 minuten mogen meedoen. Er is organisatorisch nog steeds niets veranderd binnen de club. Zolang dat niet gebeurt, zal er weinig vooruitgang zijn naar mijn mening.

Dit is allemaal ontstaan doordat United de concurrentie zo nodig af wilde troeven.

Natuurlijk speelde Sanchez goed bij Arsenal. Natuurlijk kun je niet in de toekomst kijken.
De conclusie is echter toch wel dat dit de grootste flop is van de afgelopen jaren

Het beleid en scoutingsapparaat van Manutd is gewoon zwaar ondermaats voor een topclub.

Als je kijkt naar City, Liverpool, Spurs etc.
Het elftal speelt in een vast systeem/tactiek met hier en daar wat mogelijkheden om tijdens een wedstrijd om te schakelen.

Op basis van tactiek en formatie kijken ze heel goed naar welke type spelers ze nodig hebben en goed in dat systeem past.

United heeft wisselende formaties, wisselende posities.
Gisteren startte bijvoorbeeld Rashford ineens vanuit de flanken en Martial in de spits terwijl de vorige wedstrijd tegen Chelsea hij een van de betere spelers was op het veld in de spitspositie.

Hun selectie is veels te smal, ze kopen spelers veels te duur in die vervolgens niet goed bij de club passen.

Rashford en Lukaku zijn bijvoorbeeld 2 compleet verschillende type aanvallers.

Kies voor 1 systeem met 3 belangrijke spelers en bouw daar je elftal omheen.
City speelt gewoon 4-3-3.
Veel passing, hoog speeltempo en hoog druk zetten.
Spelers die ze kopen, passen in een dergelijke tactiek.
Ze missen bijvoorbeeld echt lengte voorin, maar dat past ook helemaal niet in hun wijze van spelen.

United is een club van wereldfaam, maar hun selectie is simpelweg middelmatig.
Watford was gisteren niet beter of slechter en dat zijn nu eenmaal de clubs waar ze zich mee moeten meten.

Liverpool en City liggen een straatlengte voor en Spurs volgt daarachter.
Arsenal is voorzichtig bezig met een comeback. Dus United moet echt hard strijden voor plek 4 of 5... dat is het maximaal haalbare met deze selectie.

Een onderbelicht faset van spelen voor United is de stad Manchester. Sommige zuid Europese en zuid Amerikaanse spelers vinden het gewoonweg een saaie grauwe stad. En het weer gaat hem ook niet worden. Verblind door de rijke geschiedenis en het geld dat zo'n club als Manchester heeft + de Engelse competitie laat men zich verleiden om te komen. Eenmaal daar valt het alles bij elkaar erg tegen .De familie is ook niet gelukkig en blij met Manchester. Gevolg bis dat men weg wil. Top spelers willen niet meer naar United komen. Slecht voetbal,een verouderd stadion een vreselijke stad in te wonen,slecht weer.

20 augustus 2019 om 12:48

Kennelijk hebben de spelers van City daar geen last van.

20 augustus 2019 om 12:56

Dat is een veel te makkelijk excuus. Pakweg 10 jaar geleden wouden ze allemaal voor Manchester United spelen en nu zouden ze ineens niet kunnen renderen? Vergeet niet dat Sanchez al in verval was voor hij naar Manchester United kwam.

Bovendien is het nog steeds een puinhoop bij de club en dat maakt het allemaal niet makkelijker. Het verwachtingspatroon is namelijk nog steeds erg hoog en de druk op de ploeg word na elke mindere prestatie opgevoerd. Vervolgens blijven de echte veroorzakers van de puinhoop volledig buiten schot, terwijl spelers en coach de volle laag krijgen.

Hij leek me altijd al iemand die moeilijk te motiveren is, laatste half jaar bij Arsenal bleek hij ook al moeilijk in de groep. Jammer genoeg heeft hij die lijn doorgezet bij United.

Snap Inter hem eerst huurt, als hij zich daar het komende jaar niet bewijst zitten ze tenminste niet met hem opgezadeld.

Je kunt dit alleen maar aanmoedigen. Lukaku en Sanchez stonden de ontwikkeling van Rashford en vooral Martial in de weg. Nu deze twee weg zijn, kunnen Martial en Rashford eindelijk de linksvoor- en spitspositie consistent bekleden.

In noodsituaties leer je je beste vrienden kennen. De beste vriend van Manchester United is Inter.

Eerst een godsvermogen uitgeven om Manu van Lukaku te verlossen en nu gaan ze ook nog de schade herstellen die United opliep door Sanchez op zijn retour even de bestbetaalde PL-speler te maken. Samen zijn ze ook de slechtst geleide topclubs van Europa. Partners in crime.

20 augustus 2019 om 14:07

Laat ik maar reageren op het positieve. Fijn dat je ons nog als topclub ziet, die mening is tegenwoordig schaars hier op VZ!😉

20 augustus 2019 om 17:29

Dat is ook wel een beetje terecht, maar Inter dat goed beleid voert, is gewoon een topclub. Maar ik hoef je niet uit te leggen dat daar de crux zit. Ook al hebben ze nu een team met veel kwaliteit en een trainer die bewezen heeft dat hij gevallen topclubs weer kan laten herrijzen, Sanchez vind ik met zijn beperkte loopvermogen (inherent aan non-stop voetballen van 2013 tot 2018) totaal niet geschikt voor Conteball. En hij is niet goedkoop, lijkt me

Die ruildeal tussen United en Arsenal voor Sanchez en Mkhitaryan is de enige deal die ik heb gezien waarin beide partijen er slechter vanaf kwamen.

20 augustus 2019 om 13:51

Echt bijzonder inderdaad. Als we kijken naar speeltijd/goals-assists/loon, dan is Arsenal nog wel beter af met Mkhitaryan dan United met Alexis. Dat is het enige positieve eraan vanuit het standpunt van Arsenal. Hopelijk kunnen wij uiteindelijk Miki in januari lozen, samen met Xhaka en Mustafi!

20 augustus 2019 om 14:59

Nou, als we het loon moeten meetellen, dan zijn wij slechter af.

United betaalt meer, maar kan dat zich makkelijk veroorloven vanwege hun enorme inkomsten. Wij geven Mkhitaryan wat? 180-200k? Dat komt bij ons harder aan dan 500k voor United.

Het zijn ook dat soort bedragen dat we geven aan spelers van dat niveau waardoor je niet de ruimte had om veel geld neer te leggen voor een nieuw contract voor Ramsey. Ook waarom je nu Iwobi verkoopt ipv Mkhitaryan, Iwobi is jonger, beter, goedkoper, homegrown, ligt daardoor veel beter in de markt dan Mkhitaryan die je aan de Chinese straatstenen niet kwijt raakt.

United is zo'n club die gewoon maar spelers kocht zonder na te denken over een specifieke speelwijze. Gewoon een zooitje aanschaffen en dan proberen om een willekeurige trainer iets ermee te gaan maken. Je springt ook zomaar van Sir Alex naar Moyes naar Van Gaal naar Mourinho naar Ogs. Allemaal totaal verschillende managers. De ene heeft nooit een topclub getraind, de andere is goed met jeugd, de andere is goed met ervaren spelers, de andere wil behoudend spelen, de andere wil counteren, de andere wil domineren en de andere is niet helemaal duidelijk omdat hij net pas begint. Het is echt een zooitje bij United.

Micky was voor ons geen revalatie maar hij heeft het wel beter gedaan dan Sanchez bij man u. Volgende x mogen ze weer shoppen en hun salaris plafond naar de klote helpen zodat hun budget minder wordt. Voor de voetballer vindt ik het jammer want hij kan echt goed ballen. Bij Arsenal was hij goed terecht , Mourinho speelde anti voetbal en dat werkt voor hem niet. Jammer voor zijn carrière maar Arsenal fans lachen hierom.

In feite is het met United al mis sinds het afscheid van Fergie. Van Gaal en in nog grotere mate Mourinho waren niet de juiste mensen op de juiste plaats. Of Solskjaer dat wel is kan ik nu nog niet zeggen. Feit is dat de club al die tijd spelers aan heeft getrokken die voornamelijk tegen vielen na hun komst. Alexis Sanchez is er daar eentje van. Neville kan nu wel blij zijn dat hij (waarschijnlijk) vertrekt, hij zou ook eens moeten vertellen waarom Sanchez zoals zo vele anderen bij United zo tegen is gevallen. Het is zo velen overkomen, dat kan niet alleen aan al die spelers liggen.

Denk persoonlijk dat Sanchez weer helemaal opleeft bij Inter. Bij United echt een drama inderdaad. Maar heeft bij Arsenal bewezen echt goed te kunnen voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren