Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertonghen: ‘Het is niet verstandig om iemand op te offeren voor Messi’

Laatste update:

Argentinië parasiteert tijdens het WK 2014 vooral op de brille van Lionel Messi, maar Jan Vertonghen is niet bang voor de steraanvaller van los Albicelestes. De verdediger van België staat zaterdag in de kwartfinalewedstrijd in Brasília tegenover de aanvoerder van Argentinië.

/

“Ik heb Messi zien spelen en hij is de beste man bij Argentinië. Ze hebben natuurlijk nog andere gevaarlijke spelers. Dries Mertens kent Gonzalo Higuain van bij Napoli en zegt dat hij heel goed is”, citeert Sporza de linkspoot van Tottenham Hotspur. “Als we als team verdedigen kunnen we iedereen opvangen. Ik denk niet dat het verstandig is om iemand op te offeren om Messi te neutraliseren. We moeten als ploeg spelen.”

Vertonghen spreekt van de ‘belangrijkste wedstrijd die ik tot nu toe bij de Rode Duivels speelde’: “We willen ons heel graag laten zien. Voor zulke wedstrijden doen we het allemaal. Maar we willen natuurlijk winnen, en nog mooiere wedstrijden spelen. Het zelfvertrouwen in de groep is groot. We zijn voor niemand bang. Natuurlijk moeten we oppassen voor de aanvallende Argentijnen, maar ook onze intentie is om aan te vallen.”

‘Het is niet verstandig om iemand op te offeren voor Messi’

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach, of je nou iemand opoffert of niet, messi blijft gevaarlijk

4 juli 2014 om 20:45

Inderdaad, daarom kun je er dus beter voor kiezen om niemand op te offeren. Dat bevordert het voetbal en op die manier maak je meer kans op de winst, want de verdediging van Argentinie is niet bepaald fantastisch

Nou Argentinie heeft niet echt indruk gemaakt, maar dat hebben alle 'grote' landen niet gedaan vind ik. 60-40 is de wedstrijd, in het voordeel van Belgie. Argentinie heeft Messi maar Belgie is zeker niet kansloos. Denk niet dat Messi Courtious graag wil zien doordat barca uitgeschakeld is in CL, landstitel.

4 juli 2014 om 22:59

Waarom denk jij dat Belgie in het voordeel is? Omdat ze betere spelers hebben ofzo? Laat me niet lachen. Messi uuuh Argentinie is in het voordeel om een man Messi.

Groot gelijk heeft ie. Probeer er gewoon eentje meer te maken dat Argentinië. Dan krijgen we gelijk ook weer een leuke pot voetbal. Ben ook heel benieuwd in welke formatie N'land gaat spelen tegen Costa Rica. De 532 was niet altijd een even groot succes dus ik hoop dat er wat meer durf komt bij onze noorderburen.

Toch zit er te weinig snelheid in het middenveld van de belgen, het is jammer dat Sabella niet genoeg ballen heeft om Gago eruit te gooien voor Perez of een extra middenvelder toe te voegen aan het middenveld ipv Lavezzi zodat ze de slag op het middenveld kunnen worden.

Nu worden het weer nutteloze balletjes vanuit de vleugel op Higuain die niks kan/doet en hopen op een ingeving van Messi na een trage omschakeling, dit kan nooit lang goed gaan zo.

Maakt niet uit nee. Spelers als Messi moet je in de zone aanpakken. Gebeurt alleen bijna nooit. Maar hij krijgt toch z'n mogelijkheden wel. Zeker tegen die statische Belgische verdediging. Argentinië gaat met gemak door. Woensdag tegen Oranje wordt het een ander verhaal. Dan is het 50 - 50.

4 juli 2014 om 21:00

Dus jij gaat ervan uit dat Argentinië met al het gemak door gaat terwijl ze slecht voetbal hebben laten zien. En hij weet zeker dat wij winnen van Costa Rica. Volgens mij moet je wat objectiever kijken.

en toch, wanneer je een pitbull als Defour (of bij NL De Jong) 90min op Messi zet en hem echt geen meter geeft, kan je hem imo toch wel neutraliseren. Alleen offer je dan natuurlijk een man op, en zo kan je aanvallend minder betekenen en krijgen wellicht de andere aanvallers van Argentinie meer ruimte, en die zijn ook niet min.

4 juli 2014 om 23:02

Ken jij Messi eigenlijk wel. Zo'n matige speler als Deffour houd dat nooit langer als 60 minuten vol. Veel succes. Gewoon effe un tikkie uitdelen dat Messi zich gaat ergeren. Dan heb je geen last meer van hem.

4 juli 2014 om 23:48

Hij krijgt toch al zoveel trappen. Dat gaat ook niet werken.

Laat die Argentijnen morgen maar gewoon winnen. Als ik die Belgen zo hoor praten na 4 wedstrijden tegen dramatische ploegen dan kan ik niet wachten op het moment dat ze er uit vliegen.

4 juli 2014 om 21:37

Vier dramatische ploegen? Algerije maakte het Duitsland bijzonder moeilijk en de Verenigde Staten schakelde Portugal en Ghana uit. Lekker objectief zijn we hier weer. België speelde tegen de VS één van de beste partijen die ik tot nu toe al gezien heb.

4 juli 2014 om 23:03

Gaat hij weer andere wedstrijden der bij halen...

5 juli 2014 om 00:05

Logisch toch? Anders is er geen mogelijkheid tot vergelijking...

Higuain speelt dramatisch, net als Fred, Diego Costa, Balotelli

5 juli 2014 om 17:52

Is aguero al weer fit?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren