Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertonghen glundert: ‘Dat maakt het zoveel mooier wanneer wij hen verslaan’

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft deze zomer nog geen enkele aanwinst voor pers en publiek mogen presenteren. Waar competitiegenoten vele miljoenen spenderen om komend seizoen mogelijk beslag te kunnen leggen op de landstitel, blijft het bij the Spurs stil. Jan Vertonghen vindt het een goede zaak dat zijn club niet investeert in nieuwe spelers en geniet van het feit dat de concurrenten dat wel doen.

"Ik ben blij dat iedereen zijn team heeft versterkt, want dat maakt het zoveel mooier wanneer wij hen verslaan", aldus de Belgisch international in gesprek met de Daily Mirror. "Met hun uitgaven komt er veel druk op de teams te staan. Je hebt al kunnen zien hoeveel geld er is gespendeerd deze transferwindow en er is nog een maand te gaan."

Volgens Vertonghen zijn er vier à vijf clubs die kampioen 'moeten' worden. "Er zal veel druk komen te staan op die teams. Dat maakt de Premier League tot de beste competitie in de wereld. Het is fantastisch om in deze competitie te spelen. We willen het beter doen dan vorig jaar toen we tweede werden. We hebben een geweldig seizoen achter de rug en moeten we ervoor zorgen dat we de topteams ook buiten ons eigen stadion, buiten White Hart Lane, kunnen verslaan."

Vertonghen heeft er vertrouwen in dat zijn team dit seizoen wederom een gooi kan doen naar de landstitel. De ex-Ajacied gelooft dat Mauricio Pochettino goed werk aflevert en prijst zijn visie om met jonge spelers te werken: "We hebben een geweldig team, een jong team, dat veel is verbeterd in de loop der jaren. We kunnen veel aan details werken met de manager en we hebben al veel progressie kunnen maken."

Is het huidige Tottenham Hotspur een serieuze titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En gister lieten ze zien hoeveel verschil dat oplevert poeeh wat was manchester city gister goed

30 juli 2017 om 10:53

ik vind het zelf ook verschrikkelijk al die bedragen, maar je kunt niet echt een conclusie trekken op basis van een vriendschappelijke wedstrijd in de voorbereiding met ook nog aanpassingen in het team..

Ik vind het mooier als ze van zich laten spreken op het veld, want dit is grootspraak waar je later heel erg spijt van kan krijgen. In theorie is het een voordeel om het team bij elkaar te houden zonder (teveel) toevoegingen, maar iedereen weet dat er vers bloed nodig is om de groep scherp te houden.

30 juli 2017 om 11:07

Blijf een Ajacied he, dan hoort een beetje bluf er wel bij Ik snap vertonghen wel. o.a. in zijn tijd bij Ajax was altijd het verhaal: als we deze jongens een jaar langer vast kunnen houden dan kunnen er mooie dingen gebeuren. Waarna er in een transferwindow weer 2/3 van de belangrijkste krachten weg werden gekocht. Nu zit hij bij een club die de kracht heeft om daadwerkelijk de ploeg bij elkaar te houden, nu zien wat er gebeurd als die ploeg dus een jaar langer samen is. Ben het overigens wel eens dat ze dan wel de breedte nog moeten versterken en met de verkoop van Walker hebben ze natuurlijk alsnog 1 belangrijke speler weggedaan.

Of heeft het te maken met het stadion?! Zie Arsenal vele jaren terug, nieuw stadion niet veel uit kunnen geven aan spelers. Prestaties werden minder, toen stadion afbetaald was konden ze weer investeren in wat duurdere en betere spelers

Lijkt me slimmer om toch nog wel een paar spelers te kopen aangezien er dan nog concurrentie in het team blijft..... gun Jan het wel op kampioen te worden,want hij was mijn favoriete speler bij Ajax.
Maar ben fan van Arsenal dus hoop het niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren