Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI PSV: Bosz verrast op de flanken bij afwezigheid Lozano

Laatste update:

Zondagmiddag om 12:15 uur trappen Feyenoord en PSV af voor de absolute kraker in speelronde 14 van de Eredivisie. De Eindhovenaren zijn nog altijd foutloos en dus is Feyenoord er alles aan gelegen om de punten in eigen huis te houden. Het gat op de ranglijst is zeven punten. Zo komt de ploeg van trainer Peter Bosz vermoedelijk voor de dag.

Gezien de midweekse speelronde in de Champions League zal PSV met een iets beter gevoel afreizen naar De Kuip zondag. De ploeg van Bosz zorgde voor een knappe comeback tegen Sevilla (2-3) en is verzekerd van overwintering in het miljardenbal. Feyenoord keert na de winter terug in de tussenronde van de Europa League.

Echter zijn er ook zorgen aan de kant van PSV. Buitenspelers Noa Lang en Hirving Lozano zijn niet inzetbaar en dus moet Bosz puzzelen. De PSV-trainer mag van geluk spreken dat Johan Bakayoko werd gespaard tegen FC Twente. De buitenspeler ontsnapte aan een tweede gele kaart en is dus gewoon inzetbaar.

Waar verwacht werd dat Yorbe Vertessen de plek zou innemen van Lozano, kiest Bosz waarschijnlijk voor Malik Tillman. De van origine aanvallende middenvelder mag de linkerkant gaan bestrijken. Luuk de Jong opereert zoals gebruikelijk vanuit de punt van de aanval.

Op het middenveld voert Bosz geen wijzigingen door, wat betekent dat Guus Til voor diepte moet zorgen met Joey Veerman en Jerdy Schouten in zijn rug. Ook in de defensie houdt Bosz vast aan de gebruikelijke namen.

Voor Bosz wordt het duel in De Kuip een bijzondere. De geboren Apeldoorner was als speler, assistent-trainer én als technisch directeur actief bij Feyenoord. Toen hoofdtrainer Gertjan Verbeek ontslagen werd, verklaarden assistent Wim Jansen en Bosz zich solidair met Verbeek en stapten ook zij op.

PSV doet het de laatste jaren goed tegen Feyenoord. De Eindhovenaren verloren op 19 september 2021 voor het laatst en kunnen, na de winst om de Johan Cruijff Schaal, voor het eerst sinds 2016 twee opeenvolgende zeges boeken tegen Feyenoord.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Feyenoord - PSV:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop het! Vertessen als invaller om de ruimtes te benutten.
Alle lof voor Vertessen zijn invalbeurt in de Champions League, maar vooralsnog lijkt me dit gewoon de sterkste voorhoede.. al zou ik wel liever Saibari op de plek van Til zien.

Ik weet dat het geen vriendschappelijk voetbal is, maar vind toch eigenlijk wel dat je Vertessen moet belonen met een basisplaats, ook al is Tilman een betere voetballer

2 december 2023 om 11:24

Natuurlijk niet, je speelt niet tegen de nummer laatst maar tegen je directe concurrent en de huidige nummer 2. Aantreden met de best mogelijke opstelling, geen mensen opstellen als beloning voor een incidentele goede pot.

2 december 2023 om 12:06

Met een feyenoord dat moet komen is het met Vertessen misschien wel de sterkst mogelijke opstelling.

2 december 2023 om 13:13

Vertessen vind ik dit seizoen niet incidenteel. Hij levert bijna altijd. Til niet overigens, maar wel vaak laatste tijd.

2 december 2023 om 15:07

Zo zou mijn opstelling zijn tegen Feyenoord om een kans te maken.

Benitez
Teze
Ramalho
Boscagli
Dest
Bakayoko
Schouten
Veerman
Tilman
Saibari
de Jong
2 december 2023 om 16:57

Feyenoord hoef niet te komen. Al zou psv winnen is het nog afwachten of ze na de winterstop er ook staan . PSV zal dalijk ook een mindere fase krijgen

2 december 2023 om 17:08

@CROOSWYKER, Het verschil is al 7! punten, waar zie jij psv punten verspelen? Das ja, feyenoord MOET winnen om nog kans te maken op de titel.

2 december 2023 om 17:31

Dus jij ben er al zeker van dat psv alles win na de winterstop . Wacht gewoon af

2 december 2023 om 17:44

@CROOSWYKER Nou dan komt Feyenoord toch niet. Dat zal PSV wel prima vinden. Een gelijkspelletje uit de Kuip is ook gewoon prima voor ons. Een gat van 7 of 10 punten is gewoon enorm groot. Feyenoord gaat ook niet alles winnen in de Eredivisie dus dan zoveel punten goedmaken zou echt een wonder zijn.

2 december 2023 om 18:38

Kom goed geen paniek morgen weer 3 puntjes voor Feyenoord

2 december 2023 om 19:00

PSV zal ook gaan aanvallen Bosz zal het niet anders doen en Feyenoord met ook hun snelle spelers voorin zullen toeslaan

3 december 2023 om 15:19

Crooswyker, wil je er nog iets aan toevoegen?

2 december 2023 om 15:57

Ik vind dat sowieso Saibari in de basis in had gemoeten. En Pepi voor Til . En Tilman later invallen voor De Jong

Mooi. Tillman hangend vanaf links is top. Saibari nog voor Til en we kunnen gas geven. Vertessen als invaller achter de hand hebben is ideaal.

2 december 2023 om 11:23

Wat moet Saibari nog doen om een basisplaats te krijgen? Toegegeven, ik kijk niet alles van PSV, maar de keren dat ik kijk en Saibari speelt is hij beslissend. Is Til nou echt beter dan hem?

2 december 2023 om 11:28

@AfcaEric ik ben ook meer fan van Saibari maar wat jij zegt geldt ook voor Til, die is ook (bijna) altijd beslissend

2 december 2023 om 11:29

@AfcaEric Til is zeker niet beter dan Saibari, maar die is wel heel vaak belangrijk met doelpunten en hij komt vaak als extra spits vrij naast Luuk. Daar hebben verdedigers van de tegenpartij vaak moeite mee

2 december 2023 om 11:38

@lighttownpe Ik weet niet of het klopt maar voor mijn gevoel zijn Saibari en Til beide vooral waardevol wanneer ze er als invaller in komen, als ze in de basis staan toch vaak wat minder zichtbaar.

2 december 2023 om 11:23

Op basis waarvan tillman boven saibari? Tillman draait soms leuk open en is vrij sterk maar 90% van de tijd komt hij op mij over alsof die zich verslapen heeft. Vertessen op links veel meer diepte en saibari ipv til. Til tegen twente niet gezien en tegen sevilla speelde je met een man minder met hem. Alles boven plek 6 eredivisie een andere 10 opstellen!

2 december 2023 om 12:41

Toch wel fijn, ondanks dat je 2 belangrijke spelers mist dat je nog wel voldoende kwaliteiten hebt om te vervangen. Het is geen Lang of Lozano, maar toch kwalitatief goed.

2 december 2023 om 12:52

Idd, dat is denk ik het grootste verschil met de afgelopen jaren, de bank is erg sterk.

Sow, dit gaat voor Feyenoord een makkelijke worden. Denk dat ik een toto van 75 euro ga zetten op Feyenoord.

2 december 2023 om 11:30

Waarom zou dit makkelijk worden voor Feyenoord? Daar is geen enkele reden toe. Dit kan alle kanten op gaan toch?

2 december 2023 om 11:44

Ben zelf PSV fan. Maar denk ook dat Feyenoord wint morgen. In eigen huis, moeten komen. En missen snelheid op de linkerflank. Daarnaast in elke topper dit seizoen waren we matig tot slecht in de eerste helft. Doe dat morgen tegen Feyenoord en je staat bij rust al met 3-achter

2 december 2023 om 16:59

Feyenoord in vorm tik dat psv in een volle Kuip van de mat. We moeten morgen maar afwachten

Zou lekker Vertessen erin zetten. Feyenoord moet en PSV mag morgen dus zij zullen vooral gaan komen. Dan kan Vertessen met zijn snelheid toeslaan in de counter. Verder zie ik liever Saibari dan Til op 10, maar Feyenoord heeft een aantal kannonen in de lucht en daar is Til dan wel weer handiger bij dan Saibari

Nou ik mag toch hopen dat Tillman niet op de flank gaat spelen, die jongen mist snelheid, intensiteit en duelkracht, toch een aantal kwaliteiten die belangrijk zijn bij de speelstyle die PSV normaal gesproken hanteert.

Ik weet niet van wie deze vermoedelijke opstelling afkomstig is en waarop deze is gebaseerd maar het lijkt mij toch dat Vertessen de kans gaat krijgen en anders misschien Saibari, tegen Feyenoord ineens experimenteren met Tillman lijkt me onverstandig.

2 december 2023 om 11:49

Ik heb zo'n vermoeden dat deze opstelling uit de pen van Rik Elfrink afkomstig is. Schrale troost voor ons is dat Rik er nogal een naast zit. Verder helemaal eens met je analyse over Tillman. Die jongen kan goed voetballen maar is te flegmatiek. Daar ging het tegen Ajax ook mis. Het blijft ergens wel jammer dat Babadi zich onmogelijk aan het maken is en zijn contract niet wil verlengen, dat is namelijk wel iemand die goed aan de zijkant kan spelen en de benodigde snelheid en individuele actie in huis heeft.

Ik was wel bang voor Vertessen eigenlijk. Wij moeten morgen vol op de aanval, dan kan je met Vertessen lelijk in het mes lopen. Uiteindelijk gaat dit aan de vorm van de dag liggen (haha cliche) en de vorm van de dag is bij PSV een stuk beter. Ze waren natuurlijk 60 minuten matig woensdag, maar van zo'n ommekeer krijg je lijkt me een hoop zelfvertrouwen. Ik vind ons eigenlijk al sinds Lazio thuis niet meer overtuigen. Dan win je over het algemeen alsnog wel de meeste Eredivisiepotjes, maar morgen gaat het echt heel moeilijk worden. We moeten gewoon winnen en hoewel niet onmogelijk, wordt het wel heel lastig.

Ik verwacht toch dat Vertessen gaat starten. En het zou me ook niet verbazen als Saibari op de plek van Til zou staan.

Feyenoord gaat dit winnen. Bakayoko komt maandag weer uit de achterzak van Hartman!

2 december 2023 om 18:57

Dus je bedoelt dat bakayoko de betere van de 2 zal zijn en de meeste duels zal gaan winnen?

Vertessen en saibari verdienen basisplek. Anti voetbal van Til lekker op de bank houden

Waarom steeds die Til. Zet gewoon een echte voetballer op 10.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren