Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermeend doelwit Chelsea en Arsenal: ‘Mijn hart ligt bij Manchester United’

Laatste update:

Jesse Lingard is nog altijd met Manchester United in gesprek over een nieuw contract. Het jeugdproduct van the Red Devils ligt momenteel vast tot de zomer van 2018 en geniet volgens The Sun interesse van Chelsea en Arsenal. Lingard voelt zich echter op zijn plek bij Manchester United en laat zich niet wegjagen door de concurrentie.

"De gesprekken zijn nog steeds gaande", vertelt de aanvallende middenvelder annex vleugelspeler, die zich met Engeland voorbereidt op het WK-kwalificatieduel met Litouwen van zondagavond. "Ik geniet ervan om voor Manchester United te spelen en mijn hart ligt bij Manchester United. Er is veel concurrentie, maar dat is goed voor de groep. Het is altijd positief om veel topspelers om je heen te hebben."

Dit seizoen kwam Lingard tot vijftien competitieduels. Zondag kwam hij tot scoren tegen Middlesbrough (1-3). "Als je moet vechten voor je plek, word je nog gemotiveerder op het trainingsveld. Als je je kans krijgt, moet je 'm pakken", stelt Lingard. "Henrikh Mkhitaryan, Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba zijn grote namen in onze ploeg. Als je ziet wat zij hebben gepresteerd, kunnen wij daar ons voordeel mee doen. Wij leren van hun ervaring, zeker de jonge spelers."

Volgens de Daily Mirror hebben niet alleen Chelsea en Arsenal belangstelling, maar is Tottenham Hotspur ook in de race. De gesprekken over een nieuwe verbintenis verlopen niet soepel. Lingard, die Manchester United in mei de FA Cup bezorgde en vorige maand ook scoorde in de EFL Cup-finale, zou azen op een flinke salarisverbetering. Op dit moment verdient hij 36.000 euro per week.

Zie je Jesse Lingard bijtekenen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zij willen hem natuurlijk ook niet voor se basis maar is een lekkere speler voor de breedte die het simpel houdt, naar voren rennen, snel, goeie afmaker, aardige dribbel, aardige pass, goeie teamspeler, werkt hard,- goede positie spel. Beetje vergelijkbaar met Ox. Hoop dat ie blijft, toch wel een jongen van de club, was er al sinds zn 8e geloof ik.

26 maart 2017 om 11:53

Kan me niet voorstellen dat hij niet bijtekend. Prima 12e man en in vorm ook een goede RV of AM

26 maart 2017 om 13:54

Rooney gaat weg en ook Zlatan heeft niet het eeuwige leven. Hij blijft gewoon een prima Back-up en ik vind hem in menig wedstrijd ook goed spelen in de basis. Je hebt gewoon twintig man nodig die goed genoeg zijn als he in vier competities mee wilt doen.

Een jongen van de club die moet blijven. Nog steeds jammer dat Welbeck weg werd gestuurd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren