Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verdonk en Duelund schieten NEC naar knappe bekerzege in Groningen

Laatste update:

NEC heeft woensdagavond de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker bereikt. De ploeg van Rogier Meijer verraste op bezoek bij FC Groningen door efficiënt om te springen met de kansen: 1-2. De Nijmeegse doelpunten werden gemaakt door Mikkel Duelund en Calvin Verdonk, terwijl Michael de Leeuw tussendoor de gelijkmaker liet aantekenen namens FC Groningen.

De wedstrijd had niet beter kunnen beginnen voor NEC, dat in de tiende minuut de leiding nam. Calvin Verdonk was over de linkerflank opgekomen en nam een goede voorzet van Javier Vet ineens uit de lucht: 0-1. Daarna nam FC Groningen de overhand, terwijl de Nijmegenaren zich beperkten tot verdedigen. Michael de Leeuw bleek bij een dreigend moment net te klein om te koppen, terwijl Paulos Abraham daarna in alle vrijheid naast mikte met het hoofd.

NEC werd steeds verder achteruit gedrukt en Iván Márquez voorkwam met een belangrijke sliding een bijna zeker Gronings doelpunt. Dat viel in de blessuretijd van de eerste helft alsnog, nota bene uit een counter van de thuisploeg. Abraham lanceerde collegaspits De Leeuw, die het oog in oog met Danny Vukovic afmaakte: 1-1. Zo ging Groningen met een goed gevoel de kleedkamers in, maar dat verdween daarna al snel weer.

In de 49ste minuut nam NEC de leiding namelijk weer over. Mikkel Duelund kon na een een-twee met Javier Vet over de as van het veld doorlopen en werd nauwelijks gehinderd, waarna de Deen van vijftien meter raak schoot: 1-2. Groningen zette opnieuw aan, maar had moeite om kansen uit te spelen. Vukovic werd wel tot twee goede reddingen gedwongen door gevaarlijke volleys van Bjorn Meijer en Tomás Suslov. NEC verprutste in de slotfase enkele counters, maar sleepte de zege vrij gemakkelijk binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd NEC.
Geen beste eerste helft voor jullie maar scoren wel makkelijker. Lekker gewisseld weer Danny..Ga aub gewoon lekker weg! Met je kut voetbal!

19 januari 2022 om 22:27

Het lijkt erop dat NEC net zoals in de play offs afgelopen seizoen heel goed dit soort wedstrijden kan spelen. Ik denk dat we nog wel eens kunnen gaan verrassen met dat feit. Hebben laten zien Feyenoord en PSV het tot de laatste minuten heel moeilijk kunnen maken. Krijgen relatief weinig goals tegen en scoren vrijwel altijd. Laatste 5 wedstrijden die gespeeld zijn 2 tegengoals en 4 overwinningen, 1 gelijk.

Ik ben ooit gaan letten op Suslov omdat @justmark er niet erg over te spreken was. Hij kreeg dan altijd wat boze Groningen supporters op zijn dak, maar eerlijk is eerlijk: Elke keer als ik die Suslov zie spelen vind ik het 3x niks. Heel af en toe doet hij wat leuks maar veelal onzichtbaar, irritant aanwezig(om de haverklap ernstig geblesseerd zogenaamd) en nauwelijks rendement of key-acties.

19 januari 2022 om 20:42

Altijd balverlies, schiet nooit op goal, geeft geen goede voorzet, pakt geen ballen af en laat z'n man altijd lopen.

Het is wel een talent.

Alleen bij de verkeerde sport

19 januari 2022 om 20:43

Suslov is inderdaad ontzettend slecht op het moment, sinds de winterstop. Daarvoor was Suslov verreweg de beste Groninger, zelfs aanvoerder geweest bij afwezigheid van El Hankouri. Zegt genoeg neem ik aan? Mag de beste jongen op zijn 19e ook een vormdip hebben? of is dat tegenwoordig niet meer toegestaan in de eredivisie? We zitten niet naar Phil Foden en Kyllian Mbappe te kijken he?

19 januari 2022 om 20:46

Dizzy weetje, ik denk niet eens dat het aan Suslov zelf ligt. Het ligt aan Buijs, die gozer kan geen normale opstelling neerzetten en daar op verder bordueren. Altijd alles maar anders, elke wedstrijd. Het lijkt nergens meer op. Suslov heeft de potentie om goed te zijn, zeker waar! Maar afgelopen 2 maand is het echt slecht hoor

19 januari 2022 om 20:53

Je slaat de spijker op zijn kop. Hoe kan iemand zich ook ontwikkelen als hij elke week op een andere plek speelt? hij kan niks zijn eigen maken aangezien hij elke week iets anders moet doen. Het is echt tijd om afscheid te nemen van Danny, ben het helemaal beu.
Suslov is inderdaad de laatste twee maand echt slecht, maar dat heeft elk talent op zijn leeftijd. Kijk naar Gravenberch, Timber, Madueke, Malen en Gakpo bijvoorbeeld.

Beste Buijs, het team kan zich niet meer motiveren, ze doen niks meer.. ze staan erbij en hebben geen flauw idee wat je tactiek is. Hou de eer aan jezelf en stap op. Dit is FC Groningen onwaardig. Wat spelen wij al maanden lang slecht zeg. Gefeliciteerd NEC onverdiend gewonnen maar je wint omdat je weet hoe je een doelpunt moet maken.

Buijs verdiende krediet door zijn prestaties de afgelopen jaren. Dat krediet is nu wel een poosje op zeg. Mijn god wat een prestaties... Zuur, want FC Groningen was echt (veel) beter dan NEC.

19 januari 2022 om 20:55

Veel beter… tja, denk dat de neutrale fan er iets realistischer in staat. Prima eerste helft en tweede helft 2 gevaarlijk schoten op goal, maar daarnaast als NEC even aanzette had je het gevoel dat ze een grote kans zouden krijgen.

Wat een gigantische schande is dit, je bent 60 minuten beter, creëert kans op kans en krijgt 2 schoten tegen die er in vliegen.
Haalt die verdomde Buijs Duarte eruit, je beste middenvelder die alle balans op het middenveld houdt. Je laat Ter Wierik en Dankerlui zo ontiegelijk lang stuntelen, waarom staan deze twee überhaupt nog onder contract bij ons? kunnen we niet een crowdfunding opstarten om hun nooit meer in ons shirt te laten spelen?

Abraham speelde een goede 1e helft, matige tweede helft. Suslov is ontiegelijk erg uit vorm, wat speelt die slecht momenteel. Enige lichtpunten zijn Duarte, Kasanwirjo, Bogarde en Meijer. Derest subtop KKD niveau.

Gefeliciteerd NEC.
Geen beste eerste helft voor jullie maar scoren wel makkelijker. Lekker gewisseld weer Danny..Ga aub gewoon lekker weg! Met je kut voetbal!

RKC, GAE, NEC, NAC/Zwolle in de kwartfinale, hoe je het went of keert een knappe prestatie

Dit kan alleen maar exit voor Buijs betekenen. Er zit niks in. Ze doen maar wat op het veld, geen enkel patroon te herkennen. Het is klaar, over, de koek is op.

Buijs mag deze nederlaag zich aanrekenen met die belachelijke wissels. Meijer speelde sterk, haalt hij hem er af. Hele balans op het middenveld verneukt door Duarte er af te halen. Dan breng je wel Dammers, maar haal je een van de weinige spelers die vanaf het middenveld een goede bal er in kan pompen er af. Ongelooflijk.

Man man man, waar heb ik ook weer 45 minuten naar zitten kijken. Eerste 45 minuten waren prima en de bovenliggende partij 35 minuten lang. Maak je de 1-1 net voor rust om het vervolgens na rust zo ongelofelijk makkelijk en snel weer terug te geven. Te bizar voor woorden, wat doen ze daar? Abraham en Meijer waren de licht puntjes vandaag. Suslov moet gewoon stoppen met zichzelf te goed voelen na 1x op doel te hebben geschoten lijkt helemaal nergens op. Larsen een drama net zoals Ter Wierik. Oja en geef Dankerlui een nationaal stadionverbod wat is die ontzettend slecht. Kan niet verdedigen, niet voorzetten hij kan helemaal niets! Wat een heerlijk seizoen kan niet wachten tot zaterdag of zondag.

Hoezo verrassing? Ik wil niet zeggen dat NEC vooraf favoriet was maar gezien de recente vorm en stand op de ranglijst is het ook geen grote verrassing.

19 januari 2022 om 20:56

Kijk nooit NEC, maar ik las dat er maar 5 basisspelers in stonden? Mocht dat kloppen vind ik dit wel eens verassing. En maakt het verlies nog pijnlijker voor de FC…

19 januari 2022 om 21:01

NEC met half B team idd

19 januari 2022 om 21:04

Tja meer dan prima prestatie dus. Pijnlijk voor ons… Gefeliciteerd iig! hopelijk pakken jullie de beker. Al is dat gevaarlijk om te zeggen hier een brug verder.

19 januari 2022 om 21:56

Een half B team zou ik het niet willen noemen. Spelers als Vukovic, Proper en Verdonk bijvoorbeeld staan normaal gesproken niet in de basis maar doen nauwelijks onder voor de basisspelers. Alleen Bronkhorst en Romeny vind ik echt een B keus, de rest zijn wel potentiele basisspelers ook al staan ze er normaal vaak niet in.

19 januari 2022 om 22:21

NEC heeft een kleine selectie, maar wel een gewaagde selectie, dat klopt. Vukovic, Bronkhorst, Verdonk, Vet, Romeny en Duelund zijn normaal gesproken gewoon bankzitters. Al is Duelund na wat basisplaatsen in het begin van het seizoen geblesseerd geraakt. Gewoon wel een knappe prestatie met 6 spelers zonder ritme.

Groningen speelt eindelijk een keer redelijk, krijgt Buijs het toch voor elkaar met zijn wissels om al het ritme, alle patronen uit de ploeg te halen. Waarom haalt hij in vredesnaam Meijer en Duarte eraf, twee van de spelers die voor veel gevaar, goede dribbels en voorzetten zorgen.

Grote frustratie.
Veel beter zijn en zo verliezen.
Enige lichtpunt vond ik Meijer
Goede wedstrijd gespeeld.

This duidelijk waar het aan ontbreekt
Verdediger en een ervaren middenvelder .

Wat enorm zonde dit.
Vrees dat het voor Buys nu wel zo goed als over is.
Maakt voortdurend ook de verkeerde keuzes.

NEC is wel een team dit seizoen om voor uit te kijken in de Beker ze hebben wel wat kwaliteit. het is natuurlijk wel een beetje geluk hebben met de loting. maar ik zie NEC zomaar de Kwartfinale bereiken wie weet nogwel verder.

19 januari 2022 om 21:36

Die kwartfinale gaan we 100 procent zeker halen ;-)

19 januari 2022 om 21:40

Haha,wel een blunder van mij. bedoel natuurlijk de halvefinale.

Dit seizoen is het echt weer eens om te janken als groningen supporter. Ver voor de winterstop was ik al het plezier kwijt om naar wedstrijden te kijken, maar toch ging ik elke keer weer met goede hoop zitten. Voor mij is dit wel een kantelpunt dat Buijs zijn spullen mag pakken. Thuis tegen nec dat met een B elftal speelt nog steeds niet kunnen winnen. Elke week andere opstellingen, spelers ontwikkelen zich niet. Helemaal klaar er mee. Medegroningers mijn hoop is gevestigd op volgend seizoen en ik hoop dat we niet degraderen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren