Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Verbaasde Van Gaal vindt dat Belgische bond bij hem moet aankloppen'

Laatste update:

Nog één week kunnen kandidaten solliciteren om de nieuwe bondscoach van België te worden. De Belgische voetbalbond (KBVB) publiceerde op zijn website een profiel waar de opvolger van Marc Wilmots aan moet voldoen. Volgens Het Nieuwsblad zal Louis van Gaal niet reageren, ook al hij wordt volop aan de functie gelinkt.

/

Volgens het dagblad uit België is Van Gaal verbaasd over de procedure die de Belgische bond volgt en vindt dat hij gezien zijn staat van dienst gevraagd moet worden. Eerder had ook Guus Hiddink, gezegd dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging maar 'in principe nooit solliciteert voor een nieuwe baan'.

De KBVB stelt dat er niet wordt afgeweken van de huidige procedure. Kandidaten kunnen zich tot 31 juli per e-mail melden bij technisch directeur Chris Van Puyvelde. Wat de KBVB wil is 'een coach met ervaring en resultaten in het hedendaags en snel veranderende voetbal'. “Die moet bewezen hebben om tactische en strategische kennis te kunnen overdragen op topspelers en om te kunnen werken met alle experts nodig in het moderne topvoetbal. Hij moet zijn sociale en high performance context beheersen", zo valt via de officiële kanalen te lezen.

/

"Hij moet een sterke, open communicator zijn, die generatiemanagement goed beheerst en bewezen heeft dat in een ‘high performance’ cultuur te kunnen installeren. Ook moet hij bewezen hebben te kunnen werken binnen een bestaande structuur en organisatie en moet hij zich in overleg willen inschrijven in het door de KBVB ter beschikking gestelde teammanagement, trainingsfaciliteiten, financiële, commerciële en communicatieve kader", aldus de KNVB.

Zou Louis van Gaal een geschikte bondscoach voor België zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties
23 juli 2016 om 07:58

Kbvb ja

Aldus de KNVB, gaan die zich nu ook al met de belgen bemoeien?
Als bert van oostveen zn beleid daar loslaat halen de belgen het wk ook niet

23 juli 2016 om 09:01

Iemand die het snapt, beleid van onze Knvb is er opgericht om andere bonden de eindtoernooien ook niet te laten halen, reuze slim toch?

Hij heeft tot een bepaalde hoogte misschien wel gelijk, maar ik vind dit echt behoorlijk onsympatiek en arrogant overkomen. Als belgische bond was dit voor mij al reden genoeg om nu dus helemaal geen contact op te nemen met deze over het paard getilde mannen. Ik heb liever een nuchtere coach die het als een eer ervaart om bondscoach te mogen zijn.

23 juli 2016 om 08:28

Wie zegt dat hij actief op zoek is naar een nieuwe baan?

Als ik niet zoekende ben, dan ga ik ook echt niet solliciteren.

Als ik gebeld wordt of ik eventueel wat zie in een nieuwe baan, dan pas zou ik erover gaan nadenken.

23 juli 2016 om 08:57

Hoewel al je kwalificaties over deze man kloppen, vind ik het ook een vreemd iets dat soliciteren.
Ik denk dat een coach die in dat profiel past niet meer aan soliciteren doet, dat is voor de beginnende trainer of Trainers zoals Gullit die niet aan het werk kan komen.

23 juli 2016 om 10:01

Wat is hier nou arrogant aan. Mogen de voetballers ook solliciteren naar een plaats in het Belgische elftal.... Dit is toch de wereld op zijn kop, typisch weer die Belgen, maar ja, ik heb in ieder geval een sollicitatie de deur uit gedaan, we zien wel.

23 juli 2016 om 11:10

Waarom zouden coaches moeten solliciteren? Het is geen baan als vakkenvuller bij de appie ofzo? De Kbvb zou zelf hun trainers die ze op het oog hebben moeten benaderen, anders krijg je alleen maar sollicitaties binnen van matige Belgische trainers

Ik mag Van Gaal niet, vindt het een nare man, grappig om te zien omdat hij enkel lulkoek verkondigd 9 van de 10 keer maar moet hem nu gelijk geven.

De voetballerij is geen business waar je zo een mailtje stuurt voor een baan. Als je Van Gaal wilt dan benader je hem, in dit geval zijn zaakwaarnemer en anders loop je hem mis. Je kan het arrogant of wat dan ook vinden maar ik geef hem in deze zaak gewoon gelijk.

Denk dat van Gaal beter alleen nog bondscoach kan worden. Hij heeft met zijn aankoopbeleid niets bereikt bij Manchester United. Het lijkt me geen goede clubcoach in de huidige voetballerij. Hij weet niet hoe hij met de huidige transfersommen om moet gaan, dat deet hij in mijn ogen niet goed genoeg. Het is verder nog wel een goede trainer en de 3e plek in Brazilie blijft werelds. Zou een goede bondscoach zijn voor Belgie maar ook voor Engeland en Spanje

24 juli 2016 om 00:42

Zijn enige doel was om van MU weer een jonge club maken. Met eigen jeugd en geen arrogantie van de grootverdieners. Van Gaal heeft zich bewezen bij MU. Zonder de blessures zou het jaar heel anders zijn uitgepakt. En wat nu MU valt WEER terug op money. Pffffff....

Het is toch van de zotte dat België interesse heeft in van Gaal. Die man heeft niks gepresteerd bij United. Hij moet lekker met pensioen gaan en op zijn centen teren.

23 juli 2016 om 10:20

Ik word zo ontzettend moe van al dat korte termijn denken. Van Gaal heeft gepresteerd met Ajax, Barcelona, AZ, Bayern en recent nog met het NL elftal waar hij met beperkte middelen toch aardig ver kwam. Nu ging het niet zo lekker bij Manchester, deels zijn schuld en deels andere factoren , en is het opeens een slechte trainer.

Als we die lijn doortrekken is Morinho ook een slechte trainer gezien zijn laatste klus bij Chelsea, is Hiddink een slechte trainer gezien NL elftal, is Ancelotti een slechte trainer omdat hij bij Real is ontslagen enz enz.

We zijn altijd zo goed in afbranden zonder te kijken wat een trainer nog meer gepresteerd heeft.

Zou hij het goed doen bij België? Geen idee, maar het is in ieder geval een toptrainer waar heel veel voetballer nog met respect over praten.

23 juli 2016 om 10:23

De opvolger van van Gaal heeft lekker gepresteerd vorig jaar wou je zeggen? Zo heel slecht heeft van Gaal het nou ook weer niet gedaan bij Man Utd. Beetje pech met blessures en de media tegen zich...

23 juli 2016 om 10:53

De opvolger van van Gaal is ook lekker begonnen bij United
Heb trouwens op top niveau nog nooit gehoord van sollicitatie zijn geen amateurs....

Multi-choice ??
1. De Belgische Bond is uiteindelijk erachter gekomen dat de Voetbal-mindset van de bond achterloopt.
2. Men moet protocol volgen van de organisatie ?
3. Arrogantie gezien de FIFA ranking en de huidige selectie.
4. Belgen zijn gewoon dom ?
5. Wilmots is de Belgische Bond.

But maybe, maybe The Belgiums only want 2 see who would be greedy and horny enough 4 the job.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren