Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veerman door het stof na nederlaag tegen NEC: ‘Het was volledig mijn schuld’

Laatste update:

Joey Veerman heeft de hand in eigen boezem gestoken vanwege de strafschop die NEC kreeg tegen PSV. De middenvelder van de Eindhovenaren beging een overtreding in zijn eigen strafschopgebied, waarna Lasse Schöne de toegekende penalty benutte. Uiteindelijk won NEC met 3-1, waardoor PSV de eerste nederlaag van dit Eredivisie-seizoen leed.

Vlak voor rust ging het mis bij PSV. Keeper Walter Benítez speelde Veerman op ongelukkige wijze aan, waarna de middenvelder de bal verspeelde en een overtreding beging op Sylla Sow. De VAR greep vervolgens in, en scheidsrechter Bas Nijhuis legde de bal op de stip.

Na afloop van het duel verschijnt Veerman voor de camera van ESPN. Daarbij komt ook het penalty-moment ter sprake.

“Of hij (Benítez, red.) die bal moet inspelen weet ik niet, maar ik doe het gewoon uiteindelijk niet goed. En daar komt een penalty uit, en dat is volledig mijn schuld”, is Veerman eerlijk.

“Met mijn kwaliteiten moet ik de bal misschien maar de tribune inschieten. Ik schop hem niet, we komen met onze bovenbenen tegen elkaar. Ik had niet verwacht dat Bas Nijhuis deze zou geven, want dat is toch wel iemand die nooit fluit.”

“Uiteindelijk is het gewoon mijn fout”, herhaalt de balende Veerman. “Dan hebben we nog genoeg tijd om het in de tweede helft te herstellen, maar dan zie je dat we gewoon heel slecht uit de kleedkamer komen. Al met al zat het vandaag niet mee.”

Ook over de wedstrijd in het algemeen laat Veerman zich uit. “We beginnen al niet goed, en dan kom je op 0-1. Ik denk dat we wel een aantal kansen krijgen daarna, die we dit seizoen vaak afmaakten. De laatste weken gaan ze er alleen iets moeilijker in”, besluit de middenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien tijd de houding alsof je Zidane bent eens laten varen en gewoon keihard werken en je stinkende best doen.

Midweeks bij het NL elftal ook al aan alle kanten voorbij gelopen...

30 maart 2024 om 21:25

Kan beter bij psv blijven want hij kan gewoon geen klein stappie hoger spelen bij een betere club zit hij niet op de bank maar op de tribune

30 maart 2024 om 21:37

Jep, als het tempi iets omhoog gaat hij de eerste die verzuipt.

31 maart 2024 om 00:15

Idd. Veel lopen, maar weinig sprinten, laat staan eens een duel aangaan en winnen, weinig duelkracht.. typische mooi weer voetballer.

31 maart 2024 om 09:18

Hij zegt het tenminste nog een ander verbloemen dat. Heb ik respect voor.
Gisteren verdiend verloren vond ik.
Er waren te veel spelers die onder de maat speelde.

Ik had dat momentje even teruggekeken en ik vind ook wel dat Benitez daar niet handig is. Krijg de indruk dat Bosz ook onder andere op hem doelt dat je zo arrogant bent en denkt die bal even daar in te kunnen spelen. De samenvatting die ik zag heeft psv wel een beetje pech gehad. Hopelijk zal de competitie iets spannender worden, maar verwacht het niet. Jammer voor ze dat ze nie t ongeslagen kampioen worden

Snap de hele heisa niet zo. Een psv met spelers als Til, Ramalho, Teze, Bakayoko en in mindere mate Veerman en Schouten (waar psv misschien wel hun plafond is) kan toch gewoon verliezen van een subtopper als nec? Al helemaal als je de bizarre ongeslagen reeks van 26? Wedstrijden hierbij optelt.

30 maart 2024 om 22:02

Niet als je als doel hebt om ongeslagen te blijven. Cliché, de bal blijft rond. Maar speel deze wedstrijd nog 9x dan wint PSV er 8 en 1 gelijk.

30 maart 2024 om 22:03

Klopt. Maar het is een wonder dat een Psv met behoorlijk veel middelmaat zo lang ongeslagen is geweest.

31 maart 2024 om 00:48

Voor eredivisiebegrippen heeft psv echt wel beter dan middelmaat op het veld staan hoor.

31 maart 2024 om 10:56

Als PSV al middelmaat heeft ben ik benieuwd wat je van de rest van de eredivisie vind? Keuken kampioen niveau? Maar ik snap dat het voor supporters van andere clubs leuk is om lekker negatief te doen nu het een keertje kan Kan er smakelijk om lachen, heerlijk seizoen dit jaar!!Ohja en laat Veerman maar bij PSV blijven hoor. Zijn PSVers alleen maar blij mee hoor.

Lekkere wedstrijd weer van Veerman. Komt gewoon tekort en voor de top zwaar tekort. Ja hij heeft een goede pass, maar dat is niet genoeg.

Moet je wel eerlijk stellen dat NEC de betere was, Veerman of wie dan ook ze hadden allen een offday. Ik denk dat NEC eind dit seizoen veel spelers gaat verliezen want ze spelen echt goed voetbal. Individueel ook dus ach Veerman, je kanhet niet alleen doen

31 maart 2024 om 05:50

In welk universum was nec de betere dan? Er is letterlijk geen 1 statistiek die uitwijst dat dit zo is. Psv hogere XG (3,36 om 1,65), meer schoten (27 om 8), bal op de lat, meer balbezit, meer aanrakingen in strafschopgebied (51 om 11).

Mag hopen dat alle mensen die om Veerman in oranje schreeuwen er nu ook eens klaar mee zijn. Dat niveau ligt gewoon te hoog voor hem. Prachtige speler tegen het rechterrijtje, maar in grotere wedstrijden valt hij vaak tegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren