Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veel lof voor ‘veel te dure’ aankoop van Barcelona: ‘Hij zal een koopje zijn’

Laatste update:

Paulinho laat nu al bij Barcelona zien waarom hij basisspeler is in het nationale elftal van Brazilië. De middenvelder startte dinsdagavond in de thuiswedstrijd van Barcelona tegen Eibar (6-1) in de basis en maakte zijn tweede doelpunt in slechts vier dagen tijd. In het uitduel met Getafe (1-2) had de Braziliaan al de winnende treffer gemaakt.

Voormalig Barcelona-speler Daniel Alves zette op Instagram Stories een foto van het moment dat Paulinho met een kopbal de 2-0 op het scorebord zette. "Uiteindelijk zal hij een koopje zijn", verwees de rechterverdediger van Paris Saint-Germain naar de kritiek op het prijskaartje van zijn landgenoot, die deze zomer voor veertig miljoen euro van Guangzhou Evergrande overkwam. Dat kwam Barcelona op veel kritiek te staan.


Paulinho was blij met de woorden van Alves. "We zijn net broers, we zijn heel goed met elkaar bevriend en ik ben ook blij met zijn successen." Ernesto Valverde kon geen spijt hebben van zijn keuze om de middenvelder voor het eerst in de basis te zetten. "Hij is een andere voetballer dan we al hadden. Hij bereikt het strafschopgebied van de tegenstander, en hij is een strateeg", zo lichtte de oefenmeester toe.

"In zijn eerste wedstrijd als basiskracht oogde hij in het begin wellicht nog wat onwennig, maar daarna kwam hij steeds beter in de wedstrijd. Hij heeft veel kracht." Barcelona heeft in competitieverband nog geen enkel punt laten liggen, met vijftien uit vijf.

Denk jij dat Paulinho tot een basiskracht van Barcelona zal uitgroeien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje dubbel was het, paulinho speelde een oké wedstrijd. Als je echter de statistieken erbij ging halen van het middenveld, zouden we compleet overlopen worden tegen iets beter team die graag op balbezit speelt. Er lag een hele hoop ruimte op het middenveld, ik twijfelde ook aan paulinho maar ik vind dat je zo een jongen wel eerst een kans moet geven. Hem afkraken en vervolgens je onderbroek uitrekken en schreeuwen als hij scoort, vind ik vrij nep dan. Laat hem maar op deze voet verder gaan, dan kunnen we nog genieten.

Paulinho van spurs was ik weinig fan van. Vond hem daar redelijk log ogen. Weinig flegmatiek, veel op kracht. Maar bij zijn eerste minuten moest ik twee keer kijken wie er nou precies liep. Ik herkende de speler iig niet aan zijn spel en loopje van tottenham. Het is een type dat barcelona niet heeft lopen en dat kan alleen maar goed zijn voor ze denk ik.

Een heel ander type speler dan de andere 9 middenvelders die we hebben lopen. Wat ik zo mooi vind aan hem is dat hij een volle sprint naar voren trekt als er een aanval wordt opgezet en daarna nog op een aardig tempo terug loopt naar zijn positie. Daarnaast heb ik deze man gisteren helemaal niet kunnen betrappen op een beetje vermoeidheid! We gaan hier nog wat aan beleven!

20 september 2017 om 12:38

Inderdaad maar laten we nog een tijd afwachten voor we hem beoordelen. Persoonlijk was ik tegen deze aankoop puur omdat hij al 29 is en in mijn ogen net als Arda Turan geen succes zou worden. Hij heeft een contract getekend van 4 jaar en geen 5 zoals Turan dus ik denk dat dit ook allemaal zal meevallen ook wanneer hij alsnog tegenvalt. Voorlopig kunnen we niet klagen en heeft hij bij mij al doen twijfelen. Is geen speler voor de basis maar wel een nuttige speler om erbij te hebben. Barcelona zal hoe dan ook komende zomer een middenvelder moeten halen die de kwaliteiten heeft voor de basis. Waarschijnlijk is dit Iniesta zijn laatste seizoen zoniet zijn voorlaatste. Turan moet wel verkocht worden.

20 september 2017 om 08:52

kennen jullie Keita nog was ook een middenvelder die meters maakte en scoorde nou zo is Paulinho ook wie Brazil volgt weet dat hij en Casimero de motors op het middenveld zijn waarvan hjij nog iets meer diepgang heeft dan casimero. Tuurlijk over het prijskaartje kunnen we het niet eens zijn maar geloof me dat deze man het gewoon goed gaat doen is kopsterk heeft de power om veel km te maken. En meneertje Koekeloereboy tegen een betere team speelt barca ook beter jij begrijpt toch ook wel dat Eibar een matig ploegje is waarvoor je als teams als barca en real geen 100% voor hoeft te geven. vorige week schoven wij Juve gewoon makkelijk langs de kant en controleerde wij het middenveld waar Juve met 5 man speelde dus waar wil je nu heen met je verhaal. Mensen moeten een keer positief zijn en zien dat dit team langzaam groeit en deze trainer langzaam zijn stempel drukt op deze ploeg.

Ik denk dat wij moeten afwachten...het ziet er goed uit.
Als hij ook belangrijk is in grote wedstrijden dan kunnen we zeker spreken van een koopje...

Ik ben alleen bang dat wij Song geval gaan krijgen.

Een ding is zeker..

een sterke box to box middenveld.

Paulinho heeft specifieke kwaliteiten die inderdaad niet typisch zijn voor een Barca-middenvelder. Als hij tactisch nog wat bijleert (en van wie kan je beter bijleren dan Messi, Iniesta en Busquets), zou het wel een hele goede aankoop kunnen blijken. Duur? Ja. Goed? Laat ons hopen. De wedstrijd van gisteren zou hij bijvoorbeeld niet kunnen gespeeld hebben tegen bijvoorbeeld Atletico.

20 september 2017 om 12:24

Tactisch bijleren grappig, deze man is een volwaardig braziliaans international en inmiddels 29 jaar en moet nog tactisch bijleren zeg dan dat hij wellicht nog moet aanpassen aan het spel van Barcelona, alhoewel hij nu al laat zien moeiteloos mee te kunnen. Itt die zogenaamde talenten als Suarez overigens. Tegen Atletico zou hij niet zo hebben kunnen gespeeld, ja en Messi zou er tegen Atletico ook geen 4 hebben gemaakt. Zo ken ik er ook wel een paar. Eerst volledig afgekraakt en nu gaan lopen nuanceren blijf bij jullie standpunt dat hij gewoon zeer slecht is,consequent blijven daar was iedereen zo overtuigd van toch.

en nu is iedereen weer tevreden met hem?
wat een stelletjes meelopers zeg

20 september 2017 om 08:56

@marrieaandebal niks van meelopen maar Semedo en Paulinho zijn goeie aankopen die veel power in dit barca brengt. mensen die aan het klagen waren kende hem niet of kende hem alleen van zijn spurs tijd. die man is gewoon 1 van de belangrijkste schakels in het braziliaans elftal. maar ja ook dat ziet niemand iedereen is neymar geil maar ook meneer Neymar heeft deze spelers nodig. Ik ben in iedregeval blij met de aankopen en zullen zien wat dit ons gaat brengen.

20 september 2017 om 09:19

Ik denk niet zozeer dat het met meelopen te makwn heeft, maar meer met een bijstelling van de meningen. Het is normaal om ala voetbalfan een mening te hebben over een voetballer. En gebasseerd op zijn prestaties in de pl gingen de meesten ervanuit dat hij een miskoop zou zijn. Nu bewijst hij het ongeljjk van vele fans. Dan is er toch niks mis mee om te erkennen dat men fout zat en hem wel te zien als Barca waardig?

20 september 2017 om 12:34

Dit heeft werkelijk niks met meelopen te maken, ik kan tegen de komst van bv DiMaria zijn dat wil niet zeggen dat DiMaria slecht is, maar dat is mijn mening. Net hetzelfde met Paulinho, geen slechte speler, maar ik had hem niet gehaald, omdat we niet perse iemand nodig hadden op zijn positie. Als iemand aardig speelt is dat mooi meegenomen..

Ik denk dat ala Paulinho zo doorgaat Rakitic op de bank gaat houden. Ik vind persoonlijk Rakitic een goede speler. Vooral in zijn eerste seizoen was hij echt belangrijk. Hij scoorde(nog steeds) en werktr keihard op het veld. Maar Paulinho is defensief nog beter dan Rakitic, en nu pikt hij ook nog s zijn goals mee. Dan lijkt het me logisch dat Raki zijn plekngaat moeten inleveren. Met Paulinho en Busi heeft Iniesta totale zekerheid om zijn spel te spelen. Als het idd zo verloopt dan denk ik dat een transfer van Raki ook aanstaande is. Want Paulinho gaat dan rouleren met Sergi Roberto. Wabt op rb heb je semedo die super goed is samen met aleix

ophemelen omdat hij zo speelt tegen kleine clubs Barcelona heeft 6 wedstrijden gespeeld en allemaal tegen kleine clubs oke 1 tegen juve maar toen had ik paulinho niet gezien speel maar zo tegen real madfrid of athletico madrid en Sevilla en valancia enzovoort

De hele zomer is iedereen lekker gemaakt met spelers als veratti en coutinho, uiteindelijk krijgen we een speler uit China van bijna 30 jaar voor 40 miljoen waar niemand blij mee was.

Wat zou het nu dan toch heerlijk zijn als hij iedereen (inclusief mijzelf) de mond snoert en een hele goede aankoop blijkt te zijn.

Hij moet dit natuurlijk zien vast te houden voor een langere tijd maar het begin is prima en meestal geeft zo een start al een flinke boost voor de rest van het seizoen.

Hij is Gewoon een late bloeier

Als je de gedragingen van je landgenoot maar niet overneemt dan zit je bij Barcelona nu op de juiste plek.

Heeft inderdaad niet het typische wat een Barca middenvelder zou moeten beschikken. Het prijskaartje blijft aan de hoge kant voor een 29 jarige voetballer, maar als hij net dat extra kan brengen wat de andere middenvelders niet kunnen brengen( namelijk fysieke kracht en loopvermogen) dan ben ik tevreden. Ik was zeer sceptisch over Paulinho, en durf gerust te zeggen dat ik hem liever niet zag komen. Echter, als hij op deze voet doorgaat en een beetje de Keita rol op zich neemt dan zal ik niet klagen. Ik geef hem alvast de kans om mijn ongelijk te geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren