Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Veel interesse' uit Engeland en Duitsland voor smaakmakers Twente

Laatste update:

FC Twente heeft zoals bekend te maken met financiële problemen en lijkt daarom genoodzaakt om enkele spelers te verkopen. Volgens directeur Gerald van den Belt zijn de eerste tekenen wat dat betreft gunstig; hij verwacht in de aankomende transferperiode wel zaken te kunnen doen.

/

Twente is bezig aan een zeer teleurstellend seizoen, maar toch is er nog de nodige belangstelling voor enkele spelers van de club. "Het is pas april, maar we merken dat er met name uit Duitsland en Engeland al veel interesse is”, zegt Van den Belt in gesprek met De Telegraaf. Jesús Manuel Corona en Renato Tapia worden volgens de ochtendkrant door veel clubs in de gaten gehouden.

Twente is dus bereid om mee te werken aan een transfer. "Ze moeten alleen niet denken we bij een bepaald bedrag al heel snel ’ja’ zeggen", benadrukt Van den Belt. Corona wordt ook genoemd bij PSV, als mogelijke opvolger voor Memphis Depay.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zitten een paar leuke spelers bij. Tapia, Ziyech, Corona, Ebecillio, Mokotjo... Allemaal leuke spelers voor de Nederlandse top. Kunnen daarnaast opgehaald worden voor een appel en een ei. Zelf hoopte ik dat Feyenoord achter Tapia aan zou gaan, maar dat lijkt nu kansloos.

27 april 2015 om 09:54

Mokotjo...? Hij vertraagt het spel. Altijd balletje terug. Blij als hij weg is.

27 april 2015 om 10:14

Op zich us Mokotjo net zo saai als Brama, maar wel het hoogste percentage aankomende passes in de eredivisie (misschien ook wel omdat er niet veel risico in een balletje breed zit). In de winter was er grote interesse uit Engeland maar bleek dat je niet bij 3 clubs mocht spelen in 1 seizoen.

27 april 2015 om 10:00

Mokotjo en Ebecilio zijn de grootste prutsers dit seizoen. Oordelen op naam of verleden werkt niet. Deze jongens komen qua tactisch vernuft veel tekort. Staan nooit vrij op het middenveld en de passing schiet zwaar tekort. Ik hoop dat deze jongens inderdaad weggekocht worden. Twente zou er alleen maar beter van worden!

27 april 2015 om 10:01

En dan komen Guttierez en Eghan er nog bij. Ould-Chikh die voor een basisplaats op de deur komt kloppen. Er loopt nog genoeg talent en het zulln misschien harde saneringen en verkopen worden maar denk dat Twentr er wel weer bovenop komy

27 april 2015 om 10:02

Ik heb gied nieuws voor je. Vanaf 10miljoen mag je je melden bij Fctwente. Lager kun je metbde staart tussen de benen terug. Het is nietvelke dag Koningsdag waar je alles voor een appel en een ei krijgt.

27 april 2015 om 10:25

Als Twente zo enorm vast zou houden aan 10 miljoen en er zou geen club komen kun jij lekker zwaaien naar die licentie voor je club. Kun je naar Almelo als je profvoetbal wilt zien ;-)

27 april 2015 om 13:08

Op koningsdag is juist alles duurder, 3 euro voor een biertje. Wat dat betreft is het dus wel elke dag koningsdag als hij 10+ miljoen kost, veeel te duur.

27 april 2015 om 13:58

Wakker worden, Remytwente.
Als Twente geluk heeft gaan meerdere clubs tegen elkaar opbieden voor bepaalde spelers. Zo niet, dan gaan die spelers alsnog weg, maar dan voor een appel en een ei.
FC Twente is niet in de positie om nee te zeggen tegen welk bod dan ook op een speler.
De kans dat er individuele spelers voor meer dan pak-em-beet 2 miljoen euro worden verkocht lijkt me zeer klein.

27 april 2015 om 10:03

Succes met je appel en een ei. Ben bang dat je dan niet ver komt

27 april 2015 om 12:15

Ik ben bang dat je best ver komt, met name bij Castagnios zal de belangstelling zeer beperkt zijn, gezien zijn spel afgelopen jaar. Aangezien Castagnios een top salaris heeft, wordt het zeer lastig om hem kwijt te raken. Ajax had verleden jaar hetzelfde probleem met Sigi, niet kwijt te raken.

27 april 2015 om 18:00

Wat betreft Luc, ben ik het volkomen met jou eens. Maar voor de rest hoeft men denk ik niet te verwachten dat ze voor een appel en een ei weggaan.

27 april 2015 om 10:03

Twente zal deze spelers eerder aan het buitenlamd verkopen

27 april 2015 om 10:11

Mag het hopen straks spelen we tegen PSV en scoort corona bijv. 2x

27 april 2015 om 10:10

Waar lees jij appel en ei..?
Verkoopprijs s volgens Belt minimaal de kostprijs met een verdienmodule er bovenop , verkopen graag , maar er is absoluut geen directe noodzaak om de appel en ei te voorschijn te halen.

27 april 2015 om 10:24

Als er veel clubs geïnteresseerd zijn is het bedrag niet meer een appel en een ei. Dan geldt gewoon de marktwerking, welke club wil het verst gaan? Aan de andere kant zal Twente bij weinig boden ook water bij de wijn doen.

27 april 2015 om 11:36

Twente gaat ze echt niet verkopen voor een appel en een ei hoor haha.

27 april 2015 om 13:12

Dat zou dan erg dom zijn want als jullie iedereen behouden is er geen fc twente meer en gaan ze gratis weg. Grootspraak bij een bijna faillisement, wist niet dat munsterman ook op voetbalzone zat. Jullie moeten perce verkopen, tuurlijk gaan ze dan niet voor de hoofdprijs weg.

27 april 2015 om 16:46

Bij verkoop van Bjelland, Castaignos en 1 andere speler is directe verkoop van andere spelers niet noodzakelijk omdat dan de begroting passend zal zijn. Ik verwacht dat die 2 sowieso geen hoofdprijs opleveren.

Ik zou zuur vinden, als Twente nu spelers zoals Ziyech, Tapia en Corona moet verkopen. Stuk voor stuk leuke voetballers

Zou echt jammer zijn als deze spelers de club verlaten. De verkoop van deze spelers is niet noodzakelijk. Hoop dat er een club intresse heeft in Castaignos... dat word nog lastig om hem te verkopen.

Marsman
Ter Avest
Lachman
Vd Linden
Schilder
Tapia
Ziyech
Guttierez
Bilal
Oosterwijk
Corona
27 april 2015 om 10:26

Vd Linden? Hopelijk toch niet die van Gae.. Met zon achterhoede krijg je er minimaal 4 tegen. Elke wedstrijd dan..

27 april 2015 om 10:59

In de Juup loopt misschien ook nog wel wat rond, bijvoorbeeld van NEC van Eijden en Conboy. Aangezien Twente alleen transfervrije knapen kan halen...

Twente zal sowieso een compleet ander elftal op de mat zetten na de zomer, mogen blij zijn met een top 10 notering.

27 april 2015 om 12:18

Als er verder weinig sponsoren / fans weglopen bij de club en er komen niet meer tegenvallers dan zou het kunnen dat Twente zich redelijk staande weet te houden in de subtop. Ik ben alleen bang dat die neerwaartse spiraal wel komt, hebben wij ook gehad en dan blijf je op een gegeven moment bezuinigen. Dan komt het op goed scoutwerk aan en doorstroom kwalitatief uitstekende jeugd.

Als Twente straks geen tonnen meer aan salaris kan betalen kun je die exotische toppers wel vergeten.

Ik weet niet of Corona wel zo'n goede vervanger is van Depay. Hij scoort mij te weinig.

Leuk praatje maar Twente kan het zich gewoon niet veroorloven om nee te zeggen als er een bod komt op een grootverdiener.
Ziyech speelt in de aanval zeer degelijk, en zou ik als PSV kiezen boven Corona als hij zelf ook hangend op links wil spelen.

Van Corona heeft Twente maar zo'n 30% in bezit dus daar verdient men een fooitje aan. Tapia levert als het goed is wel 4 tot 6 miljoen op. Ziyech heeft men 70% van in bezit dus zal zo'n 7 miljoen opleveren en Castaignos hopelijk nog 3 miljoen.

27 april 2015 om 10:29

Waar hoort de andere 30 van Ziyech bij als ik vragen mag.

27 april 2015 om 10:39

Correctie Gutierrez is voor 30% van Doyen sports Group, Ziyech (hopelijk, want wat kunnen we tegenwoordig nog zeker weten) is wel helemaal van Twente. Er loopt dus nog wel een aardig kapitaal rond, maar dan heb je volgend seizoen weer een *seizoen ofcourse.

27 april 2015 om 11:36

Correctie, Gutierrez is niet voor 30% van Doyen Sports Group maar een andere investeringsmaatschappij.

Tapia en ziyech zijn iig geen grootverdieners. Gewoon eerst Bjelland en Luc slijten, daarna kijken we wel verder.

27 april 2015 om 12:17

Fernandes moet ook afgekocht worden neem ik aan. Met twee spelertjes verpatsen is Twente er niet hoor.

27 april 2015 om 13:45

jawel hoor, van den belt heeft dit zelf in een ander interview verteld dat er maar twee/drie grootverdieners verkocht hoeven te worden om aan de salariseisen van het plan van aanpak te voldoen

Vindt hier niets zieligs aan, wij hebben namelijk precies hetzelfde gehad in 2010/2011. Toen vertrokken 15 spelers, en daarna is het bij ons als een achtbaan naar beneden gegleden!

Ik hoop voor Twente dat het erboven opkomt, een mooie provincie club die absoluut behouden moet worden voor de Eredivisie!

Ik mis de naam van Alfred Schreuder. Blijkbaar is er, helaas voor FC Twente, vanuit het buitenland nog weinig belangstelling voor deze startende trainer coach. Ik vermoed dat Schreuder wél voor een appel en een ei kan worden overgenomen. In tegenstelling tot spelers als Jesus Corona, Hakim Ziyech en Renato Tapia.

Corona en Ziyech kan ik me voorstellen.maar dat zijn geen grootverdieners. Castagnios raak je vlgns mij aan de straatstenen niet meer kwijt. Die zie ik volgend jaar nog gewoon bij Twente ballen waarna hij transfervrij zal weggaan

27 april 2015 om 11:23

Ik weet het niet hoor . Ik vind dat hij vaardigheden mist Als ik zie hoevaak hem de bal van de voet springt enz dan denk ik niet dat er veel interesse is .hij werkt hard genoeg dat moet ik hem nageven.ik t begin van t jaar had ik nog goede hoop maar na de winterstop is t drama

27 april 2015 om 16:45

@hangover, Luc Castaignos is ook in mijn ogen een speler die ondanks zijn technische beperkingen zeker goed is voor 15 - 20 doelpunten per seizoen. Alleen zul je hem als trainer niet in een niet passend keurslijf moeten persen. Waardoor zijn neusje voor het doel volkomen verdwijnt. Alleen dat kun je Alfred Schreuder niet aan het verstand brengen. Castaignos heeft met name daardoor dit seizoen relatief weinig kunnen scoren. Waar nog eens bijkomt dat hij ook nog eens veel geblesseerd was.

27 april 2015 om 16:48

Las onlangs dat Corona ook flink op de begroting drukt met een salaris van naar het schijnt bijna een miljoen.

Gegokt en verloren, ze moeten de komende jaren flink op de blaren gaan zitten in Enschede. Met de zware last van aflossen van het stadion zal er in de spelersbudgetten flink gesneden worden. Grootverdienders moeten opstappen en de prijs die Twente er voor krijgt zal niet de hoofdprijs zijn want de koper(s) weten donders goed hoe het "enschedesewater" hen tot aan de lippen is gestegen. En dat de clubs in de rij staan is natuurlijk een drogreden. Van der Beld wil gewoon zsm van deze spelers af want de maandelijkse loonkosten hangen als een molensteen om hun nek en Van der Laan en zijn vriendjes kunnen elke maand de portemonee trekken. Nee als je een koopje wil moet je nu toeslaan, de tijd is er rijp voor want de club heeft maar één belang: ze moet cashen!!!

Twente moet gewoon iedereen verkopen die verkocht kan worden. We kunnen het prima opvangen met jeugdspelers. Ik verwacht dat de belangrijkste speler, guti, blijft vanwege zn blessure. Zie volgend jaar het team zo wel zitten. Kusk verdient een kans aan de linkerkant, hij kan echt wel voetballen alleen moet hij goed gebruikt worden.

marsman
ter avest
lachman
andersen
koppers
guti
eghan
vd heyden
bilal
oosterwijk
kusk

Wat een gezeur over spelen om de 10e plaats als Twente veel spelers verkoopt. Ik denk dat de selecties van Groningen, Heerenveen, AZ, PEC Zwolle, Cambuur en Willem II nog niet de helft kosten van wat er bij Twente betaald wordt en met een fatsoenlijke trainer erop laten die toch wekelijks best leuk voetbal zien. Het is geen top maar toch. En bijna failliet vind ik ook zo overtrokken, als je bijna failliet bent kun je voor volgend seizoen niet mikken op een begroting van 35 miljoen! En dat van de hypotheeklast is ook wat overtrokken want als 17% van je inkomsten niet aan een hypotheek uitgegeven kan worden dan heeft 80% van de huizenkopers in ons land een probleem want die zijn dan allemaal zo goed als failliet.

En ik weet wel zeker dat als je bij de meeste clubs vanaf Cambuur aanklopt spelers voor hetzelfde salaris als ze bij hun club verdienen graag naar Twente komen. Dus Twente kan prima gaan shoppen bij die clubs als ze gaan verkopen. Want bij transfers zit het probleem niet, het probleem zit 'm in de salarishuishouding van de selectie. Behalve als ze Schreuder laten zitten want onder hem is er niet een getransfereerde speler beter gaan spelen dan bij zijn vorige club. Ik zou als speler onder Schreuder ook niet komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren