Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Veel concurrentie, maar ik werk er keihard voor om mee te gaan naar het WK'

Laatste update:

Gregory van der Wiel is uitstekend bezig bij Paris Saint-Germain en weer in beeld bij bondscoach Louis van Gaal. Dat betekent slecht nieuws voor Paul Verhaegh, die ook een kans heeft gekregen op de rechtsbackpositie bij het Nederlands elftal, maar weet dat Van der Wiel en Daryl Janmaat waarschijnlijk hoger in de rangorde staan. Toch droomt Verhaegh nog van Brazilië.

/

De dertigjarige verdediger van FC Augsburg had niet meer gerekend op het Nederlands elftal, maar nu hij zijn debuut heeft gemaakt, wil hij alleen maar meer. "Natuurlijk is er genoeg concurrentie voor mijn positie, maar ik werk er keihard voor om mee te gaan naar het WK", zegt Verhaegh in De Telegraaf. "Als je er een keer bij bent geweest, wil je erbij blijven. In ieder geval speel ik wekelijks op een podium waarop ik mezelf goed kan laten zien."

Verhaegh is bezig aan zijn vierde seizoen in Duitsland en speelde tot dusver 89 competitiewedstrijden voor FC Augsburg, de club waar hij nog tot medio 2016 vastligt. In de eerste seizoenshelft van het lopende voetbaljaar deed Verhaegh in zestien van de zeventien competitiewedstrijden mee. Augsburg staat halverwege het seizoen achtste in de Bundesliga.

Denk je dat Paul Verhaegh naar het WK gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Janmaat en v.d Wiel zijn sowieso een klasse beter dan Verhaegh, vind hem degelijk maar niet meer dan dat.

Kan me nog wel voorstellen dat van Gaal dadelijk voor Verhaegh kiest boven v.d Wiel want op een of andere manier heb ik het gevoel dat v.gaal het niet zo heeft op v.d Wiel.

16 januari 2014 om 09:59

Zelfs Van Rhijn schat ik nog wel beter in als Verhaegh. Zelfs nu hij in een slechtere periode zit.

Waarom zou hij Verhaegh meenemen en VDW niet? Dat zou toch wel heel erg stom zijn....

16 januari 2014 om 10:08

van Rhijn is op dit moment helemaal niet beter, die jongen is gewoon 4de keus bij Oranje.

Misschien je Ajax bril afzetten want Verhaegh doet het iedere week gewoon goed in de Bundesliga, de sterkste competitie ter wereld.
Ben zelf ook niet zeer gecharmeerd van Verhaegh maar het is wel een speler die geen gekke dingen doet en die je wel om een boodschap kan sturen.

Van Rhijn word in de Eredivisie aan alle kanten voorbij gelopen nou dan hoef je niet over Oranje te dromen.

16 januari 2014 om 10:13

De Bundesliga de beste competitie ter wereld??? Een paar topteams en de rest is bagger. Moet je toch is vaker naar Engeland gaan kijken, dat is een topcompetitie.

Verheagh heb ik nog niet veel gezien. Maar zijn debuur bij Oranje was niet erg geweldig. En met alle respect, als bij Fc Ausburg speelt...... Hoe diep zakken we als we hem dan meenemen.;

16 januari 2014 om 10:21

haha Zijn debuut bij oranje was niet erg geweldig????

Hij deed het gewoon goed tegen Ronaldo als directe tegenstander!!!! Hoe moetje het veel beter doen?? Kom op hoor slaat echt nergens op wat jehier verkondigt!

Bundesliga is misschienniet de sterkste nee. Maar zeker na de PL de sterkste competitie. Plus een competitie met goed een aanvalend voetbal en minder vecht voetbal dan de PL!

16 januari 2014 om 10:28

Tja, dat kan Van Rhijn ook zeggen. Heeft een paar keer tegen CR7 gespeelt en deed het daar ook goed.

Voor de rest was het meer de bal hard weg trappen en hopen dat iemand anders het werk wel voor hem deed. Nee, dat debuut was niet erg geweldig.

16 januari 2014 om 10:55

Ik schat Augsburg op dit moment niet veel lager in dan een PSV of Feyenoord, en dit zeg ik als PSV supporter. Ze staan 8ste in de bundesliga zoals te lezen is in het artikel.

16 januari 2014 om 11:39

Ricardo werd omvergeblazen door cr7 dus waar heb je het over?
Wordt eens tijd dat hij op de bank terechtkomt. Het zal een wonder zijn als hij meegaat naar het wk.

16 januari 2014 om 14:03

Let maar op. Van Rhijn gaat stappen maken de 2e seizoenshelft. Ik sluit niet uit dat hij mee gaat naar Brazilië. We moeten Janmaat ook niet overschatten.

16 januari 2014 om 15:25

@supporter888:

haha van Rhijn komt niet in de buurt van Janmaat. Als hij stapen gaat maken mag hij eerst Leerdam en Verheag nog voorbij!

In wat word Janmaat overschat? Het is gewoon een zeer goede RB en op dit moment de beste in de eredivisie!

Van der Wiel moet mee naar het Wk.

Hij speelt ontzettend goed bij Psg, moet dan de RB van Feyenoord mee??? Of een speler van Fc Ausburg???

Nee neem dan nog liever Van Rhijn mee als resevere achter Vdw. Maar geen Verhaegh.

VDW-Janmaat-Van rhijn is dan mijn orde op de RB

16 januari 2014 om 10:05

Waarom zou je een 3de RB mee nemen????

vd Wiel en Janmaat zullen mee gaan. Van Rhijn heeft totaal geen toegevoegde waarde. Dan is zelfs Leerdam nu in betere vorm dan hem.

Verhaegh heeft 1 voordeel op Leerdam en van Rhijn en dat is dat hij een verdedigende back is. En geen aanvallende zoals al die andere jongens zijn!

Maar er zullen maar 2 Rb's mee gaan en dat zullen dan vd Wiel en Janmaat zijn. Iets wat ook volkomen terecht is.

16 januari 2014 om 10:15

Inderdaad heeft Verheagh dat voordeel. Namelijk de Rb's bij oranje zullen niet veel naar voren moeten. Ze hebben robben voor zich

Een 3e Rb is ook niet nodig, daar geef ik je gelijk in. Ik geef alleen een lijstje hoe ik het zou doen, mocht er daaruit 2 uitvallen dan mag Verhaegh van mij mee

16 januari 2014 om 10:58

Ik zou Verhaegh voor Van Rhijn zetten op dit moment. Van Rhijn valt voor mij de laatste tijd een beetje door de mand, makkelijk mannetje laten lopen en voornamelijk niet sterk en daadkrachtig onder druk..

Persoonlijk vind ik Paul Verhaegh geen verkeerde voetballer. Voor een selectie voor Oranje op het Wereldkampioenschap vind ik hem wel tekort komen. Eigenlijk kan ik me niet voorstellen dat die nog steeds bij FC Augsburg speelt en nog geen stapje hogerop heb gemaakt. Ik vind het wel een leuke back voor een club als HSV of iets dergelijks.

VDW en Janmaat moet het worden.
Eventueel van Rhijn als backup, verhaegh snel vergeten!

Met van der Wiel en Janmaat hebben we twee prima backs aankomende zomer. Mocht een van beiden geblesseerd raken zou ik eerst eens gaan kijken naar Leerdam of misschien zelfs wel Bacuna, voordat ik Verhaegh meeneem. Van Rhijn is wat mij betreft helemaal uit de picture. Verdedigend erg zwak en opbouwend ook niets toevoegend!

Ik mag toch hopen dat Louis van Gaal hem niet meeneemt. Vd Wiel en Janmaat inderdaad beter, dus als er geen blessures meer komen, lijkt me dat die laatste twee meegaan.

Hij is een prima verdediger maar niet bijzonder. Logisch dat Janmaat en vd Wiel de voorkeur krijgen. Maar hij is wel een degelijke vervanger als er eentje uitvalt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren