Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Wolfswinkel redt met late treffer punt voor piepjong Sporting

Laatste update:

Ricky van Wolfswinkel is zaterdag opnieuw goud waard gebleken voor Sporting Portugal. De aanvaller bezorgde zijn ploeg op bezoek bij Académica in de slotfase een punt; zijn achtste seizoenstreffer in de Liga Sagres. Veel schieten os Leões niet op met de remise, want men blijft tiende in de competitie. Het gat tot de vijfde plaats, die recht geeft op Europees voetbal, bedraagt nog vijf punten.

Sporting moet hopen dat de concurrenten om een Europees ticket punten verspelen, maar mag zelf niet veel meer punten laten liggen. Van de laatste zeven duels werd er maar één gewonnen. Zaterdagavond begon de ploeg van Jesualdo Ferreira met zeven spelers uit de eigen jeugdopleiding in de basis, terwijl er twee Sporting-producten meeden bij Académica. Een daarvan, Wilson Eduardo, zette de thuisploeg na een kwart wedstrijd op voorsprong in het Estádio Cidade de Coimbra. Na een overtreding van Fabrice Fokobo knalde Eduardo raak vanaf elf meter.

De hoofdstedelingen kwamen kort hierna bijna op gelijke hoogte, maar Eric Dier mikte een vrije trap rakelings naast. De club uit Lissabon had het hierna erg lastig tegen Académica, dat de laatste vier wedstrijden allemaal verloor. Rui Patrício moest een schot van Makelele uit de kruising duiken en moest handelend optreden op een schot van John Ogu. De jongelingen van Sporting werden afgetroefd en Ferreira bracht voor in de tweede helft daarom André Carrillo en Zakaria Labyad in de ploeg.

Sporting had geluk dat Patrício uitstekend keepte, anders was het duel al gespeeld geweest voor het laatste kwartier. Want in die tijdspanne dwong Sporting alsnog een punt af in Coimbra. Van Wolfswinkel tikte geheel vrijstaand een voorzet van linksback Joãozinho binnen en de gasten gingen hierna vol op jacht naar de gelijkmaker. Labyad streepte op de paal, een voorzet van Van Wolfswinkel ging aan iedereen voorbij en Labyad knalde in de absolute slotseconde voorlangs. Sporting leed hierdoor voor de zeventiende keer puntverlies in de Liga Sagres.

Speelt Ricky van Wolfswinkel komend seizoen nog voor Sporting Portugal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

goud waard? wat heeft sporting nou aan dat puntje. is gewoon een middenmoter geworden die nergens om mee doet. wel leuk voor hem, want scoren doet die niet meer echt. toch grappig hoeveel mensen hem in oranje wilde, ik zie dan liever dat hoesen een kans word gegeven want die is ook wel wat jonger dan ricky.

9 maart 2013 om 23:51

Hoesen? Grapjas.

9 maart 2013 om 23:53

Moet je nagaan hoe erg Nederland is afgezakt.. vroeger had je van Nistelrooy, Bergkamp en Patrick Kluivert en tegenwoordig moeten we het doen met Huntelaar, Dost en van Wolfswinkel.. ik noem van Persie niet op omdat hij tog altijd faalt bij Oranje.

10 maart 2013 om 00:21

Nederland zit nu in een mindere periode dat klopt. Maar er komt echt een goede lichting aan. Ik denk dat we in 2016 echt een van de top favorieten kunnen zijn als de talenten goed groeien. En dan heb je op de bank nog jongens als Janmaat, Douglas, Kongolo, Stekenburg, Clasie, Fer, Depay, Ola John. Noem ze maar op.

Krul
Van Rhijn
De Vrij
Martins-indi
Willems
Maher
Strootman
Vilhena
Narsingh
Luuk De Jong
Boetius
10 maart 2013 om 00:35

Kun je nog meer Feyenoorders neerzetten? Misschien moeten we Pelle meteen ook maar een Nederlands paspoort geven.

10 maart 2013 om 01:11

Boos omdat Feyenoord een talentvollere groep heeft dan Ajax? Wij leiden tenminste Nederlandse jongens op, spelers die niet alleen belangrijk kunnen worden voor Feyenoord maar ook voor het Nederlands elftal.

10 maart 2013 om 01:15

Huntelaar is kan topscorer worden van oranje en heeft nog niet eens zoveel interlands op z'n naam staan

10 maart 2013 om 01:24

of er een goede lichting aan komt is nooit te zeggen, je weet nooit zeker welke spelers echt top worden en dan nog zegt dat niets want Nederland heeft maar 1x een prijs gewonnen de EK van 88 voor de rest nooit wat.

een wk of ek heeft iedere x ca 4-6 kanshebbers en in de knockout fase kan je van iedereen een x verliezen. Ook als je op papier beter bent. Het is de vorm van de dag, geluk van de dag, collectief etc.

Zegt allemaal niets, Griekenland en Denemarken hebben ooit een EK gewonnen met een middelmatig team en Oranje heeft met superteams in 74, 78, 90, 92, 98 en 2000 geen prijs gewonnen.

En andere landen hebben ook lichtingen die goed kunnen zijn.

Duitsers presteren altijd als team met minder sterspelers, dus er is geen zinnig woord over te zeggen. Wel dat we momenteel een zwakke defensie hebben die tegen echte tegenstand weggespeeld wordt.

We hebben geen 1 topverdediger lopen bij een buitenlandse club, sowiso minder topsspelers in het buitenland met ervaring en daarom moeten we het doen met wat talent uit de Eredivisie, het is niet anders

10 maart 2013 om 01:27

v Wolfswinkel speelt niet in Oranje volgens mij en zou een drama zijn als ze die gingen neerzetten

v Persie faalt inderdaard in Oranje net als Seedorf destijds, typische clubvoetballer.

Defensie daar zit het grootste probleem, niet in de aanval

We hebben aardig keepers maar geen wereldtop, en middelmatige verdedigers die amper ervaring hebben internationaal.

De nederlandse competitie is ook erg zwak, iedere week andere titelkandidaten en Heerenveen stond 3 weken geleden nog op degraderen en nu doen ze alweer mee voor Europees voetbal

10 maart 2013 om 12:19

Snap niet wat je v wolfswinkel nou af loopt te zeiken, hij is het enige lichtpuntje in een mindere periode bij sporting. Ze scoren weinig, maar hij heeft er altijd wel een aandeel in, ik zou hem graag een keer in oranje willen zien.

Zelfde geld voor v persie, ookal scoort hij niet in oranje, hij geeft altijd wel de assist oid. Zonder hem zou het echt niet beter worden ofzo.

10 maart 2013 om 01:19

Demouge heeft een hoger rendement qua veldgoals qua speelminuten dan v Wolfswinkel. Vul zelf dan maar in hoe goed v Wolfswinkel is als spits

10 maart 2013 om 12:17

het valt me op dat je vaak negatief over van Wolfswinkel bent. Hij doet het redelijk bij sporting, gezien de stand. Vind altijd leuk om naar te kijken.

10 maart 2013 om 08:19

gozer spoor jij wel, je snapt er echt helemaal niks van he. Als ricky bij ajax zou spelen zou ik gewoon topscoorder van ajax zijn, hij heeft nu alleen de pech dat hij in een slecht draaiend team speelt. Hoesen daarin tegen is waardeloos bij ajax en als je die bij sporting zou neerzetten zou hij misschien 2 keer in het hele seizoen scoren

Sporting had geluk dat Patrício uitstekend keepte, anders was het duel al gespeeld geweest voor het laatste kwartier. Want in die tijdspanne dwong Sporting alsnog een punt af in Coimbra. Van Wolfswinkel tikte geheel vrijstaand een voorzet van linksback Joãozinho binnen en de gasten gingen hierna vol op jacht naar de gelijkmaker.

Dus ze scoren de gelijkmaker en gaan daarna op jacht naar de gelijkmaker? das knap

V.wolfswinkel heeft een mooie tijd gehad, maar hij is nu toch zeker toe aan een stap hoger op! Misschien iets voor Valencia, Fiorentina of Schalke. Ik denk dat hij daar ook van waarde kan zijn.

hogerop? hij presteert al zijn hele carriere hetzelfde hoor,nooit meer dan 8-9 veldgoals in de competitie en ca 1-3 assists

nog wat penalties als zijn club die krijgt waarvan ie er gemiddeld per seizoen 1-2 mist

hij zit presteert dus matig, ik ken zat spitsen die jaar in jaar uit meer dan 10 veldgoals per seizoen in de competitie maken zelfs aanvallende middenvelders die dat getal halen. , v Wolfswinkel heeft dat nog nooit gehaald.

Absoluut geen stap hogerop... Is int spel altijd de zwakste van sporting sorry...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren