Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Wolfswinkel maakt na jaar van rampspoed eerste treffer in 350 dagen

Laatste update:

Ricky van Wolfswinkel heeft dinsdagavond zijn rentree bij FC Basel opgeluisterd met zijn eerste doelpunt sinds 30 juli 2019 (destijds trefzeker tegen PSV in de voorronde van de Champions League). De 31-jarige aanvaller kampte de afgelopen weken met een kuitblessure, maar maakte dinsdag tegen FC Zürich weer eens minuten. In het met 4-0 gewonnen competitieduel nam Van Wolfswinkel de derde treffer voor zijn rekening.

Van Wolfswinkel speelde dit seizoen pas negen officiële wedstrijden. In augustus werd bij de spits een hersenaneurysma ontdekt, waaraan hij moest worden geopereerd. Na maandenlang rust te hebben moeten houden, maakte hij in eerste instantie in februari zijn rentree. Daarna werd hij uit voorzorg aan de kant gehouden en na de coronapauze liep hij in de bekerwedstrijd tegen Lausanne Sport een kuitblessure op.

FC Basel stond door doelpunten van Valentin Stocker en Fabian Frei al op een 2-0 voorsprong voor Van Wolfswinkel binnen de lijnen kwam. FC Zürich moest overigens met een gemankeerd elftal aantreden tegen FC Basel, omdat een groot aantal spelers van de A-selectie vanwege verschillende coronagevallen in quarantaine waren geplaatst. Daardoor was ook Mimoun Mahi niet van de partij bij de bezoekers.

Van Wolfswinkel kwam met 64 minuten op de klok binnen de lijnen bij FC Basel en tekende in blessuretijd voor zijn eerste doelpunt in 350 dagen. Frei bepaalde de eindstand uiteindelijk nog op 4-0, waardoor FC Basel nummer twee Young Boys tot op drie punten nadert. Young Boys heeft echter nog wel een wedstrijd tegoed en is op zijn beurt in de achtervolging op koploper FC Sankt Gallen, dat één punt los staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws: het bestaat nog )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren