Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Wolfswinkel maakt in topper einde aan bijzonder lange droogte

Laatste update:

Ricky van Wolfswinkel heeft Saint-Étienne een punt bezorgd in de thuiswedstrijd tegen Girondins Bordeaux. De Nederlander was in de eerste helft verantwoordelijk voor de 1-0 en kwam daarmee voor het eerst sinds 1486 minuten weer tot scoren. Het laatste doelpunt van Van Wolfswinkel dateerde van 17 augustus 2013, toen hij namens Norwich City trefzeker was tegen Everton (2-2).

/

De ex-speler van Sporting Portugal, FC Utrecht en Vitesse was zondag tegen Racing Lens (0-1) goed voor een assist en bewees donderdag dus opnieuw zijn waarde voor les Verts. Franck Tabanou slingerde de bal na een halfuur voor het doel, Van Wolfswinkel kwam voor zijn tegenstander en volleerde met zijn linker knap binnen: 1-0. Saint-Étienne kreeg kansen op meer, maar Max Gradel raakte bijvoorbeeld de paal. De missers kwamen het team van Christophe Galtier duur te staan, want Tiago Ilori zorgde met een kopbal van dichtbij voor de 1-1, vijf minuten voor rust.

Van Wolfswinkel kreeg na rust nog één goede kans, maar hij timede verkeerd en kon daardoor niet gericht op doel koppen. Wolfie werd twintig minuten voor tijd naar de kant gehaald en het publiek in Stade Geoffrey-Guichard scandeerde zijn naam. In het restant van de wedstrijd werd er niet meer gescoord en daardoor gingen beide partijen dus in evenwicht uit elkaar. Saint-Étienne en Bordeaux schuiven allebei één plaats op, naar respectievelijk drie en twee.


Denk jij dat Ricky van Wolfswinkel dit seizoen meer dan tien doelpunten maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor Ricky. Hoop dat ie zijn oude vorm herpakt want het is een prima spits natuurlijk

25 september 2014 om 23:03

Nou, de vraag is maar of het zo'n 'prima spits' is. Zijn statistieken zijn al sinds begin carrière niet echt het benoemen waard en het aantal veldgoals de afgelopen jaren is lachwekkend laag

25 september 2014 om 23:06

mooie goal hoor

25 september 2014 om 23:18

Inderdaad, was een leuk spelertje in de eredivisie maar heb nooit een topper in hem gezien. Ik schat Castaignos hoger in.

25 september 2014 om 23:51

Echt een waardeloze spits. Snap niet dat hij z'n geld nog verdient met voetballen.

Hopen dat Saint Étienne de nummer 2 na Marseille wordt dot seizoen, beide prachtige clubs. Van Wolfswinkel zou er toch wel een stuk of tien moeten in trappen, hoop voor hem dat het lukt in Frankrijk

25 september 2014 om 23:30

Ik ben al tevreden als hij er 5 inschiet. Erding is ook volkomen uit vorm dus alles is mooi meegenomen.

25 september 2014 om 23:39

Als hij 10 penalty's krijgt dan zal dat vast en zeker lukken

26 september 2014 om 09:48

Inderdaad hopelijk kunnen Marseille en Saint-Etienne Psg verrassen, zou mooi zijn. Overigens leuk dat Van Wolfswinkel er eindelijk weer eentje heeft gemaakt, maar ik verwacht niet dat hij er nog 10 of 15 gaat inschieten.

Zelfs Kazim Kazim is een doelpuntenmachine hierbij vergeleken.

25 september 2014 om 23:47

Wie is dat dan? Klinkt als een foute goochelaar.

Ik zie Ricky wel weer opbloeien, want zijn tijd in de Premier League heeft zijn zelfvertrouwen geen goed gedaan. Dat spel van Norwich ligt hem ook totaal niet met vaak lange ballen, ver van het doel van de tegenstander en harde verdedigers.

Ik zie in hem echt een uitstekende spits voor de Serie A.

26 september 2014 om 01:36

kazim kazim is de nieuwe aanvaller van feyenoord, ookwel kazim richards genoemd.

26 september 2014 om 01:15

Overdrijven is ook een vak. Bij sporting draaide hij gewoon goed, net zoals in zijn laatste seizoen bij utrecht

26 september 2014 om 13:33

Penalty's......

26 september 2014 om 13:44

Goed is overdreven, maar hij draaide daar best aardig. Dat 'ie het daarna zo slecht zou doen bij Norwich had ik ook niet verwacht. Maar misschien heeft hij gewoon de verkeerde club gekozen.

Niet dat het me echt uitmaakt maar waarom wordt er nog zoveel aandacht aan deze jongen besteed? Moeten we soms nog iets verwachten van hem, tot hij echt uitbreekt?

Ik denk eerlijk gezegd dat dit het is en het daarbij gaat blijven.

26 september 2014 om 09:59

Eens. Heeft nooit heel veel bijzonders laten zien. Wat er niet in zit kan er ook niet uit komen.

Ik vind wel dat hij goeie loopacties heeft, alleen als hij eenmaal op de goeie postitie staat en de bal komt eraan, mist hij die vaak volledig..

26 september 2014 om 07:06

Kijk, jij snapt hem. Over het algemeen zijn de loopacties er wel, maar doet nooit wat bijzonders met de bal.

26 september 2014 om 08:41

Wat dat betref heeft bijvoorbeeld Siem de Jong en zelfs Klaassen veel meer het killerinstinct van een spits dan deze van Wolfswinkel. Het lijkt wel alsof hij de techniek maar ook zeker de koelte mist voor het doel. Erg jammer, want net als Castaignos, ziet hij het spelletje als spits wel heel goed.

Echt jammer dat het 1-1 is geworden, Saint-Etienne had veel kansen. 22 schoten van Asse en maar 3 van Bordeaux.

Leuk voor Van Wolfswinkel maar daar blijft het ook bij. Was in de Eredivisie een leuke spits, maar heeft in het buitenland nooit echt potten kunnen breken. Mist het echte killerinstinct en handelt gewoon te langzaam in veel situaties. Voor zijn doen heeft hij met Saint Etienne een mooie club gevonden in Frankrijk. Ik had verwacht dat hij zich verder ontwikkeld had, weet alleen niet of zijn stap naar Norwich City zo slim is geweest. Bij zo'n clubs die vechten (vochten onderhand) voor handhaving weet je dat je het als spits zijnde moeilijk gaat krijgen, zo'n team voetbalt helemaal terug getrokken en vol op de counter en daar is Van Wolfswinkel het type spits niet voor helaas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren