Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van Wolfswinkel maakt geen deel uit van onze plannen'

Laatste update:

Ricky van Wolfswinkel zou in de belangstelling staan van Benfica. De geruchten deden de ronde dat coach Jorge Jesus van de Portugese topclub het bestuur aan het werk had gezet om de Nederlander op te halen bij het gedegradeerde Norwich City. Benfica vindt het nodig om via de officiële kanalen met een statement te komen.

/

“We weten dat speculeren hoort bij het werk van journalisten en dat respecteren we, maar de pers mag niet vergeten dat diverse partijen er belang bij hebben om geruchten de wereld in te helpen. Denk aan zaakwaarnemers, familieleden en investeerders”, begint het statement. “Vrijdag zijn er twee namen in de kranten verschenen, spelers die Benfica zogenaamd zou willen hebben.”

“De waarde van de spelers staat buiten kijf, maar Ricky van Wolfswinkel en Derley maken geen deel uit van onze plannen. Benfica streeft eigen doelen na en niet de doelen van zaakwaarnemers”, klinkt het. Van Wolfswinkel speelde in het verleden bij Sporting Portugal, rivaal van Benfica.

Ricky van Wolfswinkel zou goed passen bij Benfica

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat? Hoe kan hij uberhaupt gelinkt worden aan zo'n ploeg? Terwijl hij helemaal niets heeft gepresteerd

31 mei 2014 om 17:03

Hij heeft een degelijke periode bij Sporting gehad, zo heeeel onlogisch zou dit niet zijn. Cardozo vertrekt denk ik ook en Lima is ook al een dagje ouder aan het worden.

31 mei 2014 om 17:10

Klopt helemaal, maar na dit rampseizoen, waar hij wedstrijd na wedstrijd niet scoorden, kan een club als Benfica toch geen serieuze interesse hebben? Hij past naar mijn mening ook helemaal niet in dat rijtje met Lima, Cardozo en Rodrigo, die toch allemaal een maatje groter zijn dan onze Rickie

31 mei 2014 om 17:16

Neen vond de zogenaamde interesse van Benfica ook maar vreemd, maar je weet het nooit zeker (tot nu), misschien dat ze bij Benfica vooral terug dachten aan zijn Sporting periode en hem als 2de keus wilden binnenrijven. Stel je kan hem voor 4- 5 miljoen halen en hij kan uitgroeien tot een ideale pinchhitter of in het beste geval, iemand die er 15 -20 per seizoen inlegt, dan heb je heerlijk zaken gedaan. Maar goed, het meest logische is hier de waarheid gebleken, ze hebben dus geen interesse, misschien moet hij lekker terug naar NL, kan me wel voorstellen dat enkele middenmoters- subtoppers hem heel graag zien komen, want voetballen kan ie wel natuurlijk, alleen niet op het niveau dat hijzelf gehoopt had.

31 mei 2014 om 17:22

@klootvogel Om te scoren moet je ook passes krijgen anders wordt scoren lastig en geen dikke egoïsten die alles zelf van afstand schieten zoals Hooper en Snodgrass

1 juni 2014 om 00:23

Zou hij ook niet wat zijn voor Feyenoord bij een vertrek van pelle? In de Nederlandse competitie scoort hij er heus wel meer dan 20 bij een topclub.

1 juni 2014 om 14:07

nee hoor hij scoorde nog nergens meer dan maximaal 9 veldgoals per seizoen in de competitie en bij Vitesse, Utrecht en Sporting had ie ook prima spelers om zich heen staan en kreeg ie veel ballen, echter hij mist veel kansen

31 mei 2014 om 17:51

Op basis van wat is Ruiz bij PSV gekomen. Niet door zijn uitmuntende jaren bij Fulham. Als je in een verleden een goede indruk hebt achtergelaten kan het zo zijn dat sommige clubs nog in je geinteresseerd zijn. Maar afgelopen seizoen heeft RvW echt niets laten zien!

31 mei 2014 om 18:25

Zelfde als met Sulejmani ook niks gepresteerd plus te dik en op tribune. Toch speelt hij ook daar.

Het was ook een beetje krom allemaal.

Het zou ook een vreemde stap zijn voor een speler die al een jaar vrijwel niets heeft laten zien. Dan moet de Portugees kampioen en EL-finalist toch wel met wat beters kunnen komen.

Op zich een hele goede spits. Hij heeft iets weg van Roy Makaay als je het mij vraagt. Daarmee bedoel ik vooral zijn loopacties, want zijn scorend vermogen ligt toch lager. Hij is een meester in het creëren van ruimte voor zichzelf.

Ik kan mij indenken dat Benfica heeft niet wilt hebben. Heeft per slot van rekening genoeg goede spitsen, hoewel v. Wolfswinkel wel voldoende kwaliteit heeft als je het mij vraagt. Ik zou lekker naar Italië of Duitsland gaan als ik hem was. Deze speelstijlen passen prima bij de kwaliteiten van v. Wolfswinkel.

31 mei 2014 om 17:04

De eredivisie is zijn plafon! Bij vites deed hij t goed. Utrecht was al wat minder en in Portugal maakte hij pingels en heeft hij 3 maanden boven zijn niveau bespeelt.

Hij moet lekker terug naar Nederland gaan. Feyenoord zou slim zijn hem binnen te vissen.

Hoop stiekem ook op vites.

31 mei 2014 om 17:13

Bij Utrecht werd hij niet altijd goed gebruikt door Ton du Chatinier, maar hij heeft het daar toch wel aardig gedaan en belangrijke goals gemaakt (waaronder 3 goals tegen Celtic).

31 mei 2014 om 18:38

Feyenoord zou inderdaad perfect zijn voor Ricky, maar ik denk niet dat daar zijn plafond ligt. Hij moet werken aan zijn afronding, want verder is zijn spitseninstinct in orde.

Vond het altijd een groot talent, maar helaas is het er tot noch toe niet helemaal uit gekomen.

1 juni 2014 om 14:08

alleen zijn loopacties dan want hij is geen killer, maar heel weinig veldgoals als spits, de meeste aanvallende middenvelders scoren evenveel of meer goals dan een v Wolfswinkel

Als hij terug kan naar Portugal, naar een betere club zelfs dan waar hij nu zit, moet hij dat gelijk doen. Al kan ik me zoals het bericht al aangeeft niet voorstellen dat ze daar op van Wolfswinkel zitten te wachten. Die is dit seizoen volledig door de mand gevallen. Bij Sporting had hij redelijke statistieken, maar ook niet geweldig. Maar bij Norwcih is gebleken dat hij eigenlijk te kort komt voor dat niveau. Zou wel voor hem leuk zijn als hij daar naar toe kan, grote club, CL, mooie stad, fijn land, lekker weer, goed salaris. En als hij daar op miraculeuze wijze zou slagen heb je voor de spits positie nautllijk komende jaren een goede kandidaat bij Oranje,

Feyenoord sla je slag deze jongen is denk op te halen voor maximaal 5 miljoen. Deze jongen zal bij Feyenoord goed zijn voor 20 goals. Van aanholt huren. Boularouz is transfervrij en staat open voor een terugkeer naar Nederland. Is financieel ook helemaal binnen. Mahi halen toornstra.
Hahn
Boularouz steenvoorden kongolo aanholt
Toornstra zyech vilhena
Mahi wolfswinkel boetius

31 mei 2014 om 17:35

Ik vind dit elftal nog aardig onhaalbaar, Bouhlarouz vind ik sowieso niks. En wie is Mahi?

31 mei 2014 om 18:02

Als feyenoord rond de 5 miljoen voor rvw zou betalen zou dat wel erg dom zijn

1 juni 2014 om 14:09

al betaalde ze maar 1 ton dan zou het al dom zijn want hij maakt je team zwakker

31 mei 2014 om 18:18

Boulahrouz op RVV whaha.. nee dat gaat em wel worden. Om maar niet te beginnen over de haalbaarheid van jouw elftal.

Wat apart dat ze met een statement komen, als het een gerucht is dan kan je je toch gewoon stil houden. Zou weer typisch het voetbalwereldje zijn als later blijkt dat ze er wel mee bezig zijn.

31 mei 2014 om 18:17

Ja, of je wilt je supporters informeren en tevreden houden. Net of een club als Benfica iets aan Ricky zou hebben

31 mei 2014 om 19:46

Bedoelde meer dat clubs niet zo vaak officieel een statement uitbrengen om aan te geven dat ze een speler niet willen hebben. Of ze er wat aan hebben zullen we nu niet te weten komen. Als hij aan Benfica gelinkt werd toen hij destijds nog in Portugal speelde had niemand raar opgekeken denk ik.

Hij zou het wel goed doen bij cambuur ofzo

31 mei 2014 om 18:04

Zo'n speler is inmiddels onbetaalbaar voor bijna alle clubs in Nederland. Misschien de topclubs, maar daar is hij niet goed genoeg voor.

1 juni 2014 om 14:10

hij doet het nergens goed, is al jaren constant, bij Vitesse, Utrecht en Sporting ieder seizoen gemiddeld 7-9 veldgoals in de competitie en ca 1-3 assists, dus een heel laag rendement

Logisch, zeer zéér matige speler.. Hij zou Lima en Cardoso niet uit de basis spelen.

Het gaat weer lekker met onze spitsen. Luuk de Jong geflopt, Ricky van Wolfswinkel geflopt en Bas Dost maakt het ook nog niet helemaal waar en ik vraag me ten zeerste af of hij het vertrouwen gaat krijgen als Olic weggaat. Blijkbaar is een topscorer (of bijna-topscorer) in de Eredivisie niet goed genoeg voor de Bundesliga of de Premier League. Ik zou de nieuwe generatie spitsen (locadia, Zivkovic, Castaignos) willen adviseren om niet gelijk de stap naar die competitie te maken, maar een tussenstap maken in Frankrijk (zie Cvitanich) of Portugal (waar RVW het zeker niet onaardig deed). En in het geval van Van Wolfswinkel is een degradatiekandidaat in de Premier League een wereld van verschil met de (sub)top in Portugal, zeker voor spitsen. Op de één of andere manier zou een Celtic een perfecte club geweest zijn voor hem om zich in the picture te spelen, maar de onaantrekkelijke tegenstanders in de SPL zijn natuurlijk redenen om dat niet te doen. Maar dan had hij niet de moeilijkheden gehad die hij nu heeft.

Beste spits ter wereld in mijn ogen!

Kom nou maar naar Ajax. En anders zou je prima bij Celtic passen en speel
je als nog CL wedstrijden. En in het seizoen 2015-16 speel je de mooiste
wedstrijden van alle klassiekers Celtic - Rangers en Rangers - Celtic.
Want dan zijn de Rangers waarschijnlijk weer op het hoogste niveau te
vinden hoop ik.

Ik heb nooit iets gezien in Van Wolfswinkel, clubs als Utrecht vind ik echt wel zijn plafond.

1 juni 2014 om 14:11

voor Utrecht kwam ie al tekort, en waren ze blij dat er een club kwam, miste te veel kansen

v Wolfswinkel is niets voor de top 5 in Nederland, heeft nog nooit ergens meer dan 9 Veld goals in de competitie per seizoen gemaakt, Nergens!

dus dan ben je matige spits

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren