Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van 't Schip legt duidelijk uit waarom hij Taylor op de bank zet bij Ajax

Laatste update:

John van ‘t Schip heeft een duidelijke verklaring voor zijn keuzes in de opstelling van Ajax. De oefenmeester kan onder meer niet beschikken over de lichtgeblesseerde Jordan Henderson. Verder kiest hij ervoor om Kenneth Taylor in de return van het tweeluik tegen FK Bodø/Glimt in de Conference League op de bank te zetten.

De Amsterdammers moeten het tijdens de return tegen Bodø/Glimt stellen zonder Henderson. Achter de inzetbaarheid van de Engelse routinier stond al een vraagteken. Hij blijkt uiteindelijk niet fit genoeg om minuten te maken in Noorwegen.

"Henderson was al twijfelachtig”, legt Van ‘t Schip uit voor de camera van Veronica. “Gisteren tijdens de laatste training was het niet voldoende om te spelen, dus dan neem je daar geen risico mee. Gooijer kreeg boven op zijn dijbeen een soort spierblessure."

Daarnaast moet Kenneth Taylor genoegen nemen met een plek op de bank. "We spelen wat meer met twee zessen. Vandaar dat we een keuze hebben gemaakt tussen Kristian (Hlynsson, red.) en Kenneth", aldus Van 't Schip.

De trainer geeft overigens aan dat de recente fluitconcerten van de Ajax-fans richting Taylor niet van invloed zijn geweest op zijn beslissing. "Dit is niet zozeer om hem uit de wind te houden. Het heeft meer te maken met de bezetting."

Diant Ramaj verdedigt zoals gewoonlijk het doel van de Amsterdammers. De Duitser ziet de defensie voor zich gevormd worden door Devyne Rensch, Josip Sutalo, Jorrel Hato en Borna Sosa.

Op het middenveld moeten Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic nummer 10 Kristian Hlynsson van bruikbare ballen voorzien. Voorin wordt spits Brian Brobbey geflankeerd door Berghuis (rechts) en Forbs (links).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Net het interview gezien en neem niet eens de tijd om het artikel te lezen. VZ, wat een belachelijke titel weer zeg.. John zegt alleen dat ie met 2 ‘zessen’ speelt en dat de keuze tussen Hlynsson en Taylor was. Hoezo is dat duidelijk uitleggen? Hij heeft niet eens aangegeven waarom Hlynsson de voorkeur krijgt

22 februari 2024 om 18:43

Terechte keuze natuurlijk Zijn er mensen die vertrouwen hebben in een overwinning straks op het kunstgras in Noorwegen ?

22 februari 2024 om 18:46

VZ is meer en meer een clickbait site geworden. Titels vol met insinuaties, verkeerde aannames of zelfs foto's van andere mensen. Kwaliteit is hard achteruit aan het gaan.

22 februari 2024 om 19:22

Niks van gelogen. Helaas is de hele media tegenwoordig zo.

22 februari 2024 om 18:46

Omdat Taylor op de zogenaamde '8' speelde en er nu dus helemaal geen '8' is, maar 2 '6-en' en Hlynsson al de hele tijd op '10' speelt. Het is eigenlijk heel duidelijk en hij had volgens mij meer moeten uitleggen als Taylor ineens ipv Hlynsson op 10 had gespeeld.

22 februari 2024 om 19:16

Hij speelt nu met een 10 die ook op 8 komt maar als Taylor had gespeeld had hij met een 8 gespeeld die ook op 10 terecht moet komen. Hij hoefde dus helemaal nooit uit te leggen dat Taylor op 10 zou spelen. Persoonlijk denk ik dat Taylor een betere 8-10 speler is als Hlynsson. Maar goed, ik denk dat de grootste dissonanten ook niet op het middenveld maar in de verdediging staan. Rensch, heeft nog nooit laten zien dat hij in Ajax 1 thuis hoort en Sutalo….tja, denk niet dat ik daar veel over hoef te zeggen.

22 februari 2024 om 19:20

Ik snap het wel allemaal wel hoor, maar vind de titel gewoon apart. Ook vind ik het apart dat de journalist niet verder vroeg overigens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren