Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van ’t Schip hoeft niet te vrezen: ‘Voor de winterstop zullen we niet ingrijpen’

Laatste update:

Voor PEC Zwolle is het seizoen enigszins tegenvallend van start gegaan. De Zwollenaren bezetten na de thuisnederlaag tegen Willem II (2-3) van afgelopen vrijdag naar de vijftiende plaats in de Eredivisie, met elf punten uit twaalf wedstrijden. Toch benadrukt voorzitter Adriaan Visser dat de positie van trainer John van 't Schip voorlopig niet ter discussie staat.

“Voor de winterstop zullen wij niet ingrijpen, om de simpele reden dat we ervan overtuigd zijn dat we hier met de huidige staf uit kunnen komen. Die kans moeten zij in de resterende wedstrijden ook krijgen. Ook nu gaan we in de winterstop met de trainers evalueren”, zegt Visser in gesprek met de Stentor. Hij stelt dat het dan vier kanten op kan. “We kunnen verlengen, na het seizoen afscheid nemen, het nog een paar maanden de kans geven of besluiten dat het beter is om meteen uit elkaar te gaan, als het dan met nog steeds elf punten een kansloze missie blijkt bijvoorbeeld.”

“Maar wat wij ook besluiten, ik weet zeker dat wij daar gezamenlijk goed uit gaan komen”, vervolgt de voorzitter van PEC. Hij merkt dat er in het supporterscafé veel gewezen wordt naar Van 't Schip. “Dat mag, iedereen mag zijn of haar mening hebben. Die heb ik als verantwoordelijke ook. Wij werken nog steeds heel prettig samen met John. Ik zie dat hij nog steeds geëngageerd is en geen domme dingen doet. De trainer is strijdbaar, dus wat ons betreft staan alle seinen op groen.”

“Laten we eerlijk zijn: de trainer vervangen helpt vaak ook niet. Twente is daar vorig jaar met Gertjan Verbeek misschien wel het beste voorbeeld van. Het is juist nu belangrijk om met zijn allen de rust te bewaren en massaal achter de club te gaan staan”, besluit Visser. PEC Zwolle hervat de competitie na de interlandperiode met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

Vind jij dat PEC Zwolle op korte termijn afscheid moet nemen van John van 't Schip?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Duidelijk dat er ook vanuit hogerhand minder vertrouwen is in Van ''t Schip. Jammer dat het zo moet gaan, maar dit is denk ik wel het beste. De selectie is minder goed dan vorig jaar, zoveel is duidelijk, maar met deze selectie moet je gewoon ongeveer 12e kunnen eindigen.

Ook met een betere selectie is het hem niet gelukt om in de tweede seizoenshelft van afgelopen seizoen er ook maar iets van te bakken. Er zit geen vertrouwen in deze ploeg, en ik heb niet meer het vertrouwen dat John dst er in gaat krijgen.

Ik hoop dat hij mijn ongeluk weet te bewijzen, en we weer een spurt maken zoals de eerste helft van vorig seizoen, maar je begint bijna te denken dat het toen toevallig allemaal op zijn plek viel.

12 november 2018 om 10:33

Ik houd ervan als clubs vasthouden aan hun beleid, maar volgens mij staat PEC in de top 10 van slechtst presterende clubs in 2018 (in de hoogste Europese divisies). Is het niet tijd dat die man z'n koffers kan pakken en plaatsmaken voor een betere trainer?

Het probleem is dat er geen voetbal en geen werklust in het team lijkt te zitten. Dat betekent dus dat van het schip ze niet meer kan raken, zowel tactisch als in motivatie. Heel 2018 is het nu al bagger, dat is te lang om nog vertrouwen te houden in een coach.

Je concluderen dat van het schip gewoon geen trainer is. Misschien voor een jeugdteams maar deze man komt veel tekort. Er is geen touw aan vast te knopen bij zijn visie ( teert op zijn warme band met Cruijff en communiceert dat heerlijk ) de opstellingen zijn onnavolgbaar. Gedekt door zijn hilversumse vrienden bij kees. Nee schip heeft het geluk dat er geen geld achter de hand is anders zat hij allang op de trein naar Mokum. Zwolle is hem zat !!! #schipout

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren