Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van Persie zei dat Van Marwijk Sneijder naar de kant moest halen'

Laatste update:

Robin van Persie heeft Wesley Sneijder wat uit te leggen. De aanvaller werd in de wedstrijd tegen Slowakije naar de kant gehaald, was daar erg teleurgesteld over en zei tegen bondscoach Bert van Marwijk dat hij niet hem, maar Sneijder naar de kant had moeten halen. Dat is althans de stellige overtuiging van een liplezer, ingeschakeld door de NOS.

/

Van Persie ontkende dit: “Nee, ik heb geen namen genoemd", zei de Rotterdammer, die zijn kaken vervolgens een paar seconden opvallend hard op elkaar beet. “Juist in de laatste minuten krijg je als spits meer ruimte. Daar wilde ik graag van profiteren en daarom was ik heel erg teleurgesteld dat ik gewisseld werd. Daarbij was ik niet helemaal tevreden over ons spel. Ik wilde Slowakije echt van de mat spelen. Dat is niet gelukt. Maar het belangrijkste is dat we hebben gewonnen.''

Bondscoach Bert van Marwijk bagatelliseerde direct na afloop van de wedstrijd de reactie van Van Persie en wilde het niet over de inhoud van het onderonsje hebben. “Hij mag best teleurgesteld zijn", zei de keuzeheer na afloop. Van Persie werd naar de kant gehaald voor Klaas-Jan Huntelaar en zag vanaf de zijkant Sneijder de beslissende tweede treffer maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier kan ik me zo aan ergeren. Alle media die het uitvergroot alsof het een grote rel is en het kampioenschap kan kosten. Het is volkomen logisch dat van Persie teleurgesteld is. De manier waarop hij dat uit is niet goed maar wel begrijpelijk. Hij moet het er even kort met van Marwijk(en eventueel Sneijder) erover hebben en dan is het klaar.

28 juni 2010 om 20:21

Wat er ook gezegd is, Sneijder moest wel gewisseld worden. Op de pass na speelde hij dus echt niet goed!!! Maar van Persie ook niet, dus dubbele wissel had beter gekund Robin. Ook je eigen spel goed beoordelen!

28 juni 2010 om 20:37

Sneijder is juist ontzettend belangrijk dit WK en ik vind het terecht dat hij mocht blijven staan. Hij speelt misschien niet zo goed en aanwezig als we hadden gehoopt, maar is wel bij de meeste doelpunten betrokken.

- 2-0 tegen Denemarken: zet Elia voor de keeper die de paal raakt(kuijt scoort de rebound)
- scoorde de 1-0 tegen Japen
- 2-1 tegen Kameroen: stuurt Robben weg die de paal raakt (huntelaar scoort rebound)
- 1-0 tegen Slowakije: stuurt Robben weg die ook scoort

28 juni 2010 om 20:43

Nou, hij werd ook gewisseld.

Jammer dat Van Persie weer iets moest zeggen tijdens zijn wissel. Het is gewoon niet nodig en hij mag best teleurgesteld zijn, maar ga dan geen rare uitspraken doen waardoor er onrust zou kunnen ontstaan in het Nederlandse kamp.

28 juni 2010 om 21:49

Je vergeet dat hij ook nog is de 2-0 scoorde

On: Natuurlijk mag robin terleurgesteld zijn, maar hij moet het niet uiten en het later 1 op 1 tegen Van Marwijk zeggen en niet terwijl je eruit gehaald word!
Dacht, dat er een hechte band was dit toernooi tussen de spelers??
Dit kan wel eens een rel veroorzaken! Zeker als de pers het weer opblaast als de grootste luchtballon in de wereld!!!!
Ik zeg: Koppen omhoog en op naar die finale!!!

28 juni 2010 om 22:13

Zoals ik zei: op de pass na speelde hij niet goed. Veel passes kwamen ook deze wedstrijd niet aan, leid veel onnodig balverlies en valt veel te veel. Kijk naar de afgelopen wedstrijden en de beoordelingen al hier op VZ: die jongen scoort zwaar onder zijn kunnen!!!

28 juni 2010 om 22:38

Wow man je noemt wel 4 momenten op in 360 minuten voetbal,wat een topprestatie van Wesley Cabautertje....

29 juni 2010 om 14:42

4 momenten (5 met die 2-0 tegen Slowakije) waarop hij zich onderscheidt en beslissend is. Toch niet slecht dat je bij 5 van de 7 Nederlandse doelpunten betrokken bent....

28 juni 2010 om 20:33

Volkomen logisch dat ie teleurgesteld is? Hij heeft geen knikker geraakt dus moet gewoon z'n mond houden.

28 juni 2010 om 22:35

Volgens mij is dat precies de reden waarom hij teleurgesteld is, omdat hij geen knikker raakt. Maar dat moet hem geen reden geven om op die manier zijn teleurstelling te laten blijken.
Maar verder moet niet iedereen zo moeilijk er over doen. Op naar Brazilie!

28 juni 2010 om 22:13

zulke zaken moeten in de media gewoon eens overgeslagen worden, totaal niet constructief, kost alleen maar broodnodige energie.

Ik vind het jammer dat dit bekend is gemaakt. Dit kan zorgen voor ruzies tussen spelers, dat hebben we niet nodig.

28 juni 2010 om 20:35

En nog wel door de NOS een nederlandse zender. Of willen die niet dat Nederland wereldkampioen wordt?

28 juni 2010 om 22:45

Zijn jullie nou echt allemaal zo naief? Denken jullie dat wanneer de media geen liplezer erbij zou halen er niet gesproken zou worden over de wissel. Als Van Persie dit daadwerkelijk gezegd zou hebben, dan zitten er al de nodige haarscheurtjes in de relatie. Iedereen is toch benieuwd wat hij roept op zo'n moment, dus is het aan de media om daar antwoord op te geven.
Verder wil ik graag even kwijt dat Van Persie geen pepernoot raakt en dat hij in Oranje vele malen beter was op rechts of links. Bovendien is hij te licht in de spits. Hij wint geen enkel belangrijk duel.
Ik pleit voor van Persie op links en Robben op rechts. Huntelaar in de punt.

Van Persie moet gewoon grote mond houden en eens iets gaan presteren want dit zorgt alleen maar weer voor onrust.

Hij heeft al 4 wedstrijden niks gepresteerd dus zou volgende wedstrijd vervangen moeten worden door andere spits in de basis.

28 juni 2010 om 20:31

Precies. Zou trouwens mooi zijn, die man die zelf met de term de 'grote 4' komt en dan zelf geen bal raken op het WK. Het is heel simpel, als het nu een clubseizoen was, zou je kunnen redeneren dat het belangrijk is om je spits vertrouwen te geven, maar op een WK is hier geen tijd voor. Gewoon wissel zetten en als Hunter het dan niet laat zien tegen Brazilie mag ie er misschien weer in. Zijn ego is gewoon te groot, dat zag je ook wel bij die vrije trap aan de zijkant van de 16. Die wil hij er gewoon inschieten(terwijl dit onmogelijk is)

28 juni 2010 om 21:22

Sorry, maar die vrije trap was de beste vrije trap van Nederland dit WK. Zo'n bal moet strak voor de goal komen en als niemand eraan zit moet hij in ieder geval tussen de palen. Deze was een heel stuk beter dan alles wat Sneijder geprobeerd heeft.

On: Het interesseerd mij helemaal niks wat hij gezegd heeft. Vind het enorm achterlijk dat de Nederlandse media hier nou weer een rel mee probeert te creeren. Ze moeten gewoon constateren: v Persie is boos om de wissel. Wat er verder gebeurt is iets wat intern opgelost word. Wie schiet er iets mee op de er liplezers aan te pas komen?

28 juni 2010 om 21:24

Huntelaar had in het begin tegen Slowakije ook niet veel ruimte gekregen. Daarbij maakt van Persie goede loopacties. wat nu goed van pas komt nu Robben weer terug is. Als Huntelaar in de spits staat gebeurt dat niet die blijft alleen maar in het centrum hangen en onze buitsenspelers trekken toch naar binnen. Heb je niets aan huntelaar die je van de zijkanten moet bedienen.

Met van Persie kan je meer combineren. Daarnaast vind ik jou Ego te groot want waarom zit je iemand van Het Nederlands elftal zo af te zeiken? Ik kan mij nog een vrije trap herrineren van Sneijder die hij ook van te ver op de Goal wilde ramen 15 meter over ofzo? Daar hoor ik dan niets van. Ik vond het niet eens aardig geprobeerd van hem, denk je dat Sneijder niet ineens op de goal zou gaan schieten? Daarnaast kan hij voor uemand ze voeten komen als de keeper hem weg tikt of wat dan ook en er als nog invliegen. Ik vind niet dat we van persie zo maar eruit moeten halen en zo moeten bekritiseren, hij speelt niet zijn oude niveau maar om hem zo fataal allemaal aan te vallen. Zo slecht speelt hij niet, ook al snap ik dat een spits wordt afgerekend op zijn goals.

Als het aan mij ligt spelen we gewoon a.s vrijdag met Van Persie in de spits

de media verzint ook weer wat als ze willen.
dat nl de wk wint moeten ze niet zo opsteken.
want met dit creeer je problemen tussen spelers.

28 juni 2010 om 20:34

Wat is er hier verzonnen dan? Vertel dat ons eens??? Het is namelijk de waarheid.

28 juni 2010 om 21:24

Niks maar dit is iets voor binnen een groep. Daar heeft de media niks mee te maken. Dit is puur stemmingmakerij en daar schiet niemand iets mee op....

28 juni 2010 om 21:24

Was jij er bij dan?

Ach kom op zeg, gelukkig was Sneijder er nuchter over dat we ons gewoon moeten gaan concentreren op de kwart finale en niet deze onzin is nergens voor nodig kom op zeg..

Sneijder had ook een tik gehad, dus misschien wel logischer, maar ja Bert beslist dan moet je dit niet doen dat weet hij ook.

Hij speelt niet goed nog op de WK, maar ik moet wel zeggen dat hij nog geen goede heeft gekregen deze WK of hij heeft 3 verdedigers om zich heen.

Hij moet gewoon tegen Brazilie(ik verwacht brazilie moeizaam wint van Chili) spelen, want hij is technischer, bewegelijker tegenover de verdediging van Brazilie dan huntelaar. Maar Ik vind ook Sneijder niet goed speelt deze WK. Je moet de spelers gewoon vertrouwen geven

Het boeit met niet wat er gezegd wordt, maar zulk gedrag moet de kop ingedrukt worden. Ik zou zeggen van Persie lekker het hele toernooi op de bank laten zitten.

allemaal dood normaal, in je emotie doe je soms domme dingen , dat zou je later alsnog gewoon goed met elkaar uit kunnen praten(van Persie en Sneijder) niks aan het handje

Snap het wel, maar dit wordt door de media zo verschrikkelijk opgeblazen. Tuurlijk wil van Persie er niet uit. Geloof er trouwens niks van dat hij heeft gezegd dat Sneijder eruit zou moeten. Als hij dit wel gezegd heeft, spreekt ie zichzelf wel tegen. Want dan zou hij het laatste kwartier samen met Huntelaar voorin moeten gaan spelen en juist alleen maar minder ruimte krijgen. Beetje onzin allemaal. Van Marwijk zal dit ook echt wel goed op weten te lossen.

28 juni 2010 om 20:35

Heb je de beelden gezien? Het was duidelijk te zien dat ie je moet Sneijder wisselen zei. Meerdere malen. Blijkbaar heb je die beelden niet gezien want elke nitwit die die beelden ziet ziet dat ie dat zegt.

van pe rsie heeft zelf aangegeven dat degene die lastig zou doen
niets te zoeken heeft op een wk... zelf matigspelen en dan een collega(die wel rendeert)
naaien...zo de gebruikelijke rel is geboren..

28 juni 2010 om 20:20

Was dat niet Sneijder?

Ik vind het jammer dat hij dit zegt, maar kan hem hierdoor niet minder gelijk geven. De jongen kreeg totaal geen bruikbare ballen en ik kan zo me twee momenten van Sneijder voor de geest halen dat de jongen alleen oog heeft voor zijn eigen schot.
In de 3e minuut als hij de bal krijgt van Robben en dan niet door speelt naar Kuyt
In de counter via Robben weer dat hij de bal op rechts kan afleggen op 3 lopende spelers waaronder van Bommel die 80 meter heeft afgelegd en v/d Wiel en van Persie....
Zo iets doe je gewoon niet.
Sneijder, de momenten voetballer, daar heeft van Persie helemaal niks aan. Van Persie speelt niet best, dat is zeker waar, maar hij kan ook niet beter spelen omdat niemand rond hem heen loopt. Sneijder vind het leuk om passjes te geven, wat hij natuurlijk heel goed kan, lekker in de ruimte spelen, maar een steekpass op een spits of een combinatie met de spits, daar doet die jongen helaas niet aan, wat hem ook diskwalificeert voor de 10 positie. Dat is de man die het meest in balbezit moet zijn en de grote lijnen uitzet, de spitsen aanspeelt, de ruimte bewerkt en het team voorziet van creativiteit, moet en spirit. Dat doet Sneijder helemaal niet en hij speelt zijn eigen wedstrijd.

28 juni 2010 om 20:22

Helemaal mee eens. Sneijder speelde asociaal egoistisch. Wil je wat bereiken moet je niet voor persoonlijk succes gaan , maar het samen doen.

28 juni 2010 om 20:41

Ik kan je zo 3 a 4 momenten geven waarin Robin keurig de bal in zijn voeten kreeg maar er niks mee deed of zijn aanname slecht was!
Daarnaast kan ik je ook Kuyt noemen die eruit had gemogen omdat hij werkelijk (op zijn assist na) bijna alles verkeerd deed!
Vervolgens had ook Nigel eruit gekund voor bv. Affelay voor creative invloeden!
Wel jammer dat jullie Snijder hierin veels te veel afkraken!
Geen ander in Oranje kan een pass geven zoals de assist van Snijder 1-0
Vervolgens zelf erg goed meegelopen en dan 2-0

Rendement van de hoogste catogerie!
Ook gezien zijn assist tegen Kameroen en zijn pass op Elia met de goal tegen Denemarken!
Enorm beslissend dus!

Ik heb het vermoeden dat Van Persie zich frusteerd over zijn eigen spel + het feit dat Robben en Snijder gewoon de mannen zijn (aanvallend gezien) die Oranje op dit moment dragen en niet hij!
Hij had zo'n grote mond maar maakt niks waar! Kom op he!

Verder is dit gewoon een hele slechte media hype die niet opgeblazen moet worden!
Ik snap dan ook niet dat de Media dit gebruikt om nieuws te hebben! Je verkanlt alleen maar de sfeer en eenheid in de groep! Wat volledig onterecht is!

28 juni 2010 om 21:24

HO effe ! Nou is het hier waarschijnlijk aardig bekend dat ik absoluut geen voorstander van Dirk kuyt ben maar vandaag speelde hij gewoon goed ! En ik moet eerlijk zeggen dat ik onder de indruk was vandaag van Kuyt ! Ik ben vaak de eerste die kritiek uit op Dolle Dirk maar vandaag speelde hij dus goed ! en dan ben ik niet te beroerd om hem een pluim te geven ere wie ere toekomt !
Alleen heb ik wel een opmerking over het feit dast V Marwijk hem op links zet . onze coach bedenkt ook van alles om Kuyt maar in de basis te houden zo lijkt het ? Nu pakte het goed uit , maar ik vind het toaal onbegrijpelijk dat een coach zich zo door een voorkeur voor een speler laat leiden ? Wat moet een Elia wel niet denken ?

ontopic

Van Persie moet zich gedeisd houden en niet de grote man uithangen ! Eerst presteren dan heb je recht on te spreken ! Wederom was V Persie vandaag zer teleurstellend en verdiende het om gewisseld te worden ! Ik ben ervan overtuigd dat als Huntelaar in de basis was gestart hij er minimaal 2 gemaakt zou hebben of er bij betrokken zou zijn geweest ! Dit was namelijk een tytpische Huntelaar pot ! Lekker balvast houden bij laten sluiten en de combinatie aangaan , Waarbij Klaas-jan van grote waarde zou zijn geweest nu moet die jongen zich in 10 minuten bewijzen , waarbij hij trouwens zeer slim de vrije trap uitlokte !

Maar v Persie moet zijn grote mond houden en geen onrust gaan lopen stoken ! Het was me al te rustig eigenlijk en als ik iemand had verwacht die wat zou vroorzaken , dan was het helaas v Persie wel eerlijk gezegd ! Jammer dit het team moet gefocust blijven en zich alleen maar richten op dat ene doel klaar !

28 juni 2010 om 22:03

Dit verhaal klopt helemaal. Van Persi is kwaad op Sneijder omdat die te vaak voor eigen succes gaat. Van Persie is bij Arsenal een echte teamspeler geworden die altijd de bal zal afgeven als iemand anders er beter voor staat. Er is in de 2e helft een counter van Nederland waarbij Sneijder absoluut de bal door had moeten tikken op rechts, daar stonden zo ongeveer 3 spelers vrij waaronder van Persie. Sneijder schiet echter op goal en de bal wordt door een verdediger geblokkeerd. Op dat moment zie je ook dat Van persie heel kwaad is en terecht. Sneijder wil graag de man van het toernooi worden en gaat vanaf zowat elke afstand op goal schieten. Ik kan dus de frustratie bij Van persie heel goed begrijpen.

28 juni 2010 om 22:29

Ook al heeft hij gelijk maar dan moet je niet zo openbaar doen. Daarom heeft nu van Persie helemaal geen recht geen spreken meer.

28 juni 2010 om 21:29

Jij snapt het overduidelijk niet. Aannames zijn persoonlijke fouten, dat kan goed gaan of niet goed gaan. Over slechte aannames en balverlies gesproken, dan is Sneijder daar de kampioen in dit toernooi van Oranje...
Maar ala, dat is van een totaal andere rangorde dan spelers over het hoofd zien, die 80 meter hebben afgelegd voor een mogelijkheid... Dat heeft met alles met teamspel te maken. Ik heb helemaal niet gezegd dat van Persie goed speelt, sterker nog, ik stel dat hij niet goed speelt. Maar hij krijgt zeker niet de ballen die hij nodig heeft en als je met Sneijder achter hem speelt, heb je gewoon helemaal niets aan van Persie, dan kan je hem gewoon net zo goed niet opstellen. Van Persie is een spits die in het spel moet worden betrokken. Het is geen Klose of Fabiano, die 90 minuten niks kan doen en aan een of twee kansen genoeg heeft. Van Persie moet een combinatie aan gaan met de nr. 10, maar Sneijder is daar nooit, omdat hij ook bij Inter altijd op de middellijn speelt, wachtend op die ene bal, die hij dan keurig als met zijn hand neerlegt in de loop en ruimte... Maar dat heet counter voetbal, en daar is van Persie het slachtoffer van...

Niet chique als je gewisseld wordt om dan de naam van een andere speler te noemen. Hopelijk loopt dit met een sisser af.

Het is trouwens niet zijn schuld dat ie niet uit de verf komt, door het gebrek aan diepgang in het spel wordt hij veel te weinig in het spel betrokken en het is juist een speler die goed uit de verf komt als hij vaak aan de bal komt.

een speler mag gewoon zeggen wat hij vind hoor. als hij vind dat sneijder gewisseld had moeten worden ipv hij zelf dan heeft hij gewoon het recht dat te zeggen. alleen het moment dat hij kiest is niet heel erg goed gekozen. hij had het beter gewoon achteraf kunnen zeggen.
maar als ik heel eerlijk ben zo ik ook gek worden van een 10 die je weinig ballen geeft.

waarom dit steeds weer in de aandacht brengen. v persie was het niet eens met de wissel, ook vanwege zijn eigen slechte spel. waarom dan meteen een liplezer etc. erbij halen. als iedereen wil dat we wereldkampioen worden dan moet de media ook niet steeds een vuurtje proberen aan te steken.

Ik vind dit echt zo amateuristisch van die media, dit kan ruzie tot spelers leiden en dan kan het de kampioenschap kosten.

Hier moet normaal wel een straf op staan voor Van Persie.

Dit zorgt gewoon voor veel onrust of het nu opgeblazen wordt of niet een prof hoort dit niet te doen en dus moet Bert de juiste straf bepalen.

En gezien zijn zeer zwake spel al 4 wedstrijden lang lijkt mij dat hij volgende wedstrijd gewoon op de bank begint.

Als hij teleurgesteld is en de tegenstander van de mat wil spelen..........dan zal ik zeggen daar heeft hij 78 min lang de kans voor gehad. Dan zal hij toch echt meer moeten laten zien.

Ook Robin zal zich moeten schikken naar het collectief!........dit zijn van die maniertjes/reacties waarbij hijzelf belangrijker vind dan het team en dit gedrag dien je als bondscoach aan te pakken.

Dan kun je zeggen hij is afhankelijk van de ballen die hij krijgt.......maar ik zie toch liever op dit moment Huntelaar, dat is een natuurlijke spits en geen gemaakte.

Sneijder had ook last van z'n rechtervoet misschien is dat de reden waarom hij dit tegen de coach zegt en natuurlijk ziet het er stom uit maar het zal ook wel in van persie z'n hoofd rondspoken dat hij nog niet heeft gebracht wat er van hem wordt verwacht en wat hij kan.

Ik vond trouwens ook dat Sneijder moest worden gewisseld, omdat hij goed liet zien dat hij last van zijn enkel had nadat die dubbel was geklapt. Dus ik snap wel dat van Persie dat aankaarte toen hij heel teleurgesteld was. Maarja Nederland is door.

Daar gaat het allemaal om.

Ja hoor een liplezer. Dit voegt ook lekker wat toe. Ik geef er niet om, als het al waar zou zijn. Ik snap best dat Van Persie teleurgesteld was en dan kan je iets raars roepen, nou en. Gewoon een poging van de media om een relletje te creëren.

28 juni 2010 om 20:37

Je kan de beelden toch zien....met ja Als het al waar zou zijn. Die beelden liegen niet.
Slaat idd nergens om er een big deal van te maken maar v Persie had het niet moeten zeggen. En had op zn minst gewoon eerlijk moeten zijn.

Ach ja, Nederland krijgt het altijd voor elkaar om het voor zichzelf te verkloten bij een groot toernooi. Spelers die zich te groot voor de bank voelen, die Kabel-onzin enz enz. En de Nederlandse pers duikt er weer bovenop, wanneer kappen we hier nou een keer mee. Alsof het heel Nederland aangaat wat van Persie tegen van Marwijk zegt. Maar nee, Nederland zou Nederland niet zijn als er geen liplezer erbij gehaald wordt, zodat we weer lekker wat te zeiken hebben.

Aan de hand van die ratings voor spelers kan ik nu wederom zeggen dat ze nergens op slaan.
In mijn mening kunnen ze beter weggelaten worden. Als voorbeeld: waarom zou bijna iedereen aan de kant van Slowakije een onvoldoende scoren?

Hamsik was het aanspeelpunt van de tegenstanders, had alleen maar goeie pases en bewaarde de rust. Stekelenburg speelde helemaal niet zo goed. Hij had geluk dat hij geen rood pakte. Trapte ook nog eens een keer heel slecht uit. Verdient hij dan bijna een perfecte score? Een 9?

Elia.. prima ingevallen. Af en toe ongelukkig in zijn passing maar zijn acties waren formidabel.
Is dat dan meteen een 5.8 waard? Afellay heeft 1 keer de bal gehad. Had een hard maar onnauwkeurige schot en dat is meteen een beoordeling waard in de vorm van een 5.8?

Sorry.. geloofwaardig is het totaal niet en ook niet realistisch. Verder zei Sneijder niet iets over gewisseld worden en niet passen bij het WK? Nu ook nog eens waarschijnlijk Robin die iets over Wesley zegt... zo harmonisch is het blijkbaar niet dus.

Ik denk dat Dirk kuyt de mond wel gesnoerd heeft van de kritische fans.
Als je kijkt naar vanochtend hoe ie weer 'bekritiseerd' werd en dat hij uit de opstelling moest kun je zien dat je deze man nodig hebt in dit oranje.
De ''grote vier'' stellen nog teleur,op sneijder en robben na.
Dirk kuyt vond ik de man van de wedstrijd,zoveel inzet,zoveel loopvermogen daar droomt iedere trainer van om zo'n voetballer in je team te hebben.
Van der vaart vrijdag gewoon wissel zetten,als sneijder niet lekker in zijn vel zit kun je van der vaart altijd op sneijder zijn plaats zetten

Oh het is de schuld van de media? Van Persie is toch zelf zo dom om zo te reageren op z'n wissel, die overigens helemaal terecht was, de 4e wedstrijd inmiddels dat hij waardeloos speelt. Mocht de reden zijn dat van Persie dit zei ivm blessure Sneijder, had hij dat toch gewoon kunnen aangeven in het interview, ipv te ontkennen. RvP was gewoon zwaar beledigd dat hij werd gewisseld, om dat de volgende wedstrijd dan maar te voorkomen, gewoon met Huntelaar beginnen, beroerder dan van Persie zal hij het echt niet doen.

Je kunt zeggen wat je wilt maar Sneijder is bij 5 van de 7 doelpunten direct betrokken
2-0 Denenmarken: paas op Elia
1-0 Japan: schot
2-1 Kameroen: paas op Robben
1-0 Slowakije: paas op Robben
2-0 Slowakije: schot
Nooit wisselen deze man.
Trouwens van Bommel speelde dramatisch, hij had gewisseld moeten worden(met van Persie)
ON: van persie was de slechste man op het veld, dus hij moet niet zeuren

28 juni 2010 om 20:35

1-0 Japan Tering wat een geluksgoal
2-0 Denemarken individuele actie van Elia
2-1 Kameroen Ook een individuele actie van Robben
1-0 Slowakije Ook een individuele actie van Robben
2-0 Slowakije Frank Demouge had die doelpunt ook gemaakt(doel was leeg)

Hij heeft vandaag 3 grote kansen gemist dat vermeld je natuurlijk niet.
En Van Bommel is sterk, lokt overtredingen uit en is slim met de arbitrage. Hij grijpt in op het juiste moment en dan te bedenken dat hij nog geen 1 kaart heeft gepakt.

28 juni 2010 om 21:35

Wat zeg jij allemaal nu weer, de 1-0 tegen Japan had menig ander meters het stadion uitgeschoten,
De 2-0 tegen Denenmarken was een prachtige paas, Elia maakt een goede loopactie( niets individueels aan en rondt vervolgens matig af en heeft geluk dat Kuyt hem inschiet)
2-1 Kameroen is als Robben de bal meteen doorspeelt naar Huntelaar een goal. 1-0 tegen Slowakije was briljant van Sneijder. Hij zet van bijna zijn eigen 16 meter Robben vrijwel voor de keeper.
2-0 tegen Slowakije is wellicht niet briljant, maar het was goed meegelopen, en Demouge speelt niet op een WK en zal dus nooit een WK doelpunt maken.
Beetje respect voor onze Beste speler Sneijder!
En wat betreft van Bommel zijn jullie allemaal hier niet erg objectief. van Bommel kreeg in de eerdere 2 wedstrijden hogere beoordelingen als bv een Messi(nigeria), Iniesta(zwitzerland), Fabiano(ivoorkust) Honda(denenmarken) en Ozil
Als je zulke cijfers krijgt, dan mag er toch wel 1 doelpunt of assist geleverd zijn.
Mijn mening is dat van Bommel de uitstraling heeft van een symphatieke limburger en Sneijder als een arrogante Amsterdammer.
Daarom zien de mensen liever een van Bommel als man of the match.
Zwaar onterecht lijkt me

Schandalig van van persie als hij dat echt gezegd heeft. Zowieso dom hoe hij reageerde vooral als je ziet hoe hij speelde. Als hij nog goed speelde dan oke dan is het ook niet goed maar kan ik het nog een beetje begrijpen. Maar hij speelde ook nog eens slecht.

Van Persie moet dit gewoon niet doen en de pers geen kans geven om hier een relletje van te maken.

De rede voor zijn reactie begrijp ik wel want hij baalt gewoon van zijn dramatische spel al 4 wedstrijden lang.

Oplossing Van Persie straffen voor domme reactie en dus op bank laten beginnen al is dit niet echt een straf naar 4 slechte wedstrijden.

En dan maar hopen dat het Van Persie gemotiveerd wordt om wel te gaan voetballen als hij erin komt.

Van Persie heeft gelijk en Van Marwijk zou Sneijder naar de kant moeten halen, maar wellicht had hij ook wel voor deze optie gekozen wanneer Van Der Vaart fit was. We zullen het nooit weten en eerlijk gezegd vind ik dat ook prima zo. Ik heb vertrouwen in de professionaliteit van Van Marwijk en de winst is binnen, daar gaat het uiteindelijk om.

28 juni 2010 om 21:00

Hoe zo Sneijder naar de kant halen , dat is de man van de momenten met zijn passes . Hij kan uit het niets een man vrij voor de keeper zetten met zijn passes , wil je dat element er dan uithalen van het Nederlands team. Sneijder heeft ook bij Inter laten zien dat hij vrijwel onzichtbaar is ,maar dan toch nog die beslissende pass geeft.
Het is niet netjes van van Persie om te zeggen wie de coach eruit moet halen , dat kan de coach best zelf beslissen . Dat is geen taak van van Persie .

Typisch Nos, lekker stoken en tegelijk kontekruipers eerste klas. Ze huren een of andere liplezer in en gaan dan tegen Sneijder zeggen: Van Persie zou! hebben gezegt van je moet Sneijder wisselen terwijl ze het niet zeker weten.

Een liplezer inhuren... Wat maakt het ons nou uit wat Van Persie roept. Hebben we helemaal niks mee te maken plus dat het geen invloed heeft op de wedstrijd.
Bert Maalderink aandachthoer, altijd van een mug een olifant maken.

Lelijk van de Nos. Willen ze nou dat Nederland het WK wint, of willen ze dat er een ruzie ontstaat binnen het team? Puur sensatie-zoekend dit. Een liplezer kom op zeg. Misschien zei hij i.p.v. 'Je had Sneijder moeten wisselen man!' wel 'Ik zag meiden daar op kisten staan' ?

28 juni 2010 om 20:44

Dat hoort er nu eenmaal bij, gebeurt overal. Schuld aan de media geven is ook wel lekker makkelijk het is toch echt van Persie zelf die zo dom is om zoiets te roepen.

Van Persie is gefrustreerd het loopt nog niet bij hem zo als hij wil, laat het gewoon er zijn belangrijkere dingen. En iedereen weet dat hij soms niet zulke hele slimme dingen zegt.

volgens van persie zelf, heeft bij absoluut sneijder niet genoemd, geen namen zelfs,

28 juni 2010 om 21:03

Laten we het daar dan maar op houden en ons richten op de volgende wedstrijd,ja toch

Het interesseert me geen enkele moer wat Van Persie in zijn frustraties tegen de bondscoach zei. Het WK verloopt rustig, gelukkig zonder rellen, maar de NOS en helaas ook Voetbalzone stoken het vuurtje op. Laten we nou de rust bewaren en niet ieder klein dingetje uitvergroten.

28 juni 2010 om 21:26

Geef tim_vk eens een groen randje zodat iedereen deze post eens leest en hopelijk een moderator van VZ ook. Ik vind dat iedereen hier een voorbeeld aan moet nemen. Je moet vooral zo opgefokt doen, op die stokende berichten reageren die VZ publiceerd. Zo'n dingen moet je gewoon uit de media houden, als het in de ploeg blijft, is het al ver genoeg versprijdt. Zo haal je alleen maar meer mensen erbij betrokken en wordt de rel alleen maar groter. Sjezus, geef die spelers ook eens wat ruimte om hun gevoelens te uiten. Alles onder een vergrootglas leggen en bekritiseren heeft ook niet veel nut.

Dit is dus de reden waarom wij geen wereldkampioen worden. De spelers vinden zichzelf belangrijker dan het team. Oordelen over anderen terwijl je zelf geen pepernoot geraakt hebt. Tjonge jonge jonge. Geef het is toe als je wat minder speelt zo moeilijk is dat niet. En geef een Dirk Kuyt is een compliment voor een wedstrijd als vandaag. Zonder hem word je tegen Brazilie zeker overlopen met de opkomende maicon en bastos.

Echt heel erg vervelend dat dit zo door de media word uitgebracht zorg alleen maar voor onrust bij de spelers. Van Persie kan dit weleens waar hebben gezegt maar dan is hij echt dom bezig en is hij geen teamspeler. Hij had zelf grote 4 bedacht maar ja de man wie dat bedacht presteert uitermate slecht. Ik vind het een geweldige speler voor Arsenal en het systeem dat zij spelen maar voor Nederlands elftal is hij niet geschikt voor de spits positie wel voor de 10. Niet leuk dat Van Persie dit zei over Sneijder erg sneu van hem als het zo moet hij zijn excuses aanbieden. Maar ik vind dat media dit gewoon niet moet uitbrengen en intern moet houden. Niet leuk van Van Persie en niet leuk van de media ik denk dat hij wel spijt heeft.

volgens van persie zelf, heeft bij absoluut sneijder niet genoemd, geen namen zelfs,

Ik hoop maar dat de NOS trots is opzich zelf. Mijn god. Ze willen gewoon de stemming bederven binnen het team. Waarom? En het valt me inderdaad ook tegen dat op alle voetbalsites dit vervolgens geplaatst wordt, ook hier. Morgen gaat de politiek zich ermee bemoeien. Van Marwijk wil niet meer met de pers praten, spelers doen dat per ongeluk wel en tadaaaa. De Fifa roept ze op het matje. Dit WK hebben we al verloren met dannk aan de media.

28 juni 2010 om 22:03

Niet met dank aan de media maar dankzij van Persie, de media pikt het alleen maar op, wat ook logisch is, een relletje is nu eenmaal interessanter dan alleen maar kunnen zeggen dat alles zo fantastisch is.

Snap trouwens niet waarom dat een probleem zou moeten zijn om wereldkampioen te worden, je hoeft echt niet mekaars beste vrienden te zijn om te winnen, kijk maar naar het Nederlands volleybalteam dat goud won, terwijl sommige spelers daar echt een bloedhekel aan mekaar hadden, je moet er gewoon op een goede manier mee omgaan met dit soort ´relletjes´.

Het is niet netjes van Van Persie, maar toch kan ik zijn reactie wel begrijpen. Sneijder en Van Persie passen niet bij elkaar qua spel. Of je speelt met Sneijder en Huntelaar op de counter, of je gaat voor het snelle combinatievoetbal met Van der Vaart en Van Persie.

Riooljournalistiek van de Nos. Mijn god, net alsof dat een liplezer voor 1000% objectief is. Zolang er geen (wetenschappelijk) onderzoek aan ten grondslag ligt kan je dat soort dingen niet zeggen. Wat een stemmingmakerij van de Nos.

28 juni 2010 om 22:05

Hoezo zou de liplezer niet objectief zijn dan? Ik neem toch niet aan dat de NOS het een Brazilaanse liplezer heeft gevraagd.

28 juni 2010 om 22:19

Ik kan een aantal redenen bedenken. Voornaamste reden is dat de liplezer wil scoren. Als hij (of zij) geluk heeft duikt zijn (of haar) naam een paar keer op in de media waarmee hij zijn (of haar) doel bereikt heeft.

Daarnaast vraag ik me af in hoeverre zo'n observatie 100% waterdicht is.

Dit is echt een schandalige manier van journalistiek. NOS kent de context niet dus moeten ze ook niet gaan gissen en raden. Misschien was Sneijder wel geblesseerd ofzo. Kan van alles zijn

28 juni 2010 om 22:14

Dan kan van Persie dat toch aangeven in dat interview? Hij doet dat niet, hij zegt dat hij geen namen heeft genoemd...en ja zo ontstaat er een relletje, maar dat is niet de schuld van de NOS die fout ligt toch echt bij van Persie zelf.

Waarom kraak iedereen hier de NOS af, ik vind het juist een heel goed punt van journalistiek. Meneer van Persie denkt dat alles om hem draait, nou mooi niet dus loop me nu al 4 wedstrijden te ergeren aan die vent. Zo ge forceerd op zoek naar zijn moment of fame, en toen hij die goal scoorde ja het is goed voor mij. Nee het is goed voor het team, Kijk naar Kuyt hoe mooi hij die bal aflegt op Sneijder, ik weet zeker dat van Persie die bal zelf op goal had geschoten. IK ben klaar met hem, Huntelaar er in

De NOS heeft gewoon gelijk en als ik bondscoach was geweest had ik Van Persie meteen naar huis gestuurd.

Van Persie totaal niet gezien 4 wedstrijden en toch mag hij steeds beginnen en dan nog het lef hebben om zo te keer te gaan tegen de bondscoach is gewoon heel erg zwak.

Van Persie heeft natuurlijk ook al veel vaker dit soort dingen gehad in zijn carriere en dit moet nu gewoon eens hard aangepakt worden.

Snap het prima en door zulke reacties van spelers kan er onrust ontstaan en dat kan ons het WK kosten.

En een prof zoals Van Persie zou beter moeten weten met zijn ervaringen uit het verleden.

joh van persie moet van marwijk bedanken voor 80 minuten speeltijd,als je zo Dramatisch voetbalt moet je na een uur zelf een wissel aanvragen omdat huntelaar in dat andere half uur wel belangrijk kan zijn voor het elftal.van persie is gewoon een vuile egoist.

De teleurstelling van Van Persie is wel te snappen, zoals hij het laat merken. Prima voorbereidingen tegen enkele ''recreatieve'' tegenstanders, maar zijn hoop op een grote vier valt toch eigenlijk in het water. En eerlijk is eerlijk, Van Persie heeft enorm veel kwaliteiten, maar is géén echte spits.

Als je technisch zulke begaafde spelers hebt, zul je ook een killer moeten hebben. Ik heb het gisteren al geopperd, maar ik denk dat als je Kuyt in de spits laat spelen (of Huntelaar) en Van Persie op links, op die manier komt hij ook meer (en beter) aan de bal en heeft hij ook meer kansen om te groeien in het toernooi, nu loopt hij voornamelijk tegen zichzelf te voetballen. Dan valt de frustratie ook te bevatten. Denk ook dat dit intern gewoon wordt besproken.

We loven Robben om zijn creativiteit aan de rechterkant, gooi dan de creativiteit op links met Van Persie, een afmaker als Kuyt of Huntelaar (dat is hun natuur). De beide buitenspelers kunnen tevens ook mooi naar binnen gaan, anderzijds hebben ze ook voldoende om gevaar vanuit de zijlijn te brengen. Elia is er niet klaar voor (wel verwacht ik voor hem een mooie toekomst), Van der Vaart heeft ook niet kunnen brengen op links wat hij zou moeten (hoe hard hij ook werkt, daar valt verder nix over te zeggen). Maar creativiteit aan de buitenkanten (robben en Van Persie), een afmaker in het midden (kuyt of Huntelaar) en Sneijder die nu ook meer mogelijkheden krijgt op zowel links als rechts ... en tja, mocht Sneijder zijn dag niet hebben, Van der Vaart kan het net zo goed.

Hij zei vast in plaats van Sneijder ''sneller'' oftewel. Je had mij sneller moeten wisselen :D.

ik snap niet dat mensen hier voor Huntelaar zijn.. In zijn 15 van invallen heeft die jonge maar 1 keer de bal geraakt.. Zal vast voor hem ook frustrerend zijn maar hij is gewoon te slecht voor de niveau van deze Nederlandse elftal. Als ie nou voor Slowakije zou spelen zou hij beter uitblinken denk ik

Enige zelfkritiek is hem zeker vreemd. Al 4 wedstrijden op rij laat hij zien, dat hij geen echte nummer 9 is. Het wordt tijd voor een definitieve wissel oftewel laat 'm maar op de bank beginnen en start met Kuijt of Huntelaar als spits.

En het zat er een keer aan te komen, er moet een keer onrust zijn in het Oranje-kamp .... Bedankt Robin.

Van Persie was gisteren de zwakste schakel en speelt op dit toernooi matig.

Sneijder zal ik er nooit uithalen omdat hij nu iemand is diehet hele toernooi al beslissend is.

Beetje waardeloos van de NOS om er een liplezer op te zetten, het is net alsof de NOS gebaat is om weer eer rel te creeren.

Zet tegen Brazilie Huntelaar in de spits, robben op rechts en van persie op links.

Ik snap Van Persie wel. Sneijder was net door zijn enkel gezakt, liep wat te hinken. Het was inderdaad een stuk logischer geweest om Sneijder eruit te halen.

Robin van Persie gedraagt zich zeer onprofessioneel, geen enkele zelfkritiek.
De hele wereld heeft mee kunnen genieten., daar was geen liplezer voor nodig.
Dit ondermijnt het zo veel geprezen groepsgevoel.
Wat moeten die 7 wisselspelers wel niet denken, die nog geen minuut hebben gespeeld?

Terechte wissel, van Persie sowieso niet meer opstellen. KJH in de basis!

29 juni 2010 om 18:08

Die heeft de laaste 10 minuten ook geen pepernoot geraakt !!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren