Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie maakt na twee maanden rentree in shirt van Man United

Laatste update:

Robin van Persie heeft na twee maanden zijn rentree gemaakt voor Manchester United. De aanvaller deed maandag bij de beloften mee, maar kon niet voorkomen dat er punten werden verspeeld tegen Leicester City: 1-1. De Oranje-international was sinds 21 februari uitgeschakeld met een enkelblessure.

/

Van Persie kreeg op die datum in de wedstrijd tegen Swansea City een tik op zijn enkel en verwacht werd dat hij twee, drie wedstrijden moest missen. Dat werden er echter een stuk meer. Voor de toppers tegen Manchester City en Chelsea verklaarde de 31-jarige Van Persie zichzelf al fit, maar manager Louis van Gaal deed geen beroep op de linkspoot.

RVP vormde bij de beloften een aanval met Adnan Januzaj en James Wilson. Van Persie, die Sean Goss bij de 1-1 assisteerde, werd na 62 minuten afgelost door James Weir. Januzaj en Wilson raakten geblesseerd. Het eerste elftal van United gaat zondag op bezoek bij Everton en de kans lijkt groot dat Van Persie in dat duel wel in actie gaat komen.

Denk jij dat Robin van Persie zondag speeltijd krijgt tegen Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfff wilson en januzaj raakte geblesseerd echt jammer zit ook niet mee
Weet iemand al wanneer carrick en blind hen rentree weer kunnen maken?

Mooie voor van persie dat die terug is maar rooney moet spits blijven.

20 april 2015 om 22:40

Rafael raakt trouwens ook weer geblesseerd... Bleek wel niet zo erg te zijn.

20 april 2015 om 23:12

Uiteraard, Rafael raakt altijd geblesseerd. Jammer want hij is echt heel goed.

20 april 2015 om 23:45

Bij de wedstrijd tegen Chelsea hoorde ik dat Blind er de rest van het seizoen uit ligt, Carrick weet ik niet maar hopelijk kunnen ze nog de laatste wedstrijden meedoen.

Over zijn top heen, lekker cashen in turkije

20 april 2015 om 22:16

Of naar Feyenoord

20 april 2015 om 22:17

Cashen in Turkije? Als van Persie naar Turkije gaat, gaat hij der flink op achteruit.

20 april 2015 om 23:11

Hij verdient nu 300.000 per week... als het om geld gaat dan dient hij zijn contract uit.

20 april 2015 om 23:27

Van Persie hoeft niet zozeer meer te cashen en vind Turkije nou niet echt een leuk voetballand. Omkoopschandaal, fans maken oorlog en laatst met die bus zou ik me niet bepaald veilig voelen als fans van een andere ploeg dat doen. Maar toch, lekker weer is een pluspunt. Heeft ook een gezin dus zou gewoon terug komen naar Nederland na volgend seizoen.

Welcome back Van Persie.
Hopelijk kan je ons weer mooie dingen laten zien.

20 april 2015 om 22:28

Hoop et ook maar is echt uitvorm voor zn blessure ook zie liever rooney in de spits

Een geweldige voetballer. Hij is nog steeds goed genoeg voor united. Ik snap niet waarom sommige mensen hier zeggen dat hij lekker naar Turkije.

Met name voor Oranje ook hoop ik dat hij fit blijft en zijn goede vorm hervindt. Blijft een geweldenaar in mijn ogen. Helaas wordt te snel naar hem gewezen wanneer het niet goed gaat terwijl het lang niet altijd aan hem ligt.

Ondanks de vele kritiek; nog altijd een speler met geweldige kwaliteiten. Hij kan United helpen in de laatste wedstrijden van het seizoen. Come on Van Persie!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren