Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Peppen kan Roda JC verlaten voor club uit Championship’

Laatste update:

Ard van Peppen staat voor een verrassende overstap. De linksback van Roda JC en ex-speler van onder andere Excelsior en RKC Waalwijk zou in de belangstelling staan van Leeds United, dat uitkomt in de Championship. Dat gerucht bevestigen meerdere bronnen woensdag aan Roda JC Live.

Thomas Christiansen, de kersverse trainer van Leeds United, zou van Van Peppen een van zijn transferdoelwitten hebben gemaakt. Hij moet het vertrek van Charlie Taylor opvangen. Het contract van de verdediger loopt eind juni af en hij weigert een nieuwe verbintenis te tekenen bij Leeds. Burnley en West Bromwich Albion zouden een oogje op hem hebben.

Van Peppen zou in de Engelse industriestad zijn handtekening kunnen zetten onder een contract voor één seizoen, met een optie voor nog jaar. Zijn verbintenis in het Parkstad Limburg Stadion loopt door tot medio 2018. Van Peppen speelt al sinds 2013 voor Roda JC. Na een moeizaam eerste seizoen groeide de verdediger uit tot een betrouwbare kracht in de defensie van de club uit Kerkrade. Inmiddels staat de teller op 142 duels in dienst, waarin hij tweemaal wist te scoren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is nou niet echt iets wat ik aan zag komen, maar ik gun het hem wel.
Alleen denk ik niet dat hij daar veel minuten zal maken.

Haha is dit een grap? Een transfer naar een club als Telstar of Emmen had me logischer geleken. Ben totaal niet overtuigd, ondanks dat het natuurlijk een mooie cultheld is die goed is voor de shirtverkoop

"Waarin hij 2 keer wist te scoren": wat doet het er toe als verdediger bij Roda. Waarin hij x keer de nul hield lijkt me dan een betere optie.

21 juni 2017 om 18:45

Als je 0x de nul hebt gehouden hoeft het ook niet vermeld te worden

21 juni 2017 om 19:25

Helemaal mee eens. Voegt dus ook niks toe

Voor beide partijen denk ik een goede uitkomst, voor Van Peppen een mooie transfer (waar hij zelf ook alleen maar van gedroomd zal hebben) en voor Roda JC een kleine transfervergoeding plus ze raken de speler die het meeste salaris kost kwijt. Ik hoop dat het tot een akkoord komt.

Wat ? Aub niet zeg, wat moet mijn cluppie hier nou mee. Heb je helemaal niets aan dit soort spelers. Een club als Leeds kan makkelijk betere spelers halen, ga daar dan ook voor..

Ik las het vanmiddag al! Kijk Van Peppen is als hij constant is een back voor subtop Eredivisie. Maar dat is het hele probleem, de ene pot laat hij iedereen lopen en komen zijn passes niet aan. De andere wedstrijd speelt hij geweldig, geeft hij goede voorzetten en is hij belangrijk.
Vind het daarom ook een vreemde zet van Leeds. Hebben ze dan op korte termijn gescout?
Feit is wel als Leeds serieuze interesse zou hebben, kunnen we misschien wel een afkoopsom vragen, ben benieuwd hoe diep Leeds in de buidel zou tasten voor Van Peppen.

22 juni 2017 om 04:30

Strik erom en wegwezen. Je gaat toch niet hoog in de boom zitten voor Van Peppen, kom op. Leeds heeft vast andere kandidaten, dus niet moeilijk doen en ze afschrikken. Nu kun je er tenminste nog iets aan verdienen.

Voor van Peppen zou het een prachtige stap zijn. Alleen kan me niet voorstellen dat dit waarheid gaat worden. Neem toch aan dat Leeds ooit weer hogerop wilt.

Serieus? als zelfs Ard van Peppen al door Engelse clubs uit nederland word weg gehaald kunnen we dan niet gewoon beter helemaal stoppen met de Eredivisie?

22 juni 2017 om 04:32

Maar stel nou dat Leeds een goed seizoen heeft. Heb je volgend jaar mogelijk Ard van Peppen in de Premier League joh. Geweldig toch?

Dus je gaat naar de training toe, bedenkt je dat je nog een back nodig hebt om te kunnen presteren en komt dan uit bij Ard van Peppen... Degene die denkt dat dat de oplossing voor Leeds United gaat zijn, kan misschien beter een carriere beginnen in het roeien ofzo. Van Peppen.. Komt al zwaar te kort voor de bovenste helft van de JL. Lijkt me een gozer met een goede instelling en alles, dus heb echt niets tegen 'm als speler, maar lijkt me vrij duidelijk niet goed genoeg...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren