Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij over vertrek: ‘Resultaten hebben er niets mee te maken’

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij heeft woensdag laten weten dat hij in de zomer stopt als assistent-bondscoach bij het Nederlands elftal. Van Nistelrooij keert terug naar PSV en gaat in Eindhoven aan de slag als trainer-coach van de spitsen van Onder-17, Onder-19 en Jong PSV. In gesprek met FOX Sports geeft hij tekst en uitleg.

/

“Ik wilde dat zelf gewoon graag. Ik wil wekelijks met spelers werken en bij een team betrokken zijn. Bij een nationaal team is dat een ander verhaal”, zegt Van Nistelrooij over zijn afscheid bij het Nederlands elftal.

Oranje werkte een dramatische kwalificatiereeks af en miste het EK van 2016 in Frankrijk. Het missen van dat toernooi heeft volgens de oud-topspits geen rol gespeeld in zijn besluitvorming. “Nee, het is een beslissing van persoonlijke ambitie. De resultaten hebben er niets mee te maken.”

Denk jij dat Ruud van Nistelrooij in de toekomst een goede hoofdtrainer kan zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je hebt ook niet veel van Danny Blind te leren. Die doet maar wat net zoals de meeste trainers in Nederland.

3 februari 2016 om 22:02

Van (beginners) fouten leer je het meeste en dan ben je bij Danny wel aan het juiste adres.

4 februari 2016 om 07:11

Van hem kon je toch ook niet veel leren. Van deze hele technische staf niet. Ik mis die tijden van frank de boer met bert van marwijk en nog een assistent. Naast bert was frank de boer ook scherp bezig. Maar deze technische staf blijft maar zitten em geen instructies geven

Tuurlijk en als nederland zich had geplaatst voor het ek. Dan was ruud zeker ook weg gegaan. "pinnokio"

3 februari 2016 om 21:52

Dan was hij waarschijnlijk na het ek gegaan. Op zich logisch

Klasse Ruud ! Weer een echte boer bij ons Psv. Er komen natuurlijk een paar geweldenaars aan als spitsen bij psv : Scamacca , Vereth, Piroe en Konings. Dat zijn de spitsen voor de toekomst. Als we ze uit de handen van de premier League clubs kunnen houden. En wat kan je bij Blind leren : niks toch. Heeft overal gefaald waar hij werkte. Klasse Gerbrands en co.

4 februari 2016 om 00:31

Hoppa! En Brands hengelt gewoon weer een ervaren spits binnen! Kan zeker wel van toegevoegde waarde zijn, laten hem eerst aan het PSV spel wennen in de jeugd, later kan hij dan samen met Nilis in het eerste aan de slag.

4 februari 2016 om 06:36

Sam lammers heeft ook echt wel talent. Vereth staat vaker linksbuiten toch?

Iets met ratten en een zinkend schip.

Begrijpelijk, ik denk ook niet dat hij veel van Danny Blind kan leren aangezien hij ook een beginnende trainer is. Hij had er meer aan gehad als de KNVB voor een ervaren coach had gekozen voor het Nederlands Elftal, daar had Van Nistelrooy veel meer van kunnen leren.

voor mij toch de beste nr 9 hij scoorde waneer het nodig was belangrijke momenten killer.... maar niet zeggen ligt niet " aan resultaten " want als Nl naar EK ging dan kwam dit nieuws naar het EK of helemaal niet stoppen en zelfs tot wk 018'

En dat wist hij nog niet toen hij erin stapte ??

Hij verlaat het zinkende schip. Prima, ik geloof dat zijn inbreng toch al niet veel bijzonders was. Net zoals die van Blind trouwens....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren