Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Mourinho mocht ik blijven, maar ik moest toch een keuze maken’

Laatste update:
/

André Schürrle trok in januari voor zo’n 29 miljoen euro van Chelsea naar VfL Wolfsburg. De 24-jarige aanvaller kwam minder aan spelen toe bij the Blues dan hij wilde en koos er daarom voor, terug te gaan naar zijn thuisland. Hij werd niet gepusht om weg te gaan van Stamford Bridge, benadrukt Schürrle.

“Ik ben al van kinds af aan een fan van Chelsea en voelde me daar ook tot op de laatste dag goed. Maar het belangrijkste van alles was voor mij, dat ik weer aan spelen toe zou komen. Ik wilde het weer naar mijn zin hebben”, legt Schürrle uit in een interview met BILD. “Daar was bij Chelsea steeds minder sprake van. Wolfsburg is misschien een kleinere club qua reputatie, maar ik heb er lang en goed over nagedacht.”

“Ik had bij Chelsea kunnen blijven, José Mourinho zei me dat mijn kansen weer zouden komen. Maar ik moest toch een keuze maken, en uiteindelijk was voetballen het enige dat ik echt graag wilde. Bovendien zei bondscoach Joachim Löw dat dit een geweldige overstap zou zijn voor me. Daarom zie ik VfL Wolfsburg nu als een stap vooruit. Deze club heeft een heel goed elftal staan en kan meedoen om de prijzen, in Duitsland én Europa”, verzekert Schürrle.

André Schürrle heeft verstandig gekozen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor die jongen.. Had hem liever zien blijven maarJa.

De supersub van Chelsea. Pikte toch vaak z'n doelpuntje mee tijdens invalbeurten

Van kinds af aan? Sure... Wel goeie keuze gemaakt.

Je moet ook geen wisselspeler bij Chelsea willen zijn, terwijl je van grote waarde kan zijn voor Wolfsburg en elke week in de basis kan starten.

Ja jongen,ik hoop echt dat je nog een tandtje kunt bij steken,want zaterdag kon je het echt niet bij benen.
Wolfsburg is echt een machine aan het worden.
Wat mij echt opviel was dat Schürrle zijn pijp uit was na 60 minuten.

Is niet heel gelukkig begonnen bij Wolfsburg, maar geeft dat team wel diepgang, snelheid, creëert ruimte. Denk dat hij wel slaagt. Is gebaat bij vertrouwen en ik denk dat hij dat wel krijgt daar.

Dat hij van kinds af aan Chelsea-fan was heeft hij wel vaker gezegd en dat kan ook best. Chelsea begon vanaf 1996/1997 goed te presteren in Engeland, dus dan is het helemaal niet gek dat een Duitse jongen uit 1990 fan is geworden van Chelsea.

Chelsea stond in die tijd ook bekend om het leuke voetbal (jaja) en was een goede subtopper eind jaren '90, niet supervreemd dat een jong kereltje daar fan van wordt. Het echte succes kwam toen hij 13/14/15 was, dus kan ook dat hij toen fan is geworden.

18 februari 2015 om 14:13

Chelsea was vroeger echt een mooie club nu is het in handen gevallen en zijn olie rubels hun ware identiteit geworden.

On: ik vind hem een goede speler. Komt wat slungelig over. Toen ik hem voor het eerst zag dacht ik hey dat is het broertje van chrouch haha. Maar beter in het eerste van Wolfsburg dan wachten op je kans op de bank en tribune van Chelsea wetende dat er net een nieuwe topper voor de vleugel is aangetrokken voor miljoennen l.

18 februari 2015 om 14:50

Grappig dat je hem slungelig vindt, want hij is maar 1.84. Dat is niet heel groot ofzo.

Ben het wel met je eens trouwens hoor. Zijn manier van lopen en bewegen is wat onhandig.

18 februari 2015 om 15:00

Waarom is Chelsea geen mooie club meer? Omdat het geld heeft geaccepteerd van Abramovich? Jij zou als Chelsea zijnde natuurlijk zeggen 'Nee Roman, ik vind mezelf mooier als ik je geld niet aanneem' ?

18 februari 2015 om 19:52

Weetje Majecstics op modderfiguren zoals jij reageer ik normaal niet. Ik doe het nu wel, misschien leer je eens je hersens te gebruiken door eens verder na te denk en je hersenscapaciteit te vergoten die nu ten grote is van een fruitvlieg naar de grote van een strontvlieg. Geloof me, je hebt het in je.

als je het laatste zinnetje had weggelaten had ik je serieus genomen maar jij zit hier enkel en alleen om mensen te beledigen. Ik heb het niet over mij zelf maar over Chelsea. Misschien moet je maar eens leren om " begrijpend" lezen je eigen te maken.

Je kan zeggen dat geld voetbal naar een nieuwe hoogte brengt maar dan heb je het alleen over de de top 6 de rest kan niet meer aan haken. Dat zie je nu al.
Chelsea vond ik mooi, de nostalgie, het spel, hun scoutingbeleid en de regionale toppers die ze in huis hadden. Dat is nu niet meer. Door de verkoop is Chelsea een koop club geworden die de prijzen koopt, door tegenstanders leeg te kopen en zwakker te maken, kinderen op jonge leeftijd weg te kopen uit hun omgeving en die voor weinig geld, met in hun achterhoofd een gok te nemen want een hit is hun investering van 10 kinderen er al uit.

en ik begrijp mensen zoals jij wel, je leeft met een beperkt denk vermogen en reageert zonder na te denken. Kunnen mensen je niet kwalijk nemen maar ik hoop je wat bij te leren. Probeer het straks nog maar eens een keer om normaal en een volwassen, bedacht antwoord te geven die van een redelijk niveau is. Wat jij net poste was nog lager dan zwakzinnig.

Goeie keuze, kan wopfsburg weer aan de top krijgen

Jullie beseffen wel dat toen Chelsea een topclub werd Schurrle 12 was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren