Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van Ginkel is een van beste middenvelders van zijn leeftijd in Europa'

Laatste update:

Sommigen beweren dat Marco van Ginkel te vroeg naar het buitenland is vertrokken, maar Tomas Kalas denkt dat zijn ploeggenoot gaat slagen bij Chelsea. De twee speelden de afgelopen twee seizoenen met elkaar bij Vitesse en maken nu deel uit van de selectie van José Mourinho. De Tsjechische verdediger is overtuigd van de kwaliteiten van de middenvelder, die the Blues naar verluidt 8,5 miljoen euro kostte.

/

“Marco is een van de grootste talenten van Nederland en een van de beste centrale middenvelders uit zijn leeftijdscategorie van Europa”, zegt Kalas, die een paar maanden ouder is dan de eveneens twintigjarige Van Ginkel. “Hij verdiende zijn transfer naar Chelsea. Zonder hem en Wilfried Bony hadden we de Europa League nooit kunnen bereiken. Marco was dus een van de meest belangrijke spelers bij Vitesse en het is voor mij geen verrassing dat hij nu hier is”, zegt Kalas op de clubwebsite.

Van Ginkel, die één interland speelde voor het Oranje van Louis van Gaal, debuteerde woensdag voor Chelsea in de oefenwedstrijd tegen het Thaise sterrenteam Singha All Stars. Hij kwam vaak in balbezit en gaf maar één foutieve pass. Volgens Kalas kunnen de supporters op Stamford Bridge zeker nog meer van hem verwachten. “Zijn loopvermogen is ongelooflijk voor iemand van zijn leeftijd. Hij heeft diepgang als nummer zes, maar ook als nummer tien. Hij scoorde vorig seizoen als ‘zes’ elf keer, dat is erg goed”, aldus Kalas.

Marco van Ginkel kan tot een wereldtopper uitgroeien

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoort zeker bij de betere, maar verwacht niet, dat hij dit seizoen veel speelminuten krijgt. Verwacht een half jaar verhuur periode in de winterstop. Maar zeker een speler voor de toekomst.

hij had beter eerst na de nederlandse top kunnen gaan zoals bijv. ajax of PSV ,
maar desondanks denk ik wel dat hij daar kan slagen

Misschien van zijn leeftijd, maar met spelers als Mata, Hazard, Oscar, Mikel, Ramires, Lampard en De Bruyne die op dezelfde posities uit de voeten kunnen als hij denk ik dat hij weinig tot geen kans maakt.

19 juli 2013 om 20:33

Er staat toch ook in zijn leeftijdscategorie... En daar geloof ik wel in, een echte box-to-box speler zoals je ze niet veel meer ziet. Ook zijn overzicht en tactisch vernuft vind ik soms echt prachtig om te zien.

Ik gun het deze jongen van harte om te slagen bij Chelsea.

19 juli 2013 om 20:36

Hij speelde bij zijn debuutwedstrijd als een verdedigende middenvelder. Dus streep alle namen behalve Ramires en Lampard maar door. Bovendien zien ze hem echt als een ''double pivot'' speler.

19 juli 2013 om 20:38

Welke rol zal hij dan op zich moeten gaan nemen? Het opbreken of helpen verdedigen? Wel jammer, want daar liggen zijn kwaliteiten niet echt. Hij kan verdedigen, maar is beter in balbezit met zijn gezicht naar het doel van de tegenstander. Dan zie je de echte Marco van Ginkel.

19 juli 2013 om 21:11

@ Analyse

Ze zouden Van Ginkel op dezelfde manier kunnen gebruiken als Pirlo. Veel aan de bal komen, positiespel en meehelpen de aanval te sturen.

20 juli 2013 om 03:15

Met een 4-2-3-1 opstelling zie ik hem best wel naast Ramires als controlerende middenvelder aangezien Lampard al aardig op leeftijd is en mikel naar alle zeker heid word verkocht hoeft hij alleen de concurentie aan te gaan met de bruyne

Go home Kalas, you're drunk!

Van Ginkel is een leuke voetballer maar zeker niet één van de beste van zijn leeftijd, hij heeft nog te weinig laten zien om het één van de betere in zijn leefstijdsklassen van Europa te zijn.

19 juli 2013 om 20:35

Noem mij middenvelders, met dezelfde capaciteiten als deze jongen en die nog beter zijn. Ik denk niet dat je verder dan vijf/zes spelers zult komen. Deze jongen in een compleet plaatje.

19 juli 2013 om 20:42

Isco
Thiago
Irramendi

19 juli 2013 om 21:39

wat hebben obiang djuricic wellington nem en crisetig nou eigenlijk laten zien dan? niet bijzonder veel, ongeveer gelijkwaardig dan

Ik hoop ontzettend dat deze jongen gaat slagen! En het is mooi voor NL elftal en voor m'n cluppie

Marco, succes!!

Ik ben bang dat het tribune/bank gaat worden voor deze jongen. Enorm jammer, zeker voor Oranje. Ik denk niet dat hij nu mee gaat naar Brazilië.

19 juli 2013 om 20:37

Gelukkig heeft Mourinho al gezegd dat hij dit seizoen sowieso zijn minuten zal gaan maken. Al zullen dat er niet overdreven veel zijn, hij zal zeker aan spelen toekomen. Helemaal met het drukke programma het komende seizoen.

19 juli 2013 om 21:38

Dat zeiden ze ook over Buttner! Tuurlijk zegt een trainer dat een speler veel gaat spelen! Stel dat Mourinho had gezegd dat hij op de tribune zou zitten denk je dat van Ginkel gekomen zou zijn?
Over Royston Drenthe werd zelfs gezegd dat het de opvolger van Roberto Carlos was! Nou, veel indruk had hij gemaakt. Van Ginkel gaat echt niet veel spelen!

19 juli 2013 om 20:38

Hoezo jammer voor oranje??? Het middenveld van oranje isde beste linie die we hebben met sneijder vdv de guzman de jong 2x en nu gaan fer en strootman naar het buitenland waar ze sowieso aan spelen toekomen.vanginkel zou toch niey mee gaan naar het wk.

Van ginkel krijgt zijn kanzen wel chelsea speelt veel wedstrijden dus roulatie is heel belangrijk hij heeft ook het voordeel dat hin een aankoop van mourinho is en dat is toch een voordeel.

ERg jammer dat we weer een goed talent kwijtraken aan een nietszeggende en failliete competitie, ik had liever gezien dat hij ergens anders zijn vaardigheden zou laten zien

Ik geloof wel dat Van Ginkel een grote kans heeft bij Chelsea, Mourinho kan hem alleen maar beter maken en Van Ginkel heeft de potentie dus hij kan zo in het rijtje van beste spelers van chelsea.

Van Ginkel stond altijd bovenaan bij de lijstje van Aad de mos en dat al sinds 2 of 3 jaar geleden.
Hij wordt zeer zeker de beste middenvelder van Nederland en ik denk dat hij wel zal slagen bij Chelsea omdat de dagen van Lampard geteld zijn. 1 blessure bij Ramires en Van Ginkel is de enige keus.

succes Van Ginkel, weet zeker dat je gaat slagen daar.. Heerlijke voetballer om naar te kijken, en nu krijgt hij de kans om zich echt te bewijzen!

Ik had hem heel graag bij ajax gezien maar wat had hij daar nog moeten leren? Leren omgaan met de druk van een topclub? Het is een hele nuchtere jongen zie niet in dat hij daar problemen mee gaat krijgen.

Laat hem maar lekker in PL over de grasvelden rennen!!

Zou een fantastisch international zijn voor Nederland heeft nog wat ontwikkeling nodig maar ik denk dat hij na 2 goeie seizoenen met Chelsea en international wordt

Een van de beste middenvelders van zijn leeftijd? Uhm. Pogba, Eriksen, Kondogbia, Draxler, Lucas, Coutinho, Maher, Götze, Mceachran, Isco, Verratti enzo. van Ginkel heeft als grootste troef zijn enorme loopvermogen. Prima bankopvulling voor Chelsea.

20 juli 2013 om 01:45

Je bent Kovacic van Inter vergeten een super talent!

20 juli 2013 om 04:25

JIj bent het typische geval van namen noemen en verder geen idee hebben waar je het over hebt.
pogba hij is beter.
- Eriksen? is geen centrale middenvelder
- Kondogbia omdat?
- Draxler omdat?
- lucas? is ook geen centrale middenvelder
-maher?
gotze
-mceachran was niet een de beste bij middlesborough,
isco
- Veratti omdat?

zo blijven er maar 3 over he?

20 juli 2013 om 09:22

Draxler omdat je geen Schalke kijkt? Hij kon naar Real...

Lucas speelt op 6

Mceachran, young player of the year bij Middlesbrough dus hij was wel 1 van de beste daar...

Veratti 1 van de steunpilaren van PSG dat Barca voetballend er bijna uitspeelde..

Maar De Bruyne (kan op 6/8)

Mikel onze beste verdedigende middenvelder

Ramires

21 juli 2013 om 04:12

Leuk dat Draxler naar Real kon maar hij speelt bij Schalke! Van ginkel kon naar Chelsea en speelt bij Chelsea dus als dat een argument is? staat van Ginkel er beter voor.

Volgens mij kijk jij nooit naar naar PSG Lucas is een aanvallende speler, en Verratti een van de steunpilaren? Ja joh waarom ook niet! Geen Ibra, niet Silva, niet Jallet, Niet Lavezzi.niet matuidi maar Verratti. Je haat zit wel diep he?

Heb je middlesbrough gevolgd? ik wel trouwens elke wedstrijd en daar kon je op uit maken dat hij niet een van de beste was.

De bruyne heeft vooral aan de buitenkanten gespeeld bij Werder als rm of lm dus hoe je hem kan vergelijken met Van ginkel wel knap trouwens. Zullen we dan ook maar Niang noemen?

Het feit dat jij Mikel nog noemt hoe goed volg je Chelsea? en volg je Chelsea? vorig jaar heeft hij maar 22 wedstrijden gespeeld en dit jaar is die in de uitverkoop! Dus inderdaad volg Chelsea even voordat je weer reageert.

Ramires heb je gelijk mee. maar is dat een leeftijdsgenoot? of is van Ginkel ondertussen 26 geworden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren