Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Ginkel beleeft droomrentree: ‘De druk op mij en PSV was hoog’

Laatste update:

Marco van Ginkel beleefde zaterdagavond een fraaie rentree in het shirt van PSV, want de middenvelder opende de score tegen Excelsior en er werd uiteindelijk met 2-0 gewonnen. Van Ginkel sprak na afloop in een interview met de NOS van ‘een lekkere binnenkomer’.

/

“Natuurlijk wil ik belangrijk zijn voor het team, dus dit is fijn. Misschien wel meer voor de buitenwacht dan voor mezelf, want ik voel die druk niet zo”, aldus de 24-jarige huurling van Chelsea. Hij liet voor de camera van FOX Sports nog weten ‘moe maar voldaan’ te zijn: “De druk op mij en op het hele team was redelijk hoog. Er moest worden gewonnen. Mij maakt dat verder niet uit. Ik doe gewoon mijn ding en geef altijd honderd procent.”

Phillip Cocu was na afloop tevreden en was dat ook over Van Ginkel: “Hij weet wanneer hij bij moet sluiten en waar hij op het juiste moment moet staan.” Ook over Bart Ramselaar was de coach te spreken: “Ik vond dat hij het heel goed deed op de flank. Natuurlijk vulde hij het anders in dan een echte buitenspeler, hij moet het op zijn manier doen om in zijn kracht te spelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zakte in de tweede helft uiteindelijk een beetje weg, maar hij mist ook wedstrijdritme. Ben blij dat ie er weer is!

Hoewel ik niet blij ben dat hij terug is, is het toch wel knap wat hij laat zien. Gehaald voor doelpunten en dreiging en bewees het direct. Speelde in mijn opinie en prima wedstrijd, werd 2e helft iets minder maar dat is te verklaren.

Ik had helemaal niet door dat Ramselaar op de flank speelde. Haha, die gast bestrijkt het hele veld. Was goed om te zien dat zowel Ramselaar als Guardado veel strijd in hun spel legde. Zelfs de Jong was goed bezig, alsin hij probeerde niet te overcompenseren en drukte lekker door. In die rol heb je nog iets aan hem en anders niet als er geen voorzetten komen. Gek genoeg was Perreiro de minste speler op het veld.

15 januari 2017 om 10:58

Alleen jammer dat de voorhoede dat compenseert. De jong loopt helemaal geen meter en wat Pereiro de laatste tijd aan het doen is weet ik niet. Kwaliteit spat er van af maar hij laat 0.0 zien. Zo jammer.

Het verschil tussen psv voor en na de winterstop? Van ginkel verscheen in eerste 39 min 3x in de 16 om dreigend te worden. Dat heb alle andere middenvelders voor de winterstop (bij elkaar) niet zien doen. Eindelijk iemand die niet statisch is. Daardoor laat hij anderen wat frisser ballen. Ramselaar reken ik volgend seizoen af, maar oh wat heeft deze jongen potentie!

Het zag er weer goed uit bij PSV mooie aanvallen. Of dit nou door van Ginkel komt betwijfel ik. Wel leuk dat hij scoort bij zijn rentree.

Waar Pereiro 3 tot 4 handelingen nodig heeft om tot een doelpoging te komen , doet Van ginkel dat in een spit seconde veel moeilijker voor de tegenstander om daar op te reageren , de rest van het elftal mist die kwaliteit momenteel ook .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren