Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Geel vangt bot in Oostenrijk en gaat mogelijk over tot verkoop’

Laatste update:
/

Het is nog maar de vraag of Tonny Vilhena na de zomer nog op de loonlijst van Feyenoord staat. De middenvelder heeft nog maar een contract voor minder dan een jaar en werd, volgens het Algemeen Dagblad, ook tijdens het trainingskamp in Oostenrijk gepolst door technisch directeur Martin van Geel inzake een eventuele nieuwe overeenkomst.

Vilhena liet weten dat er niet te praten valt over een langere samenwerking. Het dagblad stelt dat de middenvelder het idee heeft dat er bij Feyenoord geen grenzeloos vertrouwen meer in hem is, ook al is Fred Rutten door Giovanni van Bronckhorst vervangen. Het feit dat zijn moeder ernstig ziek is, maakt dat de middenvelder niet zit te wachten op een zomerse transfer.

Feyenoord staat daar, volgens het dagblad, na de nieuwe weigering anders in. Van Bronckhorst, die in principe nog ruim in zijn middenvelders zit, heeft dagelijks contact met Van Geel over het aan- en verkoopbeleid. “Op dit moment heb ik volop keuze op het middenveld. Dat zorgt voor dynamiek", zo stelt de oefenmeester van de Rotterdamse club. "Maar het is half juli, we hebben nog zes weken voor we zien welke middenvelders ik daadwerkelijk tot mijn beschikking heb.”

Denk jij dat Tonny Vilhena deze zomer bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb wel begrip voor beide partijen. Vilhena heeft een knauw in zijn vertrouwen gekregen, al had hij echt wel genoeg kansen gekregen om met invulbeurten of basisplaatsen wanneer iemand geblesseerd was goed te spelen. Maar dat deed hij ook nooit.

En Feyenoord moet hem wel verkopen wil het geld krijgen, maar Vilhena wil niet weg uit Rotterdam vanwege zijn moeder. Wat doe je dan? Ga je als mens ethisch zijn of blijf je een bedrijf en werk je hem zakelijk weg?

15 juli 2015 om 08:01

je biedt hem de kans een jaar te verlengen en anders werk je hem zakelijk weg.

15 juli 2015 om 08:29

Feyenoord probeert al enkele maanden tevergeefs in gesprek te gaan met Vilhena maar hij wil niet eens in gesprek gaan. Dan houd het op lijkt mij.
Feyenoord is bereid om zijn contract te verlengen, echter is het zijn eigen keuze om niet eens in gesprek te gaan over een mogelijke verlenging.
De keuze ligt dus volledig bij Vilhena en zijn keuze is vrij stellig dat hij niet gaat bijtekenen en ook niet verkocht wil worden.

15 juli 2015 om 08:50

Vilhena moet gewoon begrijpen dat ie bij een betaald voetbalclub speelt en dat ie geen garantie op speeltijd krijgt. Hij was vorig jaar gewoon niet goed genoeg voor de basis, zo simpel was het. Als hij dan speelde was het niet best en dan druk ik me nog voorzichtig uit.

De club wil met hem praten over verlengen van zijn contract, daar spreekt ook vertrouwen uit. Maar als je niet eens wilt praten houdt het echt op, hoe vervelend zijn thuissituatie ook is. Hij kan namelijk zelf voor rust zorgen door gewoon een jaar te verlengen en over een jaar verder te kijken hoe de situatie dan is.

15 juli 2015 om 10:16

@ Rodg

Het Feyenoord van afgelopen seizoen behoorde tot de slechtste 5 van de afgelopen 25 jaar. Je kan dus op zijn zachtst gezegd vertellen dat degene die wel speelden ook wekelijks liepen te knoeien maar elke keer mochten blijven staan. Terwijl Vilhena na 70 minuten slecht voetbal gelijk gewisseld werd. Dat is ook niet helemaal fair geweest van Fred Rutten. Lees: Rutten, niet Feyenoord. En dat terwijl je net twee seizoenen basis speler bent geweest en gewoon goed gepresteerd hebt. Ik begrijp Vilhena zijn standpunt wel omtrent niet willen verlengen.

Nu blijft hij uit persoonlijke redenen bij Feyenoord, zijn moeder is ziek en hij wilt niet te ver weg. Kan ik begrip voor op brengen. Een voetballer die privé ook heel erg in de gaten houd. Dat zie je toch ook niet vaak meer.

Tegelijkertijd is het logisch wat van Geel doet met proberen te verlengen. En het is ook volkomen logisch als van Geel probeert te verkopen. Aan het einde van het verhaal zijn dit alleen maar verliezers denk ik.

Stiekem, stiekem, en heel stiekem hoop ik eigenlijk dat Ajax eens een belletje waagt naar Vilhena en Feyenoord. Persoonlijk ben ik heel erg gecharmeerd van Tonny.

15 juli 2015 om 10:24

@ D-Bergkamp Nieuwe seizoen nieuwe kansen toch? Aan hem om het ongelijk van Rutten te bewijzen, die is weg dus daar kan hij het niet op afschuiven. Gio zal gewoon de beste laten spelen. En het systeem met de punt naar achter zou juist voor Vilhena erg geschikt moeten zijn.

Ik vind het zo jammer dat een speler na 1 minder seizoen gelijk niet meer wil verlengen, je voetbalt bij een profclub niet bij bal op het dak 7. Wees nou ook eens kritisch op je eigen rol in het geheel. Waar wil hij dan heen? Hij krijgt nergens de garantie op speeltijd. En volgens mij heeft Ajax net Sinkgraven en Gudelj voor veel geld vastgelegd, waar wil je Vilhena neerzetten dan?

15 juli 2015 om 10:43

@ Rodg

Het is niet één slecht seizoen van Vilhena waardoor hij er zo in staat. Er zijn meerdere oorzaken natuurlijk. Rutten, Veijinovic, Gustafson, Toornstra zijn er zomaar 4 te noemen.

Gio heeft al laten zien Immers te durven slachtofferen. Alleen is het niet Vilhena die en kans kreeg maar Toornstra die op de nummer 10 positie een kans kreeg. Dezelfde Toornstra die ook al ruim een half seizoen uit vorm was. Ondertussen ziet Vilhena een vertrek van Clasie dus een concurrent minder. Vervolgens worden Veijinovic en Gustafson gehaald dus is er juist een concurrent extra. Wat voor vertrouwen spreekt dat uit naar Vilhena? Tel daarbij op de idiote actie van de hooligans (geen supporters) laatst en voila. Je hebt je reden waarom Vilhena geen enkele verplichting voelt jegens Feyenoord. Zo raar is dat toch niet?

Vilhena heeft vorig seizoen 0,0 kansen gehad van Rutten. 12 wedstrijdjes mogen spelen in de competitie waarvan velen als invaller of eerder wisselen? En dat in een beroerd Feyenoord dat dramatisch presteert?

En Ajax heeft inderdaad geld geinvesteerd in Sinkgraven en Gudelj. Persoonlijk hoop ik op een vertrek van Serero en een verhuur periode van Andersen. Dan zou Vilhena de nummer 5 zijn voor de 3 posities op het middenveld.

Persoonlijk ben ik een groot fan van Vilhena. En Ajax zou voor hem wel eens de oplossing kunnen zijn. Dichtbij zijn moeder, ene nieuwe club met vertrouwen. Alhoewel ik het niet zie gebeuren maar toch.

15 juli 2015 om 13:21

D-Bergkamp,

Hierboven zeg je dat Feyenoord 1 van de slechtste seizoenen heeft gehad in 25 jaar en dat reken je de basis 11 aan. Als ze die laatste wedstrijd hadden gewonnen had je gewoon 3de gebleven en had je niemand gehoord, maar ook wedstrijden tegen Groningen en Go Ahead hadden gewoon gewonnen moeten worden. De wedstrijden tegen GA speelde hij trouwens 1 hele helft en de laatste tegen PEC een hele wedstrijd. Daarbij vind ik dat Rutten zijn spelers heeft opgeblazen en daardoor was de koek op in de laatste 6 potjes.

Ik ben het met je eens dat hij te weinig kans heeft gekregen hoor, alleen tot voor die laatste 6 wedstrijden speelde Feyenoord gewoon goed, ze hadden El Ahmadi gewoon nodig en het liep, dus ga je het team niet aanpassen. Maar ik vind wel dat Rutten Vilhena vaker en langer had kunnen brengen, sommige wedstrijden waren al gespeeld (dat was al voor het slechter ging) en toch bracht bij hem niet in en dat knauwt aan hem uitetraard.

toch vind ik het vreemd dat ook onder Koeman hij zeker 10x per seizoen werd gewisseld en een paar wedstrijden niet in de basis stond, Rutten gaf hem helemaal geen kans en nu verkiest Gio schijnbaar ook een ander boven hem. Ik denk dus niet dat het alleen aan de trainers ligt maar dat hij ook naar zichzelf moet kijken.

Ik heb het al vaker gezegd dat ik het idee heb dat spelers die zo vroeg hun debuut maken later toch een probleem hebben als ze in een mindere periode komen en dan wissel staan, Vilhena was 16 jaar!!

Ik denk dat hij vertrekt dit jaar en als ik hem was zou ik niet naar PSV of Ajax gaan, ik denk serieus dat hij daar ook niet in de basis staat. Hij moet spelen en dat gaat hem niet lukken bij de traditionele top 3. Wat ik hem wel kwalijk neemt is als hij wel naar PSV of Ajax gaat en dan daar op de bank gaat zitten, of dat hij volgend jaar gratis de deur uitloopt, hij kan immers ook gewoon een 1 jarig contract tekenen zoals De Vrij en Vlaar toen hebben gedaan.

Persoonlijk vind ik het heel erg jammer dat het zo loopt maar ik zie het als het resultaat van de overgang naar een gezonde topclub.

15 juli 2015 om 13:58

@ D-Bergkamp

1 van de slechtste seizoen in 25 jaar baseer ik op het aantal punten en het aantal doelpunten voor. Beiden waren en zijn op zijn zachtste gezegd om niet over naar huis te shrijven. De reden dat ik die cijfers erbij haal is om aan te geven dat er best ruimte was om wat te experimenteren. Veel slechter kon het tenslotte toch niet qua punten. Dus waarom dan niet een gokje wagen en hopen dat het goed uit pakt?

Mijn grootste punt dat ik wil en wilde maken is dat Rutten eigenhandig zijn zelfvertrouwen heeft vernietigd. Waar Immers, Toornstra en El Ahmadi ondanks meerdere tot vele beroerde wedstrijden mochten blijven staan kreeg Vilhena elke keer slechts 20 minuten speeltijd of werd hij na 70 minuten gewisseld. Het ligt zeker niet alleen aan de trainer, laat ik dat voorop stellen. Maar waar er twee vechten hebben er twee schuld. Vilhena, maar ook de trainer/feyenoord.

En ik noem Ajax alleen als suggestie. Persoonlijk gok ik op een vertrek van Serero en een verhuur van Andersen. Dan zou Vilhena de 5e middenvelder zijn voor de 3 middenveld posities. Basis speler niet, maar wel ruim voldoende wedstrijden om te spelen.

Maar dat was nog geeneens de reden dat ik Ajax noemde. Het zou een triple win zijn in mijn ogen. Van Geel raakt een ontevreden speler kwijt en verdient er geld op. Frank de Boer is fan van Vilhena en heeft zijn 5e volwaardige middenvelder. Terwijl Vilhena een goed salaris blijft verdienen en dicht bij zijn moeder kan blijven wonen.

Nogmaals, Vilhena had meer vertrouwen moeten krijgen van Rutten. Terwjil hij zelf misschien een stap harder zou moeten lopen. Van Geel had misschien meer open naar hem moeten zijn. Waar er ruzie is, zijn er twee schuldige.

15 juli 2015 om 15:37

@ D-Berrgkamp,

Feyenoord speelde tot en met de wedstrijd tegen AZ op 5 april (4-1 winst) gewoon erg goed en was er geen reden om El Ahamdi te vervangen. Wat ik wel vind is dat hij in de wedstrijden ervoor vaker had kunnen invallen. Na 5 april heeft hij alleen tegen GA 1 helft gespeeld en tegen PEC een hele, daar had hij inderdaad vaker kunnen spelen want El Ahmadi bracht het ook niet. Dus ja hij had vaker moeten spelen, dus ja ik ga gedeeltelijk met je mee

Ik weet dat je Ajax als suggestie noemt maar ik heb het niet met je eens dat hij naar Ajax of PSV moet gaan, hij moet gewoon een basis plaats hebben en die zie ik hem niet pakken bij deze 2 clubs. Alleen denk ik dat hij nu teveel wedstrijden heeft gespeeld op international niveau dat hij niet graag meer naar een kleinere club wil, tenzij hij daar Europees kan voetballen (vitesse, Az?)

15 juli 2015 om 09:44

Helemaal klaar met deze gast. Zijn goed recht niet bij te tekenen maar kom niet met kul argumenten. Zelfs onder Rutten voldoende minuten gekregen en heeft zich niet kunnen onderscheiden.

15 juli 2015 om 10:18

@ Objectief2

Dus na 2 seizoenen basis speler te zijn geweest, goed gepresteerd te hebben en vertrouwen te hebben gevoeld. Nu word hij continu op de bank gezet en na 60 minuten gewisseld. Terwijl de rest van het team presteert om bij de slechtste 5 seizoenen van de laatste 25 jaar te behoren. Waarom werden andere niet functionerende spelers als Immers, Toornstra etc weinig tot niet gewisseld?

Vilhena 12 wedstrijden in competitie, vrijwel geen enkele volledig gespeeld
Immers 30 wedstijden in competitie, vrijwel alles volledig gespeeld.
Op het einde van het seizoen werd Immers geslachtofferd en werd Toornstra op de tien positie gezet. Oftewel nog steeds geen kansen voor Vilhena.

15 juli 2015 om 10:53

Wat een onzin verkondig je hier! De slechtste selectie.. Volgens mij zijn ze vrij dominant geweest heb ik bij vlagen zeer goed voetbal gezien.(PSV Ajax Sevilla az) alleen zijn ze op het moment dat ze plek 3 hadden "veiliggesteld" volledig ingestort..

Vilhena werd onder Koeman al na de winterstop op de bank gezet door z'n slechte spel. Ik zie graag dat hij blijft en zich alsnog door ontwikkelt. Waar moet hij heen als hij gaat? Is bij geen enkele gelijkwaardige laat staan betere club een waardevolle aanwinst. Naar een club nog minder subtop dan Feyenoord om elke week te spelen en dragend te worden kan m nog opkalefateren anders vrees ik vergetelheid...

15 juli 2015 om 11:03

@ Skankinpudlian

Het Feyenoord van afgelopen seizoen heeft op basis van behaalde punten een plekje gereserveerd in de top 5 van slechtste seizoenen van de afgelopen 25 jaar. I rest my case.

Ze hebben inderdaad bij vlagen zeer goed gevotebald. As Roma (2x) en Sevilla 2x zijn er onderdeel van. Raad eens wie er in de basis stond die wedstrijden? En wie speelde er in de uitwedstrijd tegen PSV basis? Juist Vilhena.

15 juli 2015 om 11:30

Het is wel duidelijk dat jij Vilhena helemaal niet volgt zoals feyenoordsupporters. Ik kan je namelijk verzekeren dat Vilhena dit jaar als een zak stront heeft gespeeld. Ook als je ernaast wordt gezet zou je gemotiveerd genoeg moeten zijn om terug te komen. Dat bleek niet genoeg. Ja hij heeft talent en heeft een aantal goede wedstrijden gespeeld. Maar is niet constant. Van de pak em beet 20 wedstrijden dit seizoen heeft hij misschien 4 op ruim voldoende gespeeld. Het is gewoon niet genoeg. Nu waren er meer spelers niet genoeg o.a kazim en immers, maar dat is weer een andere positie.

15 juli 2015 om 12:38

Heb je Vilhena vorig seizoen weleens in zien vallen?

15 juli 2015 om 12:47

Welke aanvallende speler heeft niet als een zak stront gespeeld bij Feyenoord? Vilhena heeft een uitstekende pass in de benen. Hij voelde Boëtius goed aan. Die kon voorzetten en Pellè scoorde. Alleen had Feyenoord afgelopen seizoen Kazim in de spits, die al het voetbal uit het team haalde. De 'voetballende' spelers rendeerden voor geen meter en dat ligt echt niet alleen aan de voetballers zelf. Daarnaast is Vilhena 20, een dip is inherent aan zijn leeftijd.

15 juli 2015 om 10:26

Al is 1 miljoen wat je voor hem kan vangen op dit moment al winst. Staat al jaren stil en wilt niet voor Feyenoord voetballen.

Zat er dik in gezien hij vrij stellig was dat hij niet wilde bijtekenen. Vilhena was ook vrij stellig dat hij dit jaar nog bij Feyenoord zal blijven dus zal ook niet instemmen met een transfer.
Word een jaartje beloften voor Vilhena zoals het er nu naar uit ziet.

Ik geef feyenoord gelijk dat ze hem willen verkopen puur zakelijk gezien. Echter is deze jongen een kind van de club, en verkeerd hij in een zeer lastige situatie. Vorig jaar nauwlijks gespeelt en geen toekomst vooruitzicht. Een moeder die ernstig ziek is. Voor hem is het vooral belangrijk een stabiele omgeving om zich heen te hebben. Hij is verder een zeer bruikbare speler gun hem volgend jaar zijn transfer vrije status en maak gebruik van hem dit jaar. Ik weet dat dit niet het ideale plaatje voor feyenoord is. en het geen voorbeeld is voor de jeugd. Maar soms moet je ook beslissingen maken op gevoel.

15 juli 2015 om 08:19

Daarom moet hij ook gewoon bijtekenen.
En anders gewoon verkopen.

15 juli 2015 om 08:39

Als hij een jaartje bijtekent heeft hij wat de situatie van zijn moeder betreft in ieder geval wat rust in zn hoofd.

15 juli 2015 om 09:38

2.5 miljoen mislopen om Vilhena iets te gunnen? Lijkt me niet de juiste manier. Vilhena kan ook gewoon een jaar bijtekenen en volgende zomer met een afgesproken clausule vertrekken. Maar daar voelt hij zich schijnbaar te goed voor. Hij blijft nu voor zijn moeder, niet voor de club dat hem groot heeft gemaakt. Jammer, maar Vilhena hoef je niets te gunnen.

15 juli 2015 om 10:23

@ Fcda

Feyenoord heeft hem afgelopen jaar ook heel erg weinig gegund. Vilhena werd na 2 seizoenen basis speler op de bank gehouden terwijl de rest van het team het voor elkaar krijgt om bij de slechtste 5 seizoen van de laatste 25 jaar te zitten. Immers faalt jammerlijk elke week en mag meer dan het dubbele qua wedstrijden en minuten voetballen. En op het einde van het seizoen word Immers eindelijk geslachtofferd. Gaan ze met Toornstra op de tien positie spelen. Wat voor signaal geef je dan af aan Vilhena?

Vilhena heeft het volste recht om neit bij te tekenen na hoe hij vorig jaar behandeld is. Van Basis naar Wissel. Elke keer naar 70 minuten gewisseld worden en slechts 12 van de 34 wedstrijden mogen meedoen. Terwilj je concurrenten lopen te knoeien van hier tot gunter.

En waarom zou Vilhena bijtekenen met een clausule? Die jongen heeft nu precies wat hij wilt en nodig heeft. Hij krijgt namelijk gewoon betaald, kan over een jaar vrij uit kiezen waar hij heen wil. Maar ondertussen kan hij nog een jaar bij zijn moeder blijven.

Of het respectvol is tegen Feyenoord? Dat niet. Maar Feyenoord is vorig seizoen op zijn zachtst gezegd ook niet respectvol tegen Vilhena geweest. Twee kanten vechten, twee kanten hebben schuld.

15 juli 2015 om 10:32

@ D-Bergkamp

Leuk dat je de hele tijd zegt dat Vilhena maar 12 wedstrijden gespeeld heeft maar hij heeft er 21 gespeeld. Dat is toch 9 wedstrijden meer. Dit betekend dat hij meer dan de helft van het seizoen aan kansen gehad om zich te bewijzen, maar als hij er in stond liep hij alleen maar en dat was het.

15 juli 2015 om 11:00

@ Barendrecht

Ik pak alleen de competitie en dat is 12 wedstrijden. Maar wil je europese wedstrijden er bij pakken? Vilhena mocht in de wedstrijden in de Europa league spelen. Onder andere 2x tegen As Roma (beste wedstrijden Feyenoord dit seizoen bijna) Tegen Sevilla (2-0 Feyenoord) speelde Vilhena ook. Dus juist in 3 topwedstrijden waar in Clasie kansen kreeg liet hij zien dat hij bijdraagt aan het team.

15 juli 2015 om 11:13

Weinig gegund? Hij heeft nog wedstrijden zat gespeeld en nog eens slecht ook. Logisch dat je dan weinig aan spelen toe komt. Of moet Vilhena opgesteld worden boven Clasie en El Ahmadi? De beste moet toch gewoon spelen?

Hij hoorde gewoon niet bij de beste 2, dan speel je niet. Of je nou Vilhena, Toornstra of Paulusma heet doet daar niet aan toe.
Vilhena en Immers kan je niet vergelijken, daar Vilhena een CM is en Immers een Cam. Er is wel eens gezegd dat Vilhena op de 10 kan spelen maar dat is onzin. Dat kan je eigenlijk ook wel halen uit zijn scorend vermogen.

Hij kan zeker zelf bepalen of hij bijtekent of niet. Het is alleen niet zo chique om de club waar je altijd goed behandeld bent en veel aan te danken hebt transfervrij te verlaten. Dan is het gewoon netjes om te verlengen met een clausule waardoor beide tevreden afscheid kunnen nemen.
In dit geval moet Feyenoord slim zijn en mensen laten spelen die wel langdurig onder contract staat.

Feyenoord is niet respectvol met Vilhena om gegaan? Waarom? Omdat Clasie en el Ahmadi beter zijn?

15 juli 2015 om 12:14

Sorry D-Bergkamp, maar je begint een beetje te irriteren. Ik zie al 5 posts achter elkaar in 1 topic waarin je '5 slechtste seizoenen van de afgelopen 25 jaar' erbij haalt. Allemaal leuk voor je. Maar stond Vilhena structureel basis was het nog een slechter jaar geweest. Mensen die elke wedstrijd in het stadion zitten kunnen dat wel beter bepalen dan jij, als Ajax supporter.

Ik krijg sterk het idee dat je jouw mening keihard aan het doordrammen bent terwijl in dit topic iedereen lijkt te denken dat het kant nog wal raakt. Niet lullig bedoelt maar misschien moet je het bij 1 of 2 reacties laten in een Feyenoord topic.

15 juli 2015 om 12:37

@ Jodelahitie

allereerst benoem ik die gegevens omdat het statistische feiten zijn. En daarmee kan je een bepaalde mening onderbouwen. Wanneer een team dusdanig dramatisch presteert zou je kunnen proberen met andere spelers te spelen. Daarnaast verklaar je dat Vilhena in de basis zou betekenen dat het nog slechter zou zijn. Waren de wedstrijden tegen Sevilla 2x, As Roma 2x en PSV uit ook zo slecht? Want toen stond Vilhena basis als ik me niet vergis.

Mensen die elke wedstrijd in het stadion zitten hebben niet de dubbele herhaling. En mensen die in het stadion zitten hebben veelal de neiging om het voordeel van hun club te spreken. Het is hun cluppie. Dat jij denkt dat een Ajax supporter automatisch minder verstand van Feyenoord heeft dan een Feyenoord supporter is kortzichtig. Sterker nog, ik durf te beweren dat ik beter op de hoogte ben van de financiële situatie van Feyenoord dan 50 van alle feyenoord fans. Simpelweg omdat ik me in zaken verdiep, inlees en dan een mening presenteer.

De feiten liggen als volgt.
- Het seizoen van Feyenoord was dramatisch statistische gezien
- Het middenveld van Feyenoord heeft samen niet meer dan 15 doelpunten gemaakt.
- Feyenoord maakte minder doelpunten dan 7 andere teams in de competitie.
- Immers heeft in de competitie bijna 3x zoveel wedstrijden en minuten mogen maken als Vilhena.

Dan is mijn conclusie als volgt: Wanneer een team dusdanig beroerd presteert, en er overduidelijk te kort is aan scorend vermogen vanaf het middenveld. Dan is het misschien mogelijk om eens wat anders te proberen. En ik kan in niemand zijn hoofd kijken. Maar het is voor mij vrij logisch en aannemelijk dat Vilhena een vergelijkbare gedachtegang heeft. Noem het vervelend, ik presenteer alleen mijn bescheiden mening. Maar die is in ieder geval wel op feiten en statistieken gebaseerd. Waardoor de mening in ieder geval nog onderbouwd is.

15 juli 2015 om 12:41

Je valt in herhaling man. Vilhena vorig seizoen gewoon niet goed genoeg!

En moeder ziek of niet, hij kan zelf een jaar bijtekenen en iedereen de rust gunnen die hij zoekt. En anders wordt je gewoon verkocht!

15 juli 2015 om 12:44

@ Fcda

"het is alleen niet zo chique om de club waar je altijd goed behandeld bent en veel aan te danken hebt transfervrij te verlaten."

Deze zin die ik ge-quote hebt tekent de basis van het gehele verhaal. JIj bent van mening dat Vilhena altijd netjes behandeld is. Persoonlijk ben ik van mening dat Vilhena vorig seizoen op zijn zachtst gezegd helemaal niet netjes behandeld is. Zoals gezegd, waar er twee vechten hebben er twee schuld.

Hij hoorde gewoon niet bij de beste twee, dat is volgens de mening van Fred Rutten zeker gebleken. Die heeft hem weinig tot nooit opgesteld. De grote vraag is, was Vilhena duidelijk slechter dan de concurrenten? El Ahmadi heeft een goede periode gehad, maar de tweede seizoenshelft was dramatisch. Immers heeft in 30 wedstrijden ook weinig goede wedstrijden gespeeld. En Feyenoord in het algemeen heeft als team ook niet fantastisch gepresteerd gezien de statistieken met een bedroevend laag aantal punten en bedroevend laag aantal doelpunten.

Hetgeen dat ik wil aangeven is dat Rutten niet respectvol met Vilhena is omgegaan. Waar een falende Immers 3x zoveel wedstrijden en minuten de kans krijgt. Een Toornstra die een half jaar uit vorm is ook continu mag blijven staan. En een El Ahmadi ondanks mindere periodes ook gewoon vertrouwen krijgt. Ondanks mindere periodes, slechte wedstrijden, weinig goals en heel weinig punten mochten deze mensen bljven staan.

Terwijl een Tonny Vilhena na 70 minuten word gewisseld en daarna 2 wedstrijden moet banken. Is dat respectvol van Rutten? Is dat fair? Is dat eerlijk?

15 juli 2015 om 12:44

@D-Bergkamp, het middenveld heeft niet meer dan 15 doelpunten gemaakt, waarvan Vilhena er niet 1 in de wedstrijden dat hij wel speelde. Met andere woorden, ook daar is hij zelf onderdeel van.

Waarom kom je nu weer met Immers en ga je Vilhena met hem vergelijken? Vilhena is geen Cam! Je wilt wat veranderingen vanwege het scorende vermogen dat ontbreekt?
Nee dan moet je juist de enige scorende middenvelder eruit halen?

15 juli 2015 om 12:47

@ Lomba010

Noem het herhaling, aangezien je er feitelijk niet tegen in kunt gaan is het voorlopig realistischer dan jou post. Van Geel kan hem gerust willen verkopen, maar alsnog heeft hij de handtekening van Vilhena nodig. Dus als Vilhena een jaar wilt blijven kan van Geel op zijn kop staan. Maar verkopen zal hem niet lukken zonder medewerking van Vilhena.... Iets met contractuele verplichtingen.

Hij kan een jaar bijtekenen, hij kan het ook niet doen. Is het volste recht van Vilhena.

Het mooiste wat je zegt is de tegenstrijdigheid. Vilhena moet maar bijtekenen en anders moet Feyenoord hem maar opruimen. Dat is natuurlijk beiden in het voordeel van Feyenoord. Maar als Vihena zijn contract uit wilt dienen is dat geen optie natuurlijk, want dat is ten nadele van Feyenoord.

15 juli 2015 om 12:55

@fcda

Vilhena heeft slechts 12 wedstrijden mogen spelen bij Feyenoord in de competitie. Waarvan vrijwel geen enkele wedstrijd volledig mogen spelen en een aantal zelfs als invaller voor 20-25 minuten. Verwachten dat hij in de minuten die gelijk staan aan nog geen 7 volledige wedstrijden het verschil maakt. Dat is pas een redenatie die kant noch wal raakt.

En waarom kan je niet een keer wisselen? In 2013/2014 was Vilhena in 37 wedstrijden betrokken bij 14 doelpunten. Scoorde er zelf 6 en gaf 8 assists. En dat was zelfs veelal van de CM positie. Dus waarom kan je hem geen kans geven op de CAM positie? Maar vorig seizoen speelden ze met Clasie, Vilhena en Immers. En El Ahmadi heeft dit seizoen ook beroerde wedstrijden gespeeld. Waarom kan je niet terug gaan naar de opstelling van vorig seizoen?

Al met al zijn er genoeg kansen, redenen en mogelijkheden geweest om Vilhena op te stellen.

15 juli 2015 om 13:36

Zoals hierboven al aangegeven kan je Immers en Vilhena niet vergelijke daar zij op 2 verschillende posities spelen. Clasie was onvervangbaar en speelde dus sowieso. Dan werd het of El Ahmadi of Vilhena. Ik ben ook niet altijd fan van El Ahmadi geweest, maar die jongen werkt in ieder geval nog hard en zorgt er voor dat hij verdedigend nog zijn mannetje staat. Daarnaast was hij door Rutten gehaald, zo iemand zet Rutten er niet zomaar naast.

Toornstra is op een gegeven moment ook zijn plek kwijt geraakt vanwege zijn vorm. Het nadeel was alleen dat er geen beter alternatief stond volgens Rutten. Ik had toen ook liever Bilal gezien maar helaas.

Ik blijf erbij dat Vilhena net als andere spelers beoordeeld moet worden en om die reden stond hij terecht wissel.

15 juli 2015 om 13:51

@ Fcda

Als je vasthoud dat Immers je enige nummer 10 was, dan is het logisch dat hij blijft spelen. Desondanks had je ook ene kans kunnen geven aan Vilhena op de 10 positie. Tenslotte speelt je hele team niet naar behoren en kan je wijzigingen aan brengen. En Vilhena speelde bij oranje elftallen ook vrijwel alleen maar op de tien positie.

En dat Rutten inderdaad El Ahmadi heeft gehaald en dat El Ahmadi daardoor bijna altijd speelde is logisch. Maar het geeft wel duidelijk aan waarom Vilhena geen vertrouwen had in Rutten en daarmee indirect ook in Feyenoord.

"toornstra is op een gegeven moment ook zijn plek kwijt geraakt vanwege zijn vorm"

Deze zin tekent mijn gehele insteek. Toornstra raakte zijn plek kwijt vanwege beroerde prestaties. En zoals je inderdad aangeeft kon hij toch nog aardig blijven staan omdat er geen alternatieven waren volgens Rutten. Immers en EL Ahmadi mcohten wel blijven staan tijdens hun dramatische vorm. Terwijl er met Vilhena toch wel een aardig alternatief achter de hand is.

Hopelijk snap je het punt dat ik probeer te maken. Andere spelers kregen vertrouwen ondanks dat ze niet goed presteerden. Terwijl Vilhena totaal geen vertrouwen kreeg van Rutten.

Het is die jongen zijn goed recht om zijn contract (voorlopig) (nog) niet te verlengen. Ik kan me voorstellen dat hij eerst wil zien of hij onder de nieuwe trainer wel aan spelen toekomt. Je zou wel ontbindende voorwaarden in een contract op kunnen nemen.

15 juli 2015 om 08:33

Ik kan me voorstellen dat hij zijn enorme stinkende best gaat doen om te zorgen dat de trainer niet om hem heen kan. Niet alleen fysiek zijn stinkende best, maar ook op tactisch gebied en op het mentale vlak. Dan komt hij vanzelf aan spelen toe. Met andere woorden; het begint bij jezelf.

15 juli 2015 om 10:25

@ Drenthe

Gio heeft al een experiment gedaan met Toornstra op de tien positie. En Veijinovic is erbij gekomen voor de CM positie ten opzichte van Clasie. Oftewel Vilhena gaat niet spelen en trekt zijn conclusies.

15 juli 2015 om 10:56

@ Hangover96

Je vergeet alleen dat Immers er ook nog is. Dat Veijinovic en Gustafson aangetrokken worden en dat er dus 4 concurrenten zijn voor de twee posities waar Vilhena graag speelt. Dus in hoeverre gaat hij speeltijd krijgen. Vorig seizoen bleef het slechts bij 12 wedstrijden. Waarvan ene hoop slechts 20 minuten als invaller.

En als je terug kijkt naar vorig seizoen. Dan had het echt geen schande geweest om El Ahmadi of Immers een keertje wissel te zetten. El Ahmadi heeft goede wedstrijden gespeeld maar ook gigantische draken van wedstrijden. Terwijl Immers afgelopen seizoen geen enkele westrijd een 7 heeft gescoord.

15 juli 2015 om 11:14

@wim Drenthe. Ik ben het met je eens dat het bij jezelf begint en dat je moet presteren maar je hebt ook te maken met de kwaliteiten van je medespelers en de inzichten van je trainer.
Ik kan me dus ook heel goed voorstellen dat hij daarom op dit moment zijn contract niet verlengt.
Je maakt geen afspraak over een basisplaats maar je kunt wel afspreken dat een contractverlenging mede afhankelijk is van het aantal speelminuten dat je maakt. Dat kan voor beide partijen goed zijn.

15 juli 2015 om 12:44

Meneer voelt geen vertrouwen omdat hij in de voorbereiding een kjeer als CvM werd gebruikt en niet als 10.

Het is toch allemaal wat? Jongen is niet geschikt voor de top, gewoon verkopen!

Ik als Feyenoorder zie hem liever gaan. Sportief en financieel gezien. Heb niet het gevoel dat hij nog gaat excelleren bij Feyenoord. Staat al vrij lang stil in vooruitgang.

Als hij blijft heeft hij ook alleen zichzelf ermee want hij zal dit seizoen ook geen basis veroveren. Met Vejinovic Toornstra en El Ahmadi heb je al drie betere middenvelders. Daarnaast geef ik Sleegers meer kans. Gio zal hem willen laten debuteren zodat dat later op zijn conto word geschreven.

Vilhena is over.

Het is jammer, maar dan moet Feyenoord hem zo snel mogelijk zien te verkopen. Dat zijn moeder ziek is is vreselijk voor hem, en uit dat oogpunt gun ik hem een langer verblijf van harte, maar als hij dat zelf niet wilt moet je als Feyenoord ook zakelijk durven te zijn. Immers, Clasie en Vilhena weg, gaan we door met Vejinovic, El Ahmadi, Gustafson, Schuurman, Verdonk en Toornstra. Mooie mix van talenten en bewezen middenvelders in de eredivisie.

Ik geef Vilhena groot gelijk. Immers mag wedstrijden lang blijven prutsen en alsnog wordt hij verdedigd. Als Vilhena een potje minder speelt wordt hij direct gewezen op zijn talent.

15 juli 2015 om 08:51

Verschil is dat Immers ook in zijn meest belabberde wedstrijden zichzelf nog wel nuttig weet te maken, dat is bij Vilhena minder.

15 juli 2015 om 10:08

Niet minder, Vilhena is als hij niet in vorm is volledig nutteloos in het veld.

15 juli 2015 om 10:28

@ Baardgrasmus

Afgelopen seizoen heeft toch niemand een niveau gehaald? slechts 59 punten gehaald uit 34 wedstrijden. Slechts 4 seizoenen in de afgelopen 25 jaar waren slechter! Het aantal doelpunten voor van 56 is dramatisch. 7 teams hebben meer doelpunten voor in de eredivisie! Geen Europees voetbal gehaald voor komend seizoen en werkelijk waar een belabberde tweede seizoenshelft.

Nee, Vilhena heeft van Rutten geen serieuze kans gehad. Wedstrijdjes van 60-70 minuten en daarna weer twee wedstrijden wissel zitten. De enige die Feyenoord hiervoor kan aanspreken is Fred Rutten. Vilhena treft weinig tot geen blaam. Die had op zijn minst een meer serieuze kans moeten krijgen van Rutten. Zeker voor iemand die net 2 seizoenen basis speler is geweest en meer dan prima functioneerde.

15 juli 2015 om 10:38

Als je puur naar punten kijkt was het inderdaad niet best, maar we hebben dit jaar in periodes heel zwak gespeeld. Het begin was slecht (er werd al geroepen op Ruttens ontslag) en het einde was slecht (rutten vloog er alsnog uit). In de tussen liggende periode heeft Feyenoord in wedstrijden een niveau gehaald voetballend dat geen enkele club in Nederland dit jaar heeft aangetikt. Helaas was dit niet van lange duur en liep er een niet al te trefzekere spits rond. Maar wedstrijden tegen AZ, Sevilla, Standaard Luik, PSV en zelfs die twee wedstrijdjes tegen Ajax waren voetballend heel aardig. Tel daarbij op dat er vier internationals zijn verkocht, het jongste verdedigingsduo van de eredivisie voor de leeuwen werd gegooid, veel mutaties al na de eerste wedstrijden plaatsvonden en er een nieuwe trainer voor de groep stond, en het puntenaantal laat zich prima verklaren. Er werd zelfs overwinterd in Europa, terwijl de uiteindelijke winnaar ook in de poule zat (en onder Feyenoord eindigde (!)).

Rutten heeft hem inderdaad niet goed behandeld, maar je kan ook niet ontkennen dat El Ahmadi erg sterk begon en Vilhena het ongelijk niet kon aantonen. Vilhena is een groot talent, maar hij heeft de pech dat de middenlinie van Feyenoord erg sterk is. Iedereen roept nu dat Immers eruit moet tov Vilhena, en ik zie het verschil in techniek ook wel, maar de wedstrijden zonder Immers waren steevast een stuk slechter dan de wedstrijden met Immers. Dat zegt toch ook wel iets?

15 juli 2015 om 10:53

@ Baardgrasmus

Ja er is een periode goed gespeeld en dat was voornamelijk /- 12 wedstrijden voor de winterstop. Maar na de winterstop was het toch wel grotendeels kommer en kwel met een uitzondering van een paar wedstrijden. Het middenveld heeft met zijn 3en nog geen 15 doelpunten gemaakt tezamen. Dat geeft toch wel iets aan over het middenveld van Feyenoord?

El Ahmadi begon sterk maar viel ver terug, Immers heeft een paar keer gescoord maar nooit een 7 gehaald afgelopen seizoen. Terwijl hij wel een aantal keer een 4 scoorde.

Maar hetgeen dat Vilhena, naar mijn idee, het meeste heeft gestoord is de manier waarop hij zichzelf moest bewijzen. Hij kreeg elke keer een minuut of 60 a 70 als hij begon. Of hij mocht 20 minuten voor het einde in vallen. En dan achteraf werd hij afgerekend en mocht hij weer 3 wedstrijden wissel zitten. Terwijl zijn concurrenten met regelmaat over een langere periode mochten aan klooien. Oftewel een gebrek aan vertrouwen en een faire poging van Rutten Jegens Vilhena.

Vervolgens komt van Bronckhorst, dit zou de kans voor Vihena kunnen zijn. Maar van Bronckhorst verkiest de al half jaar uit vorm verkerende Toornstra op de tien positie en dus krijgt Vilhena alsnog geen kans. En ook die wedstrijd word wederom verloren.

Vilhena spreekt uit bij Feyenoord te willen blijven komend seizoen. Hardop en duidelijk. Hij hoort en ziet overal geruchten omtrent Clasie. En iedereen had wel verwacht dat hij weg ging. Dus Feyenoord haalt Veijinovic alvast binnen. Oftewel concurrentie blijft gelijk. Maar nu halen ze ook Gustafson ook nog binnen. Dus ipv een concurrent minder (die aanvoerder was) krijgt hij juist een concurrent extra. Zover het vertrouwen van Feyenoord in Vilhena.

Als eerst Rutten een gebrek aan vertrouwen toont. Van Bronckhorst verkiest voor Toornstra en van Geel 2 concurrenten haalt. Dan snap ik het standpunt van Vilhena wel.

Begrijp me niet verkeerd, ik begrijp het standpunt van Martin van Geel omtrent Vilhena ook heel goed. Bijtekenen of Verkopen. Alleen vrees ik voor Feyenoord/geel dat Vilhena gewoon een jaartje uitzingt en hij dan transfervrij vertrekt.

De enige oplossing die ik tot op heden zie is dat, om een voorbeeld te geven. Ajax zichzelf meld voor Vilhena. Dan blijft hij in de buurt van zijn moeder, kan van Geel wat aan hem verdienen en is iedereen gelukkig.

PS: laatste toevoeging. Tenzij ik heel erg mis zit was onder andere tegen AS Roma 2x, Sevilla 2x en PSV uit zo'n beetje de beste wedstrijden van Feyenoord afgelopen seizoen. Weet je wie er toen basis stond?

15 juli 2015 om 11:19

De beste wedstrijden waren sowieso niet Sevilla uit en Roma hoort er wat mij betreft ook niet bij (uit was aardig, maar we hebben aanzienlijk betere wedstrijden gespeeld). PSV uit was aardig, maar niet geweldig. PSV thuis was Feyenoord wel duidelijk de betere, Sevilla uit was goed, Az was goed (al hadden we ook wat geluk) en twee keer Ajax was ook aardig. Wie bedoel je in de basis toen? Want voor zover ik me kan herinneren begonnen we al die wedstrijden met El Ahmadi ipv Vilhena hoor.

Het punt is gewoon dat Vilhena op dit moment te weinig brengt voor de basis, het was onder Koeman twee seizoenen wel aardig, maar ook toen was hij wel de mindere van het middenveld in mijn ogen. Nu hij niet wil bijtekenen is het simpel, Feyenoord heeft genoeg betere middenvelder, Vilhena heeft zich niet ontwikkeld zoals we allemaal hoopte en hij loopt volgend jaar gratis de deur uit. Dan gaan we door met Toornstra, Vejinovic en El Ahmadi die alle drie beter zijn dan Vilhena, en hebben we erachter nog Verdonk, Schuurman en Gustafson (en zelfs Karsdorp) die allemaal beter kunnen worden dan Vilhena (al is die Zweed dat misschien al). Als Ajax hem wil brengen we hem meteen langs, maar ik denk dat je hem overschat. Hij is beter dan Serero en Andersen wat mij betreft, maar speelt ook niet Klaassen of Gudelj uit de basis hoor. Ik denk niet dat hij bij Ajax meteen een basisplaats verovert.

15 juli 2015 om 12:31

@ Baardgrasmus

In de wedstrijden die ik benoemde stond Vilhena in de basis. Ik weet het niet 100% zeker maar daarvoor zou ik even moeten googlen voor de zekerheid. Maar als mijn geheugen me niet in de steek laat speelde Vilhena al die wedstrijden. En je kan toch wel zeggen dat het in ieder geval niet de minste wedstrijden van Feyenoord waren.

Vilhena brengt inderdaad te weinig voor de basis. Dat ben ik met je eens. Maar het verschil is dat zowel Immers, Toornstra en El Ahmadi allemaal een (lange) periode hebben gehad waarin ze simpelweg ook (veel) te weinig brachten. Alleen mochten die spelers stuk voor stuk blijven staan en kregen ze keer op keer vertrouwen van de trainer. En daar zit het verschil dat ik wil benoemen. Rutten had hem op zijn minst gewoon 5 wedstrijden op rij de kans moeten geven. Iemand een kans geven en na 70 minuten wisselen, dat is geen kans geven in mijn opinie.

Ik zeg niet dat hij bij Ajax een basis plaats zal krijgen. Bij Ajax zou hij naar mijn idee de 5e middenvelder voor 3 posities moeten worden. Aangezien ik Serero graag zie vertrekken en Andersen graag verhuurt zie worden. En of hij naar Ajax moet, ook dat zeg ik niet. Maar het zou misschien een oplossing zijn voor iedereen. Van Geel kan verkopen, F de boer is gecharmeerd van Vilhena, en Vilhena kan dicht bij zijn moeder blijven en hetzelfde blijven verdienen. Het zou zeg maar een triple win zijn voor alle gegadigden. Ajax is slechts een voorbeeld natuurlijk.

15 juli 2015 om 12:46

Als jij goede wedstrijden van Feyenoord kan noemen waarin Vilhena basis stond dan zie ik dat graag. Want Vilhena speelde tegen Roma weliswaar twee maal, maar speelde verder oa de verloren wedstrijd tegen Sevilla en de verloren wedstrijd tegen Psv.

Van de 28 optredens die Vilhena afgelopen seizoen maakte werden er 12 verloren, 3 gelijk gespeeld en slechts 13 gewonnen. 14 wedstrijden heeft Vilhena vol gemaakt, waarvan er slechts 5 werden gewonnen (dord, Pec, Ado, Cambuur en Standaard Luik), al met al kan hij nou niet echt bogen op geweldige statistieken, iets dat we aan zijn spel ook al konden zien dit seizoen.

15 juli 2015 om 08:57

Het is de keus van Vilhena en zijn keus is vrij duidelijk. Niet verlengen en ook niet vertrekken deze zomer.
Dit is een verlies voor de club maar als dit zijn keuze is dan moeten we dat accepteren. Aan de andere kant moet Vilhena dan ook niet gaan zeuren als hij bij de beloften mag gaan spelen.

15 juli 2015 om 09:39

Zoals Baardgrasmus al zegt, door zijn inzet haalt Immers nog een redelijk niveau wanneer hij uit vorm is. Vilhena niet. Die heeft kansen gehad, maar totaal niet benut.

Ik denk dat Vilhena nog eventjes wilt afwachten. Nu wordt bijvoorbeeld weer een middenvelder gehaald. Natuurlijk is dat vanwege Immers en El Ahmadi maar ze zijn nog niet vertrokken. Ik verwacht midden augustus, na zijn eerste basisplek een contractverlenging. Hij gaat onder Gio weer vertrouwen krijgen.

15 juli 2015 om 08:58

Ik verwacht een middenveld van Vejinovic , Gustafson en Toornstra. Dus zie niet zo snel een basisplaats voor Vilhena.

15 juli 2015 om 10:30

@ Rbn_

Gio probeerde al met Toornstra op de 10 positie te spelen, oftewel de kans dat Vilhena vertrouwen krijgt zie ik niet groot. Clasie is vertrokken, maar de nieuwe zweed en Veijinovic zijn beiden weer concurrenten voor de positie van Vilhena. Oftewel Immers, Veijinovic, Toornstra en Gustafson zijn de concurrenten.

15 juli 2015 om 12:20

Aankomend jaar speelt Feyenoord zonder 10, in principe zijn alle middenvelders daarmee concurrenten voor Vilhena.

15 juli 2015 om 15:54

Vejinovic is een controleur en wij zullen met 2 AM's gaan spelen. Mijn verwachting is Toornstra en Schuurman rechts. Vilhena en Gustafson links.

Als hij slim is tekent hij gewoon 1 jaar bij anders wordt het een jaartje tribune en slaat hij een deuk in zijn eigen ontwikkeling.

De kans de de moeder van Vilhena volgend seizoen ook nog ziek is is natuurlijk reeel aanwezig. Zou dat betekenen dat Vilhena ook volgend seizoen in Nederland aktief zou willen blijven voetballen? Voetballend heeft Vilhena afgelopen seizoen stil gestaan en de concurentie is alleen maar groter geworden de kan dat hij dit jaar weer meer op de bank zit dan dat hij in het veld staat is groot aanwezig. Feyenoord wil natuurlijk Vilhena niet gratis de deur uit laten lopen. Het is heel sneu voor Vilhena en z'n moeder maar Feyenoord is geen liefdadigheids instelling, dus vanuit het oogpunt van Feyenoord is de instelling, verlengen of verkopen heel logisch natuurlijk.

Tja,dit was natuurlijk ook wel te verwachten. Als je bij een training voor alles en nog wat word uitgemaakt,dan zou bij mij de keuze ook makkelijk zijn.

Vilhena maakt het zich op deze manier natuurlijk niet makkelijker! Het zou hem sieren als hij voor 1 jaar zou willen bijtekenen zodat Feyenoord in ieder geval nog een transfersom voor hem ontvangt.

Op dit moment wil Vilhena dus niet vertrekken maar ook niet blijven?! Met deze houding kun je er gewoon op wachten dat hij eenzelfde behandeling krijgt als Bakkali bij PSV kreeg toen hij niet wilde bijtekenen?

15 juli 2015 om 11:41

D-bergkamp hoezo krijgt vilhena geen kansen? Hij speelt zo slecht.

Zou hij als nog met Clasie mee gaan naar Southampton? Of zou Koeman al afgezien hebben van zijn komst? Maar een tweede optie en ik weet niet of ze 'm daar kunnen betalen hoor. Maar bij FC Twente of Vitesse zou hij toch ook prima passen? Of bij Groningen als vervanger van Chery? Dan speelt hij in ieder geval toch EL. Maar de beste optie is gewoon bij z'n cluppie blijven. Ik weet zeker dat hij dit seizoen meer speeltijd gaat krijgen onder Gio. En zeker als Immers naar Watford gaat en ook El Ahmadi ook gaat vertrekken. Dan zou Feyenoord Ziyech en/of Van den Berg nog bij kunnen halen. En Van den Berg kan ook centraal achterin uit de voeten daar speelde bij PEC en Heerenveen ook wel eens. En ik zou Jan-Arie Van der Heijden t'vrij binnen halen. Dan heb je wel een goede selectie met ervaren spelers achterin die Joris en Boulah's posities kunnen op vullen. Die Kazim en Nelom maar gewoon weg doen.

Vermeer,
Karsdorp, Van Beek, Van der Heijden, Kongolo
Vejinovic, Ziyech, Vilhena,
Bilal, Kuyt, Boëtius

Wissels: Hahn, Woudenberg, Van den Berg, Sleegers, Toornstra, Achahbar, Manu

Hiermee kun je makkelijk mee doen in de top 3. En krijgen we eindelijk weer een gelijkwaardige en ouderwetse klassieker...

15 juli 2015 om 13:43

van der Heijden lijkt mij toch te licht voor Feyenoord. Ziyech zal nooit komen. Daar moeten 2 andere spelers voor staan. van den Berg halen voor de bank? Dat kost te veel, dan kan je daar beter Jari Schuurman neerzetten.

Je laatste zin over de klassieker, volgens mij waren beide duels afgelopen seizoen toch qua voetbal door Feyenoord een stuk beter, waren het niet dat het scoren niet lukte.

Dit lijkt op een geval Bakkali, allebei willen ze niet verlengen.
Hoop voor Feyenoord dat ie nog bij draait. Is toch wel een jongen voor de toekomst.
Ik vond zijn eerste seizoen sterk maar daarna ging het bergafwaards.

Met zulke supporters die je tot op het bot toe pijnigen zou ik ook niet bijtekenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren