Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Geel enthousiast over talent: ‘Hij gaat een mooie toekomst tegemoet'

Laatste update:

Feyenoord maakte vrijdagmiddag bekend dat de zeventien jaar oude Mans Herrmann een contract voor drie jaar heeft getekend in Rotterdam-Zuid. De jonge Zweedse aanvaller komt definitief over van Helsingborg: hij behoorde al enige tijd tot de A-jeugd van Feyenoord. Martin van Geel is enthousiast over de potentie van Herrmann, zegt hij.

/

De technisch directeur zegt op de clubwebsite dat Feyenoord niet zomaar een buitenlandse speler toevoegt aan de befaamde jeugdopleiding. “Dat doen we alleen als hij echt van toegevoegde waarde is ten opzichte van onze huidige jeugdspelers, zoals dat eerder met de Poolse keeper Kamil Miazek het geval was”, verduidelijkt Van Geel vrijdag.

“In de afgelopen maanden hebben we een goed beeld van Mans gekregen, terwijl hij niet voor niets al een paar keer bij ons op stage is geweest. Wij zijn overtuigd van zijn kwaliteiten, terwijl ook zijn mentaliteit ons erg aanspreekt. We hebben er alle vertrouwen in dat hij hier een mooie toekomst tegemoet gaat”, aldus Van Geel.

Zie jij Mans Herrmann op termijn uitgroeien tot de eerste spits van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ook wel benieuwd naar Miazek wanneer hij naar 1 gaat. Vind hem een goede keeper

29 november 2014 om 10:36

Zolang hahn vermeer en mulder er zitten sowieso nirt

Miazek word echt een top keeper! Hopen dat Hermann ook een top speler word! Tot nu toe goed gedaan Feyenoord!!

28 november 2014 om 21:44

En Hahn dan?

28 november 2014 om 22:42

Miazek is pas 17,18? Tot die tijd kan hij prima als 2e keeper achter Hahn fungeren om uiteindelijk zijn plaats over te nemen, mocht Vermeer binnen een jaar of 2 vertrekken.

Komt weer een aardige lichting aan met Gronsveld knoester Verdonck Nieuwkoop Schuurman vd meer miazek. Plus karsdorp woudenberg kongolo vilhena boetius Bilal van beek sleegers. Dus dat zit wel snor in Rotterdam.

28 november 2014 om 19:50

Vilhena hoort niet meer in dit rijtje thuis. Staat al 3 jaar in zijn ontwikkeling stil en heeft de allergrootste moeite aan te haken bij het huidige niveau van zijn medespelers. Vraag me af of die jongen het ooit nog gaat maken bij Feyenoord.

28 november 2014 om 19:56

Ik wil volgend seizoen afwachten. Denk dat Clasie vertrekt en dat moet Vilhena opvangen.

28 november 2014 om 20:55

3jaar niet overdrijven.. max 1jaar

28 november 2014 om 22:19

Oke hij zegt 3 jij zegt 1 laten we het er 2 van maken

29 november 2014 om 12:57

Vergeet niet dat Vilhena al sinds zijn 16e in de basis staat he. Hierdoor vergeten we makkelijk dat hij altijd nog maar 19 jaar is. De meeste talenten hebben dan hun debuut nog niet eens gemaakt. Zoveel toptalenten hebben wel eens een seizoen gehad waarin hun ontwikkeling leek te stoppen. Eriksen bij Ajax bijvoorbeeld, heeft ook zo'n fase gehad. Wijnaldum ook. Dit zijn zomaar wat voorbeelden. Vilhena is echt wel een toptalent en hij komt uit een goed gezin. Zijn pa is streng en houd hem met beide benen op de grond. Daarom ben ik er van overtuigd dat hij de top echt wel gaat bereiken.

Haha, Feyenoord heeft Zweden, Ajax Denen, wanneer gaat PSV in Noorwegen scouten?

28 november 2014 om 21:11

Dan zit Twente waarschijnlijk binnenkort ook in Zweden..

sowieso de lichting van nederland die der aan komt is goed ook die van feynoord ajax psv twente
waar ajax en feyenoord ajax heeft van beek tete leeuwenburgh bazoer de sa en meleg riedewald el ghazi en kishna feyenoord van beek gronsveld knoester verdonck nieuwkoop schuurman vd meer ga maar door

28 november 2014 om 22:16

Vergeet Az niet. . Staat hoger aangeschreven dan twente . Az jeugdelftallen doen het goed in de competities.

28 november 2014 om 22:24

Heb net ff gecheckt, maar Az staat met de A1 en B1 derde. De C1 eerste en de D1 tweede. Netjes toch.. Mijn cluppie Feyenoord staat met de A1 Vijfde na een dramatische start. Morgen overigens mini klassieker op varkenoord. B1 staat bovenaan C1 staat derde en de D1 staat ook bovenaan. Gaat weer lekker dus op varkenoord. .

28 november 2014 om 22:44

Je vergeet Slabbekoorn van Feyenoord.

28 november 2014 om 23:41

Ik ben niet zo kapot van Slabbekoorn. Geef mij maar Schuurman een echte feyenoord voetballer. De laatste jaar heeft Slabbekoorn een beetje stil gestaan.

29 november 2014 om 00:46

Dat komt voornamelijk omdat hij dit jaar vanaf de flanken speelt. De voorgaande seizoenen speelde hij veel meer centraal en speelde Schuurman meer in de spits. Op "10" vind ik Slabbekoorn echt geweldig

het belangrijkste is dat we Europees gaan presteren, de afgelopen 2 seizoenen was het Europees voetbal om te janken, Mede door Feyenoord overigens (weliswaar hadden wij geen financiën om een fatsoenlijk elftal op poten te zetten maar dan nog)

als Herrmann deze winter gewoon mee gaat op trainingskamp en daarna aansluit bij de selectie (samen met nog een paar spelers als Schuurman, Miazek en Slabbekorn dan kun je met dit soort jongens de selectie weer uit gaan bouwen !

28 november 2014 om 23:43

De laatste twee seizoenen. Zeg maar gerust de laatste 8 jaar....

29 november 2014 om 08:51

haha de laatste 2 seizoenen.

Dat slappe spel is al wel langer dan dat bezig.
Benieuwd of ze het nu een keer wat verder schoppen

Als Feyenoord nu ook de komende jaren Europees voetbal blijft serieus nemen dan springen die talenten om naar Feyenoord te kunnen. Hopelijk voor Feyenoord groeit die Hermann uit tot een fenomeen en dan heeft Feyenoord ook weer naam gekregen in Zweden, wat alleen maar voordeliger kan uitpakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren