Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Geel doet voorspelling: ‘Ik denk dat drie keer scheepsrecht wordt’

Laatste update:
/

Martin van Geel slaagde er deze zomer niet in Feyenoord te versterken met Bas Dost. De komst van de spits was niet te betalen, dus gaat de club het dit seizoen verder doen met Mitchell te Vrede in de punt en de bekende namen daarachter als back-ups. Van Geel denkt niet dat Dost nooit het shirt van Feyenoord zal aantrekken. Sterker nog, de technisch directeur weet zeker dat het de volgende keer wél raak zal zijn.

Van Geel omschrijft Dost in een interview met Metro als een speler van wie het Legioen zeker zou gaan houden. Al toen Dost in het seizoen 2010/11 begon bij sc Heerenveen, werd er in De Kuip al lonkend naar hem gekeken. “Ik schatte in dat hij bij Feyenoord topscorer zou kunnen worden en we hem binnen twee jaar konden doorverkopen aan een club uit de Premier League”, legt Van Geel woensdag uit.

“Dat werd toen tegengehouden, omdat er in het verleden al te veel was geïnvesteerd. Nu is het weer mislukt, maar ik denk dat drie keer scheepsrecht wordt. We hebben een dusdanige band opgebouwd en vertrouwen in elkaar dat het een keer goed gaat komen”, aldus de technische man van Feyenoord. Dost en hij houden elkaar in de gaten, verzekert hij. Tegelijk weet Van Geel niet of die derde poging voor Dost er ooit komt. Er kan van alles gebeuren.

Binnen een jaar speelt Bas Dost alsnog voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 september 2014 om 08:23

Hij zegt dat ie bijna zeker weet dat ie komt, maaaarr hij weet niet of ze ooit nog zullen bieden beetje scheve uitspraak

3 september 2014 om 10:33

Waarom is het nu niet gelukt dan?

Misschien in de winterstop? Ligt er aan hoe we staan in de competitie en hoe vaak te Vrede scoort!

3 september 2014 om 09:01

En Hoe vaak Dost op bank/tribune heeft gezeten . Zo slecht deed hij het niet bij Wolfsburg vond ik altijd. Hij kan zo een x invallen goed presteren en het vertrouwen krijgen.

Jammer. Krijgen we weer maandenlang een Dost soap. Weer tot het laatste moment wachten want Dost voetbalt liever overal behalve in de Eredivisie.

Dan wordt het pas in de wintersop en is het te laat denk ik, als je mee wil doen in de top dan had je hem gewoon nu moeten halen. Er staat verder wel een goed team, maar met Tevrede moet je nu maar afwachten en met Dost had je meer zekerheid. Ze kunnen zeker meedoen om het kampioenschap maar je had toch wel iets meer zekerheid in je team willen hebben lijkt me. Nu gaan ze net zo lang wachten tot dost echt geen andere opties heeft en dan alsnog halen, moet je niet willen.

Dost mag wat mij betreft lekker op t bankie in Duitsland blijven zitten. Het is graag of niet hoor.

Ik voorspel dat Dost de opvolger van luc castaignos wordt bij FC Twente....

Zoethoudertje zeker voor je eigen tekortkomingen zeker . IK heb er alles aan gedaan en dat gelul van je . Kan je daar mooi mee komen als Feijenoord in de winterstop op plaats 10 staat en De Vrede het niveau toch niet aan kan . Dost wil niet meer naar Nederland is een jongen die liever casht en op de bank zit dan speelt en minder heeft .

Zo'n gozer moet Feyenoord helemaal niet willen. Hij wilt zelf namelijk helemaal niet en blijft liever op zijn centen zitten in Duitsland. Lekker laten zitten en verder kijken alsjeblieft.

het is gewoon een teken aan de wand dat er nergens een betaalbare goed scorende spits is te halen die ook zelf in de eredivisie of bij Feuyenoord wil spelen.

Alleen PSV is het gelukt, Ajax en andere clubs hebben ook geen scorende spits kunnen vinden, daarin is v Geel weinig kwalijk te nemen,

Dost was te duur, Guidetti was zeker te duur want die heeft 2 jaar niet gevoetbald en een vreemd virus gehad en nergens gepresteerd op 1 jaar Feyenoord na, nu die ellende hebben we al gezien met Bakkal die het Legioen wilde en bij zijn terugkomst niets presteerde, nu misschien met El Ahmadi, die in zijn beste jaar maar 2 goals makte, nu een overvol middenveld waar Immers zijn contract heeft verlengd en vice aanvoerder is en al 2 jaar 12 goals per seizoen maakt en daarm de produktiefste middenvelder van Feyenoord is van de afgelopen 15 jaar , zou heel dom zijn die er naast te zetten.

Nu is er een te overvol middenveld en zijn er voor De Vrij, Janmaat en BMI mindere verdedigers voor terg gekomen en in de spits missen ze ca 25 goals van Pelle.

Dan moet je je dus richten op de plekken 3-7 samen met Vitesse, Twente, AZ en Groningen

Zonder een goede spits voorspel ik een dramatisch jaar voor mijn club. Toch ontzettend jammer, want met bijvoorbeeld Dost er bij zouden we zeker bovenin mee doen.

3 september 2014 om 10:13

Toch vreemd dat veel supporters van Feyenoord vinden dat zij met een goede spits er bij wel serieus voor het kampioenschap mee zouden doen. Zijn de vertrokken spelers dan niet beter dan hun opvolgers??? En dan heb ik het voor alle duidelijkheid niet over "in potentie"

Ajax wordt door het vertrek van 1 basis en 2 invallers gelijk als minder bestempelt..... Das toch vreemd!

3 september 2014 om 11:57

Wat is er vreemd aan? Wat heeft het voor zin om dit Feyenoord te vergelijken met het Feyenoord van vorig jaar? Je moet dit Feyenoord vergelijken met de andere concurrenten van DIT jaar. En DIT jaar valt mij op dat de concurrentie nou ook niet bepaald versterkt is. Dus geef me eens een goed argument waarom Feyenoord met een goede spits niet bovenin had mee kunnen draaien?

3 september 2014 om 12:45

Pelle was voor eredivisie een goede spits, voor Feyenoord de perfecte spits.

Feyenoord had verder nog een Janmaat, De Vrij, Bmi. Met die spelers werden ze niet kampioen. Vervolgens zijn alle voorgaande spelers vertrokken, de vervangers vind ik van een minder niveau. Alleen de transfers van Toornstra en Vermeer voegen wat toe. Al met al vind ik niet dat Feyenoord sterker is geworden. PSV is in mijn ogen wel sterker en Ajax is een beetje gelijkwaardig aan Feyenoord.

Met een goede spits zouden ze wel een grotere kans hebben gehad. Is toch lekker ballen met een spits die bijna wekelijks scoort. Maar toch, met Pelle vond ik Feyenoord nog steeds niet serieus mee doen om de titel, gezien het verschil met Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren