Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal stuurt uitnodiging naar Duitsland en heeft weer 23 spelers

Laatste update:
/

Louis van Gaal heeft Rafael van der Vaart opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder van Hamburger SV meldt zich maandag in Noordwijk, waar in totaal 23 spelers acte de presènce zullen geven. Nederland komt woensdag in actie in het Stade de France in Saint-Denis.

Van der Vaart is hersteld van een enkelblessure en deed zaterdag een helft mee in de Bundesliga-wedstrijd bij Werder Bremen (1-0). Door de toevoeging van Van der Vaart bestaat de selectie weer uit 23 spelers, nadat eerder Paul Verhaegh zich geblesseerd moest terugtrekken.

Van Gaal heeft met Daryl Janmaat en Gregory van der Wiel nog twee rechtsbacks achter de hand in zijn selectie. Het was de bedoeling dat Verhaegh een helft zou spelen tegen Frankrijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch laat LVG te veel nieuwe spelers debuteren, terwijl Wilmots juist te weinig naar nieuw talent kijkt. Voor deze oefenmatch had hij toch echt Thorgan Hazard, Batshuayi, Mpoku,... een kans moeten geven?

2 maart 2014 om 15:54

Wat heeft dit met het oproepen van van der Vaart te maken?

Jammer. Dit was de kans om Virgil v. Dijk te testen.

Jammer dat Verhaegh niet zijn 2de internationale wedstrijd kan spelen, had het m wel gegund.

Snap niet waarom Virgil van Dijk geen kans krijgt, speelt iedere week (niet op heel hoog niveau), deze man heeft body en vind ik beter dan Stefan de Vrij en Joël Veltman.

Uiteindelijk zullen de Vrij en Veltman wel beter worden, maar dat is nu nog niet zo, gewoon van Dijk de kans geven!

2 maart 2014 om 16:16

Ik zou je er niet over opwinden, Van Gaal heeft duidelijk aangegeven dat hij met deze spelers verder wil naar het WK, Van Dijk zal er dus zeker niet bij zijn. Van Gaal zal wel zijn redenen hebben voor het niet oproepen van Van Dijk.

2 maart 2014 om 18:57

Omdat van Gaal het gewoon niet in hem ziet zitten. Dus iedereen houd er maar over op. T gaat toch niet gebeuren. Misschien volgend seizoen met Hiddink.

Jammer dat Van Dijk niet is meegenomen sommige mensen zijn lyrisch over hem terwijl sommige hem juist de grond in trappen zo dus mooi zijn als hij de kans kreeg om te laten zien wat hij kan in het shirt van Oranje

Valt een verdediger af en haalt die weer een middenvelder erbij , rare logica weer van van Gaal

Ik zeg ook Van Dijk erbij, fysiek sterk en heeft ook in de CL laten zien dat die goed mee kan op hoog niveau.

wat moeten we nu met van der vaart, die man is echt over zijn top..

Ben benieuwd welke 11 spelers van Gaal laat starten tegen Frankrijk en welke spelers er gaan debuteren. (al dan niet als invaller) Ik hou het op deze opstelling gezien de selectie.

Cillessen
V.d. Wiel
Veltman
Rekik
Blind
Klaassen
Strootman
Sneijder
Robben
V. Persie
Boetius

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren