Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal stelde Schreuder teleur: ‘Daarna ben ik echt een fan geworden’

Laatste update:

Alfred Schreuder dacht medio 2012 met ’s lands beste voetballers te mogen werken, toen Bert van Marwijk hem had gevraagd als assistent bij het Nederlands elftal. Na het dramatisch verlopen EK stapte de bondscoach echter op. Opvolger Louis van Gaal had een teleurstelling in petto voor de huidige trainer van FC Twente, want hij had geen plaats voor Schreuder bij Oranje.

/

De oud-middenvelder baalde daarvan, maar kreeg anderhalf jaar later een verklaring van Van Gaal, die na het WK in Brazilië aan de slag ging bij Manchester United. “Hij heeft toen uitgelegd dat hij twee mensen naast zich wilde hebben die zijn visie tot in detail kennen”, vertelt Schreuder aan Helden. “Daarna spraken we nog over FC Twente en ben ik echt een fan van hem geworden.”

“Hoe hij de dingen zag en omschreef, hoe goed hij bijvoorbeeld wist waar onze kracht en zwakte lag; geweldig. Het selecteren van Quincy Promes moest ik beschouwen als een groot compliment aan FC Twente, vond hij. Want hij speelde zo gedisciplineerd”, doelt Schreuder op de aanvaller van Spartak Moskou, die destijds nog voor de Tukkers uitkwam. “Hij gaf me nieuwe inzichten. Goh, wat had ik graag nog langer met die man willen praten.”

Denk je dat Alfred Schreuder nog eens bij het Nederlands elftal terechtkomt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Overschatte trainer die Schreuder. Ik hou ook niet van de manier waarop Twente speelt, eigenlijk al jaren. Dat zakelijke.. Niks voor mij. Vind hem ook net als Van de Looi iets negatiefs over zich hebben.

18 november 2014 om 08:52

Klopt, moet je wel bedenken dat Ruiz,stoch, Janssen, Michailov, Nkufo, Elia, Arnoutovic daar hebben gespeeld. Dat waren nog eens tijden in de eredivisie......
Heerlijk team had Twente toen, jammer dat van ze allemaal eigenlijk niks terecht is gekomen...

18 november 2014 om 08:59

Inderdaad vrij apart dat geen een de top heeft gehaald. Vooral over Miroslavje Stoch blijf ik me verbazen. Die speelt nu in Saudi-Arabie volgens mij.... triest.

18 november 2014 om 09:06

Stoch was mijn favoriete speler in die tijd, samen met Suarez, en Balasz (psv)

18 november 2014 om 09:12

Googlen is ook moeilijk he.
Stoch speelt sinds 2013 bij PAOK...

18 november 2014 om 09:16

Oeps. een ander verbeteren en dan finaaal de fout in gaan. Stoch speelt voor Al-Ain inderdaad. Zou toch wel versterking zijn voor Twente.

18 november 2014 om 09:24

Je kunt het ook omdraaien en het positief benaderen. Misschien lag het wel aan die manier van spelen die Azalkmaar2 zo verfoeit dat die jongens het destijds samen zo goed deden....

18 november 2014 om 09:37

Wie overschat hem eigenlijk?
Bij Twente is er sowieso volgens mij niemand die hem overschat met zijn rare wissels, terugzakken en aantrekken van Engelaar.

Ik snap het niet, Nederland heeft best aardige trainers, waarom worden dan al die net niet figuren gehaald. Een Blind traint nu het elftal en je ziet waar het toe leidt, en een van Nistelrooij met bar weinig ervaring loopt erachter aan te sjokken, lijkt net alsof ze het als de F-jes zien, ze droppen maar wat beginners neer.

18 november 2014 om 08:57

Omdat er geen andere goede coaches meer beschikbaar zijn? Ze hadden voor Koeman kunnen gaan maar dat is hem niet gewoden. Nu doet Koeman het goed bij Southampton & de Boer wil niet nu weg bij Ajax. Wie heb je nog meer die nu beschikbaar is?

18 november 2014 om 09:32

Rijkaard, Advocaat laat Seedorf als assistent te werk gaan.. Het kan allemaal

18 november 2014 om 10:04

Advocaat wil het niet(en ik zie hem ook niet graag als coach) en Rijkaard heeft er geloof ik ook geen zin in

Wat een verschrikkelijke slijmbal!

Media heeft de mond vol van de matige defensieve kunsten die worden vertoond, en ook het niet thuisgeven van de clubs in Europa. Conclusie wordt al gauw getrokken dat er geen talenten zijn.
Maar wie traint die talenten dan? waarschijnlijk zijn er te weinig capabele trainers die spelers echt beter maken. tactisch klopt het vaak wel maar wordt men ook beter.? Denk dat de Knvb daar zelf eens kritisch naar moet kijken!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren