Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal coulant richting spelers: 'Niet goed, maar we blijven mensen'

Laatste update:

Manchester United verloor vorige week bij Chelsea en ging ook zondag onderuit. Het elftal van Louis van Gaal bleek niet opgewassen tegen een agressief Everton en kreeg met 3-0 klop. Logischerwijs was de Nederlandse coach na afloop dan ook slecht te spreken over de prestatie van zijn elftal. Hij zag zijn spelers vooral afgetroefd worden op vechtlust.

/

"We hebben altijd veel vechtlust getoond. Dit is de eerste wedstrijd dat de tegenstander dat meer liet zien dan wij", verkondigde Van Gaal na de verliespartij in Liverpool. Hij was daarbij wel coulant. "Dat is niet goed, maar we blijven mensen." Ook stak hij de hand in eigen boezem door te stellen dat hij er niet in was geslaagd om zijn spelers optimaal te motiveren.

De oefenmeester vond desondanks dat er meer in had gezeten. "We creëerden vijf kansen in de eerste helft. Marouane Fellaini had moeten scoren. Na rust speelden zij op de counter en troffen we een defensieve opponent", aldus Van Gaal. "Maar Everton verdiende de zege. Ik kan leven met het resultaat."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals rutten Zou zeggen : gewoon vergeten en vergeven en weer kijken naar de volgende wedstrijd.

26 april 2015 om 18:17

Daar heeft ajax ook een handje van (frankie vooral)

27 april 2015 om 08:25

Het gaat niet over 020

Je mag de bal nog zoveel in de ploeg hebben als je wil, als je geen kansen creeert, win je gewoon niet. En ik ga blij zijn als Fellaini vervangen wordt door een echte voetballer.

26 april 2015 om 18:20

De Belg is een bruikbare speler, maar wordt erg overschat. Hij is beperkt en moet het vooral hebben van zijn lengte en kopkracht. Ook is hij een risico wanneer het niet goed gaat. Dan neigt hij met al zijn ijver een gele kaart op te pikken. Ik zie hem eerder als een stormram dan een basisspeler.

27 april 2015 om 00:14

Hij was niet het grootste probleem van United. Everton dekte Fellaini goed af in de vorm van Barry. In plaats van hem over te geven aan de centrale verdedigers, volgde Barry hem tot in de zestien. Everton was perfect georganiseerd en ze walste gewoon over het middenveld. Blind op het middenveld is gewoon drama, hij deed zo'n beetje alles fout vandaag en Barkley had alle vrijheid van de wereld.

27 april 2015 om 01:05

Ik heb alle wedstrijden van Man utd bekeken en baseer mijn conclusie op het hele seizoen, niet op een wedstrijd.

Blind was overigens samen met Smalling de beste speler aan Manchester's kant.

Louis heeft vandaag echt een lesje gekregen in effectief voetbal.
Als iedere volgende tegenstander uitpakt met het Everton-concept haalt United geen punten meer.
Begin toch echt de indruk te krijgen dat het Hollandse-school voetbal niet gaat aanslaan in Engeland.
De laatste twee wedstrijden van United hebben dit aangetoond.

26 april 2015 om 19:18

Dus eigenlijk basseer je dat op 1 wedstrijd, want van Chelsea 1-0 verliezen is geen schande. Zeker als je je bedenkt dat hun alleen maar tegenhouden in topwedstrijden

jammer dat ie een speler met eenneusjevoor de goal mist, falcao stelt teleur en rooney zet ie vaak niet in de spits

volgend jaar maar weer 276 miljoen uitgeven voor een niet scorende spits.

Misschien heeft LvG iets aan Chicharito zodra die weer terug is. Verwacht niet dat Real hem gaat kopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren