Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van dit soort wedstrijden heeft De Gea er nu al vier of vijf gehad'

Laatste update:

Liverpool leed zondagmiddag op Old Trafford alweer de zevende competitienederlaag van dit seizoen en heeft na zestien speelronden pas 21 punten verzameld. Brendan Rodgers staat onder druk en baalde na afloop van de 3-0 nederlaag tegen Manchester United als een stekker. "Wat we vandaag hebben laten zien zou normaal gesproken genoeg moeten zijn voor de winst", bromde hij.

/

Liverpool kreeg voldoende kansen om te scoren, maar slaagde daar niet in. "Dit vat ons seizoen eigenlijk samen", vond Rodgers. "We hebben zó veel kansen gekregen, maar David De Gea (keeper van United, red.) was dé man van de wedstrijd. Hij is een geweldige keeper, van dit soort wedstrijden heeft hij er nu al vier of vijf gehad."

"We moeten hard blijven werken", stelde Rodgers. "We weten wat de oplossingen voor onze problemen zijn en weten ook dat het vertrouwen terug zal keren. We speelden vandaag goed, maar je kúnt de goals niet weg blijven geven zoals wij doen. Het is een zwaar jaar, maar zo werkt het soms." Liverpool speelt volgende week weer een topper: dan komt Arsenal op bezoek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In deze vorm is ook niet van Balo te verwachten dat hij zijn kansen maakt

14 december 2014 om 20:50

In welke vorm is het wel te verwachten dat balotelli veel gaat scoren? Waardeloze speler man.

ongelofelijk die de Gea!! zo enorm rustig in 1 tegen 1 situaties dat het gewoon eng is om er als spits op af te lopen. En van Persie begint ook weer heerlijk te spelen, wat een klasse heeft deze man., vooral die laatste aanname waarbij hij kolo toure te kakken zet! enige minpunt aan united is de verdediging, er gaat zo veel fout achterin. Maar met zo'n keeper is het ook geen ramp. even 2 verdedigers halen en united doet volop mee!

Ik denk dat Rodgers nu wel eindelijk door heeft dat hij met creatieve spelers moet spelen. Coutinho en Lallana moeten altijd spelen naar mijn mening. Als De Gea niet zo geweldig had gekeept hadden we een hele andere uitslag gehad.

14 december 2014 om 17:57

Idd, jr zag ook dat coutinho heel slecht speelde maar dat komt omdat hij geen wedstrijdritme heeft, als hij dar heeft kan hij zoo belangrijk zijn

Het komt goed! Cmon rodgers

Beste keeper in de Premier League op dit moment, zonder enige twijfel Hij redt United keer op keer.

15 december 2014 om 09:56

Ik denk dat Frans Hoek hier wel een goeie hand in heeft. Die geeft iedere keeper vertrouwen volgens mij.

De Gea was fantastisch, Liverpool had weinig in te brengen. Verder vond ik United ook niet geweldig, maar gewoon goed de kansen benut. Terechte winnaar, maar de uitslag iets geflatteerd.

Balotelli was trouwens één van de besten bij Liverpool. Laat hem tegen Bournemouth maar beginnen. Misschien kan hij er daar eentje maken om zijn zelfvertrouwen terug te krijgen. Ook Coutinho hoort te beginnen, brengt soms net dat beetje creativiteit of dat passje dat nodig is voor een goal.

14 december 2014 om 17:59

1 van de beste maar wel een gruwelijke einzelganger,

Nee vandaag liet hij individuele kwaliteit zien, maar ook samenspelende anti-kwaliteit.

14 december 2014 om 18:02

Moet ik je gelijk in geven, maar ik vond het goed dat hij het een paar keer zelf probeerde. Het waren de beste kansen die Liverpool kreeg achteraf gezien, en hij scoorde twee keer bijna.

14 december 2014 om 18:15

Vond hem niet opvallend goed, leek weer erg geïrriteerd en maakte onnodige overtredingen. Vond hem wel sterk aan de bal, hield hem een paar keer goed vast maar dat kwam volgens mij meer doordat hij een stuk fitter was dan de cv's van ManU aan het eind van de wedstrijd. Viel me trouwens op dat hij het niet zo goed kan vinden met sterling. Na een woordenwisseling tijdens dode spelmoment gunde sterling hem de bal niet meer. Ergens zit het daar nog niet lekker.

15 december 2014 om 13:09

Het weglopen van Gerrard zonder iets te zeggen bij de vrije trap.

Sterling heeft momenteel last van kapsones van al die "het rust op jou schouders" berichten en moet weer even met beide voetjes op de grond door 2 wedstrijden op de bank te beginnen en er zijn al meer spelers klaar met Balotelli. Jonge spelers zullen dat eerder laten blijken op het veld.

Lees mijn andere comments maar voor extra uitleg, maar het komt erop neer dat hij van mij weg mag puur omdat hij niet goed in de groep ligt en zijn mentaliteit. Klasse en kwaliteit doen er dan niet toe.

Rodgers is het echt helemaal kwijt lijkt het. "wat we vandaag hebben laten zien zou normaal gesproken genoeg moeten zijn voor de winst", vrij knap: Niet scoren en toch winnen. Als het nou 5-3 was geweest was er iets voor te zeggen, maar nu toch echt weinig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren