Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Wiel krijgt te maken met nieuwe concurrent bij Paris Saint-Germain

Laatste update:

Paris Saint-Germain zal deze dinsdag de komst van een tweede nieuwe verdediger afronden. De Franse kampioen versterkte zich al voor het WK met David Luiz, die voor ongeveer vijftig miljoen euro werd overgenomen van Chelsea, en staat nu op het punt om Serge Aurier vast te leggen. De rechtsback van Toulouse wordt de nieuwe concurrent van Gregory van der Wiel.

/

Van der Wiel had in zijn eerste twee jaar bij PSG te maken met de concurrentie van Christophe Jallet, maar hij maakt plaats en vertrekt naar Olympique Lyon. De dertigjarige Jallet zit al niet bij de wedstrijdselectie van PSG voor het oefenduel met Olympique Nice van woensdagavond en wordt vervangen door de negen jaar jongere Aurier, die inmiddels al in Parijs is.

Aurier wordt op het moment medisch gekeurd en plaatste via Snapchat al een selfie, met de tekst 'nieuwe uitdaging'. De 21-jarige rechtsback hield de camera echter iets te laag, waardoor het clublogo van PSG te zien was op de polo die hij droeg. Het is niet bekend wat PSG betaalt voor Aurier, die eerder lange tijd in verband werd gebracht met Arsenal. The Gunners kozen echter voor Mathieu Debuchy van Newcastle United.

Serge Aurier is beter dan Gregory van der Wiel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoor goeie verhalen over Aurier. Zal een geduchte concurrent worden voor vd Wiel bij PSG

Kan ie hebben! Good luck Greg

23 juli 2014 om 10:02

Wordt een lastige klus voor Greg hoor...
Aurrier is een prima back die ik persoonlijk zelfs beter vnd dan Greg.

Daarbij spreekt hij vloeiend Frans, speelt hij al jaren in de Ligue 1 en is hij de nieuwe aankoop die een kans moet krijgen...

Als de trainer op zoek is naar een nieuwe rechtsback zal hij wel niet helemaal tevreden zijn over Greg.

23 juli 2014 om 10:23

Dat ligt eraan, misschien is dit gewoon een breedte aankoop. Waar er een functie vrijkomt door het vertrek van Jallet moet er dus ook een functie worden ingevuld. Nu is alleen de vraag, wie van de twee backs krijgt de voorkeur van de trainer?

23 juli 2014 om 10:33

@ Debever

Aurier begon pas goed te spelen toen hij op de rechtshalf geposteerd werd. Is aanvallend leuk maar verdedigend echt nog heel erg zwak. Terwijl van der Wiel bij PSG al heeft bewezen aanvallend heel erg goed te zijn. Al met al ga ik er vanuit dat vd Wiel deze concurrentie strijd op den duur gewoon (weer) gaat winnen.

23 juli 2014 om 10:58

@ D-Bergkamp

Jij geeft aan dat Aurrier aanvallend leuk is maar verdedigend heel zwak, wat vind jij van de verdedigende taken van Greg dan?

Greg heeft toevallig vorig seizoen een paar leuke wedstrijden gespeeld in de CL, maar voor de rest was hij ook niet best, verdedigend zelfs heel zwak.

Als je Greg daarop beoordeeld moet je ook kijken naar de statistieken van Aurier, Hij heeft meer assist en doelpunten gemaakt dan Greg.

Waar Greg maar 4 assist had vorig jaar heeft Aurier er 6 met 6 doelpunten (greg 0)

Snap dus ook niet waar jij op basseert dat Greg beter is, alle statistieken zeggen wat anders...

23 juli 2014 om 11:29

Van der Wiel heeft spelers als Ibra en Cavani voor in en haalde 4 assist! Aurier heeft mindere aanvallers voorin en heeft 6 assist en scoorde zelfs meer dan Greg terwijl Greg in een betere team speelt dus dat zegt ook wel iets lijkt mij!

23 juli 2014 om 12:43

@ Debever

De verdedigende taken van Gregory zijn ook niet topkwaliteit. Dat zal ik ook niet beweren. Ik geef alleen aan dat op verdedigend vlak vd Wiel verder is dan Aurier. Aurier speelde namelijk vorig jaar ook regelmatig rechtshalf in plaats van rechtsback. Wederom ook gelijk een verklaring dat hij bij meer aanvallen betrokken was. En voor iemand die een lange periode rechtshalf hefet gestaan vind ik 6 om 6 niet uitzonderlijk.

23 juli 2014 om 12:45

Aurier komt uit Ivoorkust, het zou wat zijn als hij niet vloeiend Frans zou spreken

Ik dacht dat Dani Alves wel zou komen, die zou met zijn reputatie wel basisklant worden wat slecht nieuws zou zijn voor Van der Wiel. Nu zien we een eerlijke concurrentiestrijd hoop ik en ik denk dat Van der Wiel eerste keuze zal zijn/worden.

23 juli 2014 om 10:47

Dat betwijfel ik, is veel dynamischer dan van der Wiel en een betere verdediger. Is ook meer het type voor de Franse Ligue 1 dus ik verwacht dat ie het erg lastig gaat krijgen om net zoveel wedstrijden als vorig seizoen te spelen.

23 juli 2014 om 16:34

Pleurt op met je kan die hebben! Je hebt hem nooit zien spelen zeker, zelfs aanvallend veel beter dan v/d Wiel en verdedigend een beest! Beiden dit jaar gevolgd en Aurier zat heel vaak in de team v/d week in de Ligue 1. Op het WK kwam niemand langs hem en produceerde hij 2 assists tegen Japan die erg van belang waren. In potentie wordt hij gewoon de nieuwe #1 RB ter wereld, zijn werklust is ook niet te evenaren, echt een powerhouse!

Deed het wel goed op het WK. Vond hem 1 van de beteren bij Ivoorkust.

Oef, dat wordt aanpoten Gregs. Aurier is een goeie speler en is nog piepjong, dus als Gregs er dit jaar geen last van krijgt, dan zeer waarschijnlijk volgend seizoen wel. Natuurlijk wel onder voorbehoud van eventuele blessures.

Denk dat Greg wel nummer 1 blijft als die door gaat als vorig jaar!
Sterke band met ibra en cavani denk dat Greg ook weer rb word bij Nederland!
Stuk beter dan Janmaat

23 juli 2014 om 11:34

Greg zijn statistieken zijn veel minder dan Aurier terwijl Greg in een veel betere team speelt dus dat zegt wel genoeg! Als Aurier zulke goede statistieken bij zijn vorige club haalde dan doet hij dat zeker bij PSG!
En beter dan Janmaat zou hij alleen zijn in het 5 3 2 systeem. Onder Hiddink zak oranje weer 4 3 3 spelen en dan heb ik liever Janmaat die goed op de rechte kant kan spelen met Robben die onze beste speler is!

Aurier mag max 10 miljoen gekost hebben toch? Dacht dat ze maximaal 50 miljoen mochten uitgeven en aangezien ze al 40 aan luiz hebben uitgegeven mag aurier dus maar 10 gekost hebben??

23 juli 2014 om 13:06

Luiz kostte 50 miljoen.

Dat Aurier ergens een foto via Snapchat plaatste lijkt mij sterk, want dat kan niet. Het idee van Snapchat is dat je een foto of filmpje deelt met een contact en dat die foto of film na 1-10 secondes weer weg is, zodat het niet tegen je gebruikt kan worden.

23 juli 2014 om 10:16

Toevallig heb je ook een 'Mijn Verhaal' button boven, dan zet je de foto daar in en is Hij voor iedereen beschikbaar. En natuurlijk kan je gewoon een screenshot maken .

23 juli 2014 om 13:11

Maar ik denk niet dat mensen uit de media de snapchat van Aurier krijgen.

Is Van der Wiel nog geblesseerd? Want dan kan het weleens eens een lastig verhaal voor hem gaan worden ben ik bang.

Misschien kan Man. United Greg overnemen voor een niet al te hoog bedrag... Geen idee hoeveel vetrouwen v. Gaal in Greg heeft....

23 juli 2014 om 13:10

United heeft voor de rechtsback positie al Rafael en Jones. Die hebben van der Wiel helemaal niet nodig.

Uitstekende aankoop, ik was al bang dat we zouden kiezen voor Dani Alves of Abate, ik ben hier erg blij mee.
Aurier zal vermoedelijk voor 9 miljoen euro overkomen van Toulouse, die eerder een bod van 5 miljoen Clement Chantome afwezen.
Ik denk dat Serge rustig gebracht gaat worden, hij is pas 21 en zal zeker niet beginnen in de wedstrijden om de Champions League, Van der Wiel zal dus voorlopig eerste keus blijven.

23 juli 2014 om 13:05

Zeker een uitstekende aankoop dit. Aurier is pas 21 jaar en nu al een erg goede Rb.

Bovendien heeft hij alles wat een moderne RB moet hebben eigenlijk. Hij beschikt over kracht, snelheid en een goede voorzet.

Wat PSG nu nog nodig heeft is een linkersbuiten à la Hazard. M.a.w. een linksbuiten van wereldklasse. Dat is, naar mijn mening, het ontbrekende puzzelstuk in de opstelling van Psg.

Ook zou ik graag Cavani zien vertrekken, want je maakt geen optimaal gebruik van zijn kwaliteiten als je hem op de rechtsbuiten-positie posteert. Bovendien vind ik Lucas Moura daar ook voor meer dreiging dan Cavani zorgen.

PSG 2014/15:

Sirigu
Aurier
Thiago Silva
Luiz
Maxwell
Cabaye
Motta
Matuidi
Lucas
Ibrahimovic
Lavezzi
23 juli 2014 om 18:12

Aurier zal waarschijnlijk hetzelfde pad volgen als Lucas Digne, ook hij was het eerste jaar back-up achter Maxwell en gaat dit seizoen steeds meer en meer zijn plekje overnemen.
V/d Wiel is zeker in de grote wedstrijden en in de wedstrijden in de Champions League onze eerste rechtsback, Laurent Blanc heeft veel vertrouwen in hem.
Verder vermoed ik dat Motta dit seizoen steeds minder gaat spelen, Verratti zal als verdedigende middenvelder moeten concurreren met hem. Cabaye, Matuidi, Rabiot en Pastore zullen moeten vechten om de andere 2 posities.
Cavani zie ik vertrekken om de transfer van Di Maria te kunnen bewerkstelligen, deze bevind zich momenteel in de afrondende fase.
Lavezzi, Ongenda, Pastore en eventueel Bahebeck of Augustin zullen de alternatieven worden voor de voorste linie.

Sirigu
V/d Wiel
Thiago Silva
David Luiz
Maxwell
Cabaye
Verratti
Matuidi
Lucas
Ibrahimovic
Di Maria

Helaas voor Greg, maar genoeg mensen hebben kunnen zien dat hij nu al beter is dan v/d Wiel. Op het WK ook specifiek gelet op deze topper, niemand kwam langs hem en als RB kwam hij op de juiste momenten naar voren (anticipeert goed wanneer je naar voren kunt gaan en niet op een blinde manier zoals vele backs van tegenwoordig dat wel doen en vergeten hun mannetje van de tegenstander voorin). Hij stond ook veel in The Team Of The Week in de Ligue 1. Hij heeft ook hele sterke stats voor een RB en is dus nog maar 21! Ik zie in deze topper in spé één van de beste backs ter wereld voor de toekomst. Zijn werklust is ook van topniveau, wat één van zijn kwaliteiten is. Hij komt als voetballer intelligent over maar kan nog wat bijspijkeren aan wat kennis, wat niet erg is voor een 21 jarige jongen. Hij en David Alaba gaan posteren als de besten RB en LB ter wereld in de toekomst, kan niet anders!

De foto:
http://www.psgcommunity.fr/wp
-content/uploads/2014/07/
serge-aurier.jpg

Als je hem niet kan zien moet je gewoon op Google zoeken, Serge Aurier PSG snapchat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren