Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart ziet uitblinker in verder matig Nederlands elftal: ‘Waanzinnig’

Laatste update:

Rafael van der Vaart had veel verwacht van het Nederlands elftal, maar dat is er in de eerste helft tegen Schotland voorlopig totaal niet uitgekomen. De oud-middenvelder ziet Oranje in de oefeninterland constant balverlies lijden, terwijl Schotland juist verrast.

"Ik vind dat Schotland goed speelt en eigenlijk de betere ploeg is", aldus Van der Vaart bij de NOS. "Ze hebben de betere kansen gehad. Het is leuk dat Schotland zo goed speelt, jammer dat Oranje niet goed is."

Oranje kwam vlak voor rust op voorsprong dankzij een prachtig afstandsschot van Tijjani Reijnders, maar de beste kans was daarvoor duidelijk voor Schotland. Oranje-doelman Mark Flekken had een prachtige reflex in huis op een kopbal van Ryan Christie.

"Dit is een waanzinnige redding van Flekken", vindt Van der Vaart, die bijval krijgt van Pierre van Hooijdonk. "Het lijkt een beetje op die redding onlangs van Lars Unnerstall met FC Twente tegen PSV", aldus Van Hooijdonk, die doelt op een kopkans van PSV-spits Luuk de Jong.

Nederland weet Van der Vaart tot nu toe niet te imponeren. "Het is slordig aan de bal, veel balverlies. De Schotten spelen heel hoog, maar dan moet Nederland diepgaan. Dat gebeurde alleen een beetje half-half. Je moet die bal gewoon een paar keer geven, dan gaan ze vanzelf meer naar achter. Maar ze hebben bij Oranje de connectie niet met elkaar, je ziet ze ook niet naar elkaar kijken."

Van Hooijdonk is het daarmee eens. "De diepgang werd te weinig gezocht, of er werd op het verkeerde moment gelopen. Er waren ook niet veel mogelijkheden om eruit te komen, maar als dat dan gebeurde, ging dat ook niet goed. Memphis te veel aannames die niet goed waren."

Al met al concludeert Van Hooijdonk in de rust van de wedstrijd: "Voor een oefenwedstrijd tegen Schotland is het heel teleurstellend wat we van Nederland gezien hebben."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig hebben ze 1 Schot op doel want samen met het doelpunt zijn dat er 2 😅Wat een matige opstelling zeg. Hartman, De Ligt, J. Timber, Frenkie, Malen, Q.Timber, Brobbey, Dumfries... wat missen we goede voetballers. Deels door blessures, deels door vriend Koeman.

22 maart 2024 om 22:08

Staat al vanaf de eerste seconde 1 Schot op doel?

Goede redding, goed opgesteld, goede reflex, maar volgens mij toch echt niet heel bijzonder. Bij bepaalde keepers zou hij er vast in gegaan zijn

Jammer dat Gini hier scoort. Erg vervelend voor Koopmeiners. Nederland speelt eindelijk met een nummer 10. En dan moet je op de bank voor iemand die in een slechte competitie speelt. Zo in topvorm ook die Koopmeiners. Wijnaldum zijn basisplaats zal nu wel vaststaan op het EK.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren