Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart: ‘Hij heeft het in zich om mijn opvolger te worden’

Laatste update:

Lewis Holtby sprak donderdag vol lof over Rafael van der Vaart en nu zijn de rollen omgedraaid. Hoewel de twee concurrenten zijn bij Hamburger SV en knokken voor dezelfde positie, is ook Van der Vaart zeer te spreken over zijn ploegmaat. De 24-jarige Holtby kwam over van Tottenham Hotspur.

/

“Lewis heeft veel kwaliteit, hij is een positief type. Alleen tafeltennissen kan hij niet zo goed”, lacht de 31-jarige Van der Vaart in gesprek met BILD. “Het is normaal dat er veel te doen is om de positie van spelmaker”, gaat de Nederlander verder. “Dat is in de voetballerij altijd zo en dat zal ook altijd zo blijven. Lewis en ik hebben bewezen dat we het ook samen kunnen.”

Volgens Van der Vaart heeft Holtby de kwaliteiten in huis om te slagen bij Hamburger SV. “Natuurlijk, waarom niet? Hij heeft het in zich om mijn opvolger te worden”, klinkt het. Trainer Joe Zinnbauer geeft in ieder geen garanties, ook niet aan Van der Vaart. “Daar maak ik me niet druk om. Ik geef iedere week altijd alles om in de basis te komen.”

Rafael van der Vaart kan nog wel even mee op het hoogste niveau

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is ook niet zo moeilijk in zijn huidige vorm ...

Holtby is zeker een goede voetballer die voor een club in nood van grote waarde kan zijn. Ik denk niet dat hij ooit zo goed word als Van der Vaart (toen die op zn hoogtepunt was) maar kan nog steeds goed worden

7 november 2014 om 10:20

Ik denk dat Holtby de verkeerde keuze heeft gemaakt door bij schalke weg te gaan. Daar kon hij zich nog prima ontwikkelen. Maar, hij maakte de stap naar tottenham, daar kijken ze niet op een aankoopje meer of minder. Gevolg: 2 jaar kunnen banken, klote voor je ontwikkeling, daaag halen van een topniveau.

7 november 2014 om 10:40

Ik denk dat Schalke ook gewoon eieren voor haar geld koos. Holtby was een gewaardeerde kracht, maar had niet het talent van Draxler en Maximiliaan Meyer. Zowel Holtby als Schalke zagen wel heil in deze overstap.

7 november 2014 om 11:26

Schalke wilde die jongen echt niet kwijt kan ik me heinneren. Hij speelde altijd goed, en was redelijk bepalend! Ik ga 2X per jaar bij schalke kijken, en hij was echt goed. Nu kijk ik ook wel eens HSV, en, dan kan ik alleen maar concluderen dat het een slechte stap is geweest.

Die kan al een tijd niet meer mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren