Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Sanden zorgt voor boosheid bij bondscoach: ‘Moet in orde zijn op WK’

Laatste update:

Bij het Nederlands vrouwenelftal was de hoop voorafgaand aan het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk gevestigd op onder meer Shanice van de Sanden, maar de aanvalster kan de hoge verwachtingen vooralsnog niet waarmaken. Van de Sanden speelde zaterdagmiddag een ongelukkige wedstrijd tegen Kameroen (3-1 overwinning) en haalde zich ook nog eens de boosheid van bondscoach Sarina Wiegman op de hals, door het verkeerde schoeisel te dragen.

Van de Sanden gleed zaterdag in Valenciennes een aantal keer weg. Waarschijnlijk doordat zij had geopteerd voor voetbalschoenen met vier noppen in plaats van zes noppen aan de onderkant. "Het was in elk geval niet het goede schoeisel. Of ik dan boos ben? Ja, daar ben ik wel boos over. Ik vind dat je schoenen in orde moeten zijn als je op het WK speelt", vertelt Wiegman na afloop zichtbaar geïrriteerd voor de camera van de NOS.

Van de Sanden vormde zaterdag zaken met Lieke Martens en Vivianne Miedema de voorhoede van de Oranje Leeuwinnen. De rechtsbuiten leverde de assist bij de openingstreffer van Miedema, maar maakte verder geen denderende indruk. Ze werd halverwege de tweede helft uiteindelijk afgelost door Lineth Beerensteyn.

Nederland stapte uiteindelijk met een 3-1 overwinning van het veld en is zodoende na twee groepsduels al zeker van kwalificatie voor de achtste finales. "Het percentage goede ballen is nog te laag, dat wil je omhoog hebben en daar zijn we mee bezig”, zegt Wiegman over het spel van haar ploeg. Voor Oranje resteert nu nog een ontmoeting met Canada, dat later vandaag nog tegen Nieuw-Zeeland speelt. “We willen die laatste wedstrijd winnen en eerste worden in de poule. Daar gaan we ons nu op voorbereiden."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap wiegman wel. Probleem met van der sanden is dat ze met randzaken bezig is. Misschien kan ze zich beter eens bezig houden met voetballen.

15 juni 2019 om 18:17

Welke randzaken dan? Makeup, haar .....?

15 juni 2019 om 18:26

Ja, hoewel ze dat lekker zelf moet weten, kan ik me voorstellen dat het op sommige mensen apart overkomt, als je met een flinke laag make-up het WK aan het voetballen bent. Dan kun je dit er in ieder geval niet bij hebben.

Overigens wel prima meid die Van der Sanden volgens mij, beetje simpel, maar goed.

15 juni 2019 om 18:35

Ach ja, zolang als we haar zien voetballen ziet ze er uit alsof ze op stap gaat

Voor het meiden voetbal is ze goed genoeg gezien waar ze speelt en hoe ze erop en erover kan daarbij voor vele assists zorgt.

15 juni 2019 om 18:19

Die indruk kreeg ik een beetje ook van haar. Beetje de Pogba/Memphis van het vrouwenvoetbal. Ik hoorde positieve verhalen over haar omdat ze natuurlijk bij Lyon (de grootmacht van het voruwenvoetbal) speelt en regelmatig basis staat, maar van wat ik zover van haar heb gezien dit wk, komt ze wel erg ongemotiveerd en lui over. Hopelijk zet ze de volgende wedstrijd de knop om, anders hoef ik haar dit toernooi niet meer te zien in het Oranje tenue.

15 juni 2019 om 18:56

En welke randzaken dan? Wat een onzin. Ik zie alleen een hele goede speelster, de enige in het team met snelheid die in elke wedstrijd echt het verschil kan maken. En daar moeten we zuinig op zijn. Ik begrijp haar irritatie wel dat ze steeds wordt gewisseld.

15 juni 2019 om 20:45

Ze speelde - net als meer dan de helft van het team! - als een natte krant. En ook ik verwonderde me over de keus van het schoeisel - en niet alleen bij haar. Het leek overigens wel of ze een veld uit de Arena hadden geadopteerd;-). Daarnaast, bijna iedereen, ook ik, is fan van bijna ieder Oranje team, maar het is wel een hele opgave om dit soort wedstrijden helemaal uit te zitten. Net als de eerste wedstrijd van Oranje lukte maar weinig en je zag soms de gekste dingen, die je normaliter bij de vijfde klas amateurs heren ziet. Dus volg ik sowieso niet de wedstrijden van andere landen, want ik wil geen depressie oplopen;-)).

15 juni 2019 om 23:28

@ pinko hahaha klopt als een bus. Helaas helemaal mee eens.

Ik vind het alleen al knap dat iemand met het tactisch vermogen van van de Sanden in het Nederlands Elftal kan spelen. Behalve rennen kan ze net niks. Daarnaast lijkt het alsof ze veel met randzaken bezig is, waaronder dat kapseltje.

15 juni 2019 om 18:21

Maar dat rennen kan ze dan ook wel verschrikkelijk snel. Vandaag tikte ze de bal ook een keer langs een verdediger waarna ze uit bijna stilstand er voorbij vloog alsof ze er niet stond. Voor de rest kan ze weinig inderdaad, maar door vd Sanden in het veld te zetten dwing je wel de tegenstander naar achter. Je kan onmogelijk met een hoge verdedigende lijn spelen tegen Oranje, want dan wordt je weggecounterd met die snelheid.

15 juni 2019 om 18:22

Je vergeet voor het gemak te benoemen dat ze voor vele assists zorgt. Dat is haar taak en rol. Dat geleuter dat ze bezig is met der haar. (Lijkt) ja, ze was niet zo was goed vandaag, net alsof de mannelijke spelers altijd top zijn.

15 juni 2019 om 18:35

Sinds wanneer wil een kapsel wat zeggen. Ronaldo liet z'n kapsel weleens veranderen in de rust en die kan ook gewoon focussen.

16 juni 2019 om 00:41

Maar Ronaldo laat het altijd ook zien op het veld. Het spel van haar doet gewoon dit WK pijn aan je ogen (geldt helaas voor bijna alle oranje speelsters). Ronaldo en mevrouw make-up in1 zin noemen is wat mij betreft godslastering.

16 juni 2019 om 07:59

Vergelijken en gelijkstellen is wat anders. Leer dat nou eens

16 juni 2019 om 11:20

Bij de heren zijn er al immens weinig spelers die dezelfde focus hebben als Ronaldo. Ik snap deze "gelijkstelling" dus ook totaal niet. Zo'n hoge vorm van concentratievermogen is namelijk niet voor veel mensen weggelegd, laat staan voor damesvoetballers die zelden een hoog niveau aantikken.

16 juni 2019 om 13:20

Het is geen gelijkstelling. Het is een vergelijking

16 juni 2019 om 01:08

Net of mannen daar geen last van hebben neem Babel die speelde natuurlijk een geweldige wedstrijd in de europa legue. Al hoewel van de Sanden meer voor zetten heeft gegeven dan Babel over lui gesproken.

16 juni 2019 om 01:30

Daarom speelt ze zeker bij het beste team van de wereld. Heel toevallig de CL finale gezien? Waar ze 4 assists gaf tegen Barca.

Volgens mij ging ook van Lunteren naar het gras omdat ze uitgleed. Dat was ook bij een gevaarlijke aanval van Kameroen. Ik snap gewoon niet dat dit op dit niveau gebeurt. Bij de mannen heb je soms ook spelers die te veel bezig zijn met hun schoenen.

15 juni 2019 om 18:25

Dat zeg er heel knullig uit inderdaad.

Volgens mij ging ook van Lunteren naar het gras omdat ze uitgleed. Dat was ook bij een gevaarlijke aanval van Kameroen. Ik snap gewoon niet dat dit op dit niveau gebeurt. Bij de mannen heb je soms ook spelers die te veel bezig zijn met hun schoenen.

Ach ze heeft in elk geval meer goed gedaan dan Lieke Martens aan de andere kant, die werkelijk elke bal aan de tegenstander heeft gegeven. Onbegrijpelijk dat die dan wel mocht blijven staan. Ook was ze niet de enige die voortdurend uitgleed. Iets te makkelijk wat mij betreft om naar 1 persoon te wijzen.

15 juni 2019 om 19:18

met je eens, ik had Martens ook vervangen en Spitse ook, ik vond beide niet de dragende spelers die ze zouden zijn op status en ervaring,

Ze moet boos zijn over het trage spel. Slechte, gevaarlijke inspeelpass van achter(spitse). N het beter benutten van de snelheid, luie spits Miedema. Kom op Nederland, het moet beter

15 juni 2019 om 18:57

Helemaal mee eens. Daar wordt niks van gezegd. en je enige snelle speelster elke keer weer wisselen en geen vertrouwen geven. Nou dan begrijp je er werkelijk niks van als bondscoach.

Liep ook veel misbaar te maken toen ze gewisseld werd.

Sowieso een one-trick-pony, alleen op snelheid er voorbij maar dan meestal geen goede voortzetting.

15 juni 2019 om 19:02

Een one trick pony die wel steeds lukt. Andere speelsters hebben 10 tricks die steeds mislukken en traag zijn. Wat haar voorzet betreft heb je denk ik niet goed opgelet en wordt het tijd voor hans Anders. Heb je vandaag het belangrijke eerste doelpunt gezien wat voor 90% op haar konto mag worden geschreven. Heb je de CL finale gezien? Waar van de Sande verantwoordelijk was voor bijna alle doelpunten? dat nivo heeft geen een speelster van Oranje.

Kan aan mij liggen, maar sinds wanneer is het toegestaan om met maar vier noppen te voetballen? dacht dat je minimaal 6 of 8 altijd onder je zolen moest hebben. Snap sws niet hoe je met vier noppen zou kunnen spelen voor goede grip, als het grootste deel van je zolen dan geen grip hebben op het gras. Of zit de schrijver te slapen...?

Overigens mag die hetze tegen Van der Sanden wel eens klaar zijn. Ja dat kapsel ziet er niet uit, en ja die voorzetten mogen wel eens vaker aan komen. Heb vandaag echter meerdere dames zien uitglijden, en tevens meerdere speelsters, net als tegen nieuw-zeeland minder goed zien spelen dan zij deed. Bij haar gaat veel niet goed, maar zorgt iig voor gevaar. Heb het idee dat bvb een Lieke Martens vooral wordt gespaard vanwege dr leuke koppie, maar die speelde ook gewoon echt bagger vandaag en de vorige wedstrijd ook niet goed. Hoe wordt zij nooit gewisseld? Die Spitse zorgt daarnaast voor en traag positiespel en door nonchalance voor veel gevaar richting het eigen doel toe. Maar ook zij mag vaak blijven staan. Zie graag eens een middenveld met Groenen op 6 en Martens met Groenen op de halven, en dan Beerenstein een keer in de basis voorin op rechts of links zodat je twee snelle vleugels hebt die een mannetje kunnen passeren. Misschien dat het tempo dan ook eens omhoog gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren