Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst verduidelijkt: ‘Er is niet gezegd dat hij niet weg mag’

Laatste update:

Tonny Vilhena staat in de belangstelling van het Duitse Eintracht Frankfurt, maar de middenvelder zou volgens geruchten die dinsdag opdoken tot zijn verbazing van Feyenoord gehoord hebben dat de club niet van plan is om mee te werken aan een transfer. Giovanni van Bronckhorst heeft woensdagmiddag tijdens de persconferentie in de aanloop naar de wedstrijd tegen AS Trencín echter uitgelegd dat het in werkelijkheid toch wat anders zit.

“Er is niet gezegd dat hij niet weg mag. Er is contact geweest tussen de clubs, maar er is geen bod op hem gedaan”, tekent RTV Rijnmond op uit de mond van de trainer. “Ik heb veel met hem gesproken. Hij is hét voorbeeld voor de jeugdspelers van Feyenoord. Als hij gaat, moeten andere spelers opstaan”, legt hij uit. Vilhena had volgens eerdere berichtgeving op wat coulantie van Feyenoord gehoopt, aangezien de middenvelder eerder tot twee keer toe zijn contract verlengde.

Als de Rotterdammers inderdaad besluiten om mee te werken aan een vertrek van Vilhena naar Frankfurt, lijkt het niet uitgesloten dat de club nog de transfermarkt opgaat: “We zullen de komende dagen zien wat het gaat worden, hoe blessures zich ontwikkelen. We hebben nog twee weken om te kunnen schakelen. Of er daarvoor mogelijkheden zijn, moet je aan Martin van Geel (technisch directeur, red.) vragen”, zegt Van Bronckhorst daarover.

Feyenoord vecht na de 4-0 uitnederlaag tegen AS Trencín donderdag in De Kuip voor zijn laatste kans in de Europa League en de trainer heeft het idee dat er nog wel wat mogelijk is: “Je merkt dat de groep veel energie heeft en morgen een goed resultaat wil behalen. Dat is het mooie aan voetbal: het kan soms heel onvoorspelbaar zijn. Het is soms moeilijk om te kijken, zien en voelen waar het aan ligt. Het is cliché, maar het ligt zo dicht bij elkaar”, merkt de trainer, die aangeeft te geloven in een ‘topresultaat’, op.

Denk jij dat Tonny Vilhena deze maand nog gaat vertrekken bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben vaak pessimistisch over Feyenoord en nu ook. Welke club zou er nou een serieus bedrag voor Vilhena over hebben? Het enige wat hij mee heeft is dat hij al veel wedstrijden in Feyenoord 1 heeft gespeeld, voor de rest niet heel bijzonder. En sorry, maar vertrouwen in een goede uitslag donderdag...

15 augustus 2018 om 18:33

Nou vind vilhena toch echt wel een goede voetballer. Denk dat hij in een beter team ook veel beter zal renderen.

15 augustus 2018 om 19:25

Ik zie in hem niet meer dan een simpele werkpaard. Of hij moet echt een hele goede terriër worden, maar anders gaat hij in het buitenland niet veel klaar spelen. Zijn techniek is echt ondermaats en dat zeg ik als Feyenoord supporter.

15 augustus 2018 om 20:20

Ik zou het niet weten. Prima afjager, maar daarin was KEA beter. Vorig jaar misschien relatief vaak gescoord, maar voor het doel moet het veel en veel beter. Daarnaast nooit geniale ingevingen. Het is voor een betere club dan Feyenoord misschien prima selectieopvulling, maar zie hem ergens anders geen dragende speler worden.

Ze kunnen misschien een prijsje van boven de 10 miljoen voor hem krijgen. Alleen gaan ze dat bedrag nooit krijgen van eintracht frankfurt

Als die al gaat, dan gaat ie voor een habbekrats. Feyenoord krijgt wel vaker te weinig

Nu El Ahmadi weg is, is Vilhena de beste speler van Feyenoord. Als hij vertrekt is dit een flinke aderlating want wie moet hem doen vergeten? Die jongen is echt enorm vooruit gegaan de laatste 2 seizoenen. Ben benieuwd wat Feyenoord voor hem gaat vangen.

15 augustus 2018 om 19:03

De beste speler van Feyenoord en volgens vele mensen hier nog geen 5 miljoen euro waard. Het ziet er volgens de echte kenners hier heel somber uit voor Feyenoord... Maar als je reëel kijkt zal die om en nabij de 10miljoen moeten opbrengen.

Vilhena weg word een groot gemis. al vang je de hoofdprijs voor hem weet je dat dat geld waarschijnlijk weer word weggegooid aan middelmaat of dat er een of andere oud speler als Fer voor word teruggehaald die je ook niet echt beter maakt. zo gaat het altijd bij Feyenoord als er een mooi bedrag binnen komt van een uitgaande transfer

15 augustus 2018 om 19:26

Ik zie in Fer eigelijk wel een betere box to box middenvelder. Beiden zijn niet heel veel, maar ik denk toch dat je aan Fer iets meer hebt dan Vilhena.

15 augustus 2018 om 19:47

Het probleem is dat Feyenoord in het buitenland een andere status heeft dan Ajax en Psv. Het zal Feyenoord daarom niet lukken om een Guardado, Moreno, Poulsen, Tadic, Van Ginkel etc. te bewegen om van een grotere competitie naar de eredivisie te komen. Ze zullen het moeten doen met oud-spelers die klaar of geflopt zijn in het buitenland, denk aan Kuijt, Van Persie, Boëtius, Clasie en wellicht Fer. Soms pakt dat goed uit, soms niet.

15 augustus 2018 om 20:02

@cheesie

dan zoek je toch wat jonge talentvolle spelers in het buitenland?

15 augustus 2018 om 20:08

@japie Krekel

Ja dat lijkt mij ook, maar ook dat doet Feyenoord nauwelijks. De scouting tovert daar eigenlijk nooit een goede verrassing uit de hoed, alleen maar oud-spelers en middelmaat eredivisiespelers. Alleen op dat vlak al liggen ze mijlenver achter op Ajax en Psv, en eigenlijk ook op Vitesse en AZ

Vilhena heeft zich de afgelopen jaren toch wel heel sterk ontwikkeld. Daar waar het in het begin nog wel eens aan rendement schortte bij hem, heet hij zich juist hierin enorm verbeterd. Daar waar hij eerst hooguit 4 of 5 keer per seizoen scoorde, heeft hij vorig seizoen maarliefst 11 goals gemaakt voor Feyenoord.

Nu is het echter ook wel weer zo dat hij iets verder naar voren is gaan spelen, maar mede dankzij het verhoogde rendement en zijn verbeterde rust in zijn spel, denk ik dat hij een stap(je) hogerop zeker aan moet kunnen. Hij is ondertussen wel uitgegroeid bij Feyenoord.

Gewoon laten gaan. Doorselecteren uit de jeugd. Dat heeft vaker goed uitgepakt. Dit jaar wordt toch niks meer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren