Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst liet Boëtius niet invallen: ‘Hij geeft mij een minder gevoel'

Laatste update:

Feyenoord boekte donderdag een ruime zege op FC Groningen. In De Kuip wonnen de Rotterdammers na een moeizame eerste helft met 3-0, mede door de eerste goal van Robin van Persie sinds zijn terugkeer naar Rotterdam. Jens Toornstra opende de score voor de thuisploeg, Jeremiah St. Juste verdubbelde de voorsprong, waarna Van Persie het stadion in extase bracht met zijn eerste Eredivisie-treffer sinds februari 2004.

"Ik heb nog met Robin gespeeld en nu maak ik hem mee als speler van mij", vertelde Giovanni van Bronckhorst na afloop, in gesprek met FOX Sports. "Ik moet zeggen dat ik heel blij ben met Robin. Hoe hij dit doelpunt maakt, dat tekent de voetballer die Robin is. Hij heeft alles meegemaakt wat er mee te maken valt. Een mooie carrière in het buitenland gehad en nu een heel mooi doelpunt."

Van Persie tikte zich subtiel langs een verdediger en krulde de bal fraai in de verre hoek. Door de zege komt Feyenoord in punten weer gelijk met PEC Zwolle, 39, en laat de regerend landskampioen de Zwollenaren op doelsaldo achter zich. De achterstand op nummer drie AZ bedraagt liefst zeven punten.

Koud in het veld doet Robin van Persie het en hoe! #feyenoord #vanpersie #eredivisie

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Van Bronckhorst bracht in de eerste helft niet Jean-Paul Boëtius, maar Bilal Basaçikoglu in het veld voor de geblesseerd uitgevallen Sam Larsson. "Bilal traint goed en is uitstekend bezig. Hij verdiende het om in te vallen. Bilal geeft mij een goed gevoel, Boëtius minder ja.'' Van Bronckhorst weet pas in de loop van vrijdag meer over de ernst van de hamstringblessure van Larsson.

Hoe vond jij Bilal Basaçikoglu spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arme Boëtius. De eerste 5 wedstrijden heerlijk spelen, dan in de punt van de aanval komen en volledig ondersneeuwen. Al zijn zelfvertrouwen weer weg... Larsson die terecht de voorkeur krijgt.

Als amateur psycholoog én verwegistan psycholoog denk ik dat Boëtius echt te 'zacht' is voor de topsport. Hij heeft zoveel vertrouwen nodig...
Aan de andere kant denk ik ook dat Feyenoord niet de juiste club voor hem is. Ik denk dat hij bij Ajax of Psv, voetballend gezien, verder was gekomen. Qua topmentaliteit blijft dit natuurlijk hetzelfde verhaal.

9 februari 2018 om 00:40

Ja idd, hij heeft het voetballend talent wel gewoon, maar met druk word ie onzeker. Mensen zeuren weleens over spelers die een mental coach nemen, maar hij is wel zo'n type die dat moet hebben, maar waarschijnlijk heeft hij dat al wel. Je moet die mindset toch kunnen veranderen lijkt me. Hij lijkt ook helemaal geen woede in zich te hebben. Denk dat het de ideale speler voor PEC Zwolle zou kunnen zijn als Mohktar vertrekt. Boetius blijft natuurlijk nog wel een talent.

9 februari 2018 om 09:00

Maar kwam Larsson er terecht in, ik vind van niet. Boetius had nooit van links gehaald moeten worden, heeft daar in die eerste wedstrijden meer laten zien dan Larsson tot nu toe. Gio heeft dit barslecht gemanaged en Boetius eigenhandig met de grond gelijk gemaakt. Er was geen enkele reden om Larsson op links te zetten, behalve dat Boetius Jorgensen verving in de spits. Had overigens nooit mogen gebeuren aangezien Boetius tot toen onze beste speler was. Aan de andere kant mag Boetius wel een keer volwassen worden en een beetje strijd gaan leveren, je kan niet na elke teleurstelling terug bij af zijn..

9 februari 2018 om 18:44

Ik ben het volledig met je eens Coco. Van de eerste tot de laatste zin

Als het aan mij had gelegen, was Boetius ook nooit van links af gehaald. En hij moet mentaal weerbaarder worden.. tja.

Met zo'n techniek zou hij gewoon meekunnen in de PL nog steeds hoor. Dit zijn de momenten dat je kan zien, dat hij keihard genaaid is door van Gaal en de pech dat Ferguson vertrok. Toornstra was goed vandaag, maar moe van Persie gewoon brengen, wanneer Toornstra niet mee kan in de korte combinaties. Misschien is het een idee om Toornstra in de kuip te laten starten en Persie op goed gras in uitwedstrijden laten starten. Zou het jammer vinden als je nu weer zo'n wedstrijd krijgt, waarin je hem kan brengen, een tegendoelpunt krijgt en hij het in 10 minuten met druk recht moet breien. Gio moet meer denken in topsport en willen winnen, want je ziet gewoon dat Toornstra die druk nodig heeft om te presteren. Hij is gewoon veel te zeker geweest van zijn plekkie en heeft daardoor een abonnement op Coca Cola genomen wat natuurlijk wel heel lekker is samen met een broodje kroket.

9 februari 2018 om 02:55

Momenteel zou in de PL niet meer zo fantastisch zijn. Dat heeft niks met techniek te maken. Techniek verleer je doorgaans het laatste. Je snelheid en conditie (wat je lichaam aan kan) gaat er het eerste aan. Ik denk dat RvP kwa techniek de helft van alle spelers in de PL nog wel wat bij kan brengen, maar kwa fysiek en zeker kwa conditie in zo'n fysiek intensieve competitie zou hij het niet meer redden. Geen schande.

9 februari 2018 om 04:46

Mcgee, dat denk ik niet. In Turkije is Van Persie al bijna niet meer fit geweest en met pijntjes, en jij denkt dat hij nu nog mee zou kunnen met het snelle en het fysieke geweld van Pogba en Co? 😦

9 februari 2018 om 07:59

Dat schrijft ie ook.

9 februari 2018 om 09:52

Nou ik bedoel meer als hij er was gebleven en er nu had gespeeld. Hij is eigenlijk door de achterdeur weggegaan bij Utd, omdat Meneer van Gaal, daar andere types beter achte in zijn geslaagde periode daar. Toen kwam hij in Turkije de grote jongen spelen, op advies van Kuyt, maar dat werd daar niet geaccepteerd. En zo ging iedereen hem afschrijven. Natuurlijk heeft hij blessures gehad enz. Maar iedereen lult elkaar ook allemaal na.ja, tja hij is nooit fit noem maar op en hij is dit of dat kwijt. Nu weer bij Feyenoord allemaal een beetje slap gelul heb ik het idee. Je moet blijkbaar gewoon echt stoppen na je 32 ofzo, want daarna wordt je gewoon kapot gemaakt en is het een hel.

Het was al vreemd boetius terug te halen. Deze jongen is te licht bevonden en zal niet het niveau halen wat Feyenoord moet en wil nastreven. Leuke voetballer voor de middenmoot eredivisie.

9 februari 2018 om 08:55

Naja weet niet. Heeft het eerst vrij aardig gedaan, waaronder in de spits. De spoeling is erg dun en aangezien Larsson al meerdere keren geblesseerd was had je dan elke keer Bilal moeten brengen. Denk nou niet dat hij veel neer dan Boëtius zou brengen. En alles inzetten op Hansson (eigenlijk een 10) of een jeugdspeler is ook niet verstandig, zeker omdat Adriaanse veel voor Burger (ook een 10) als valse linksbuiten kiest.

Een terechte keuze, zo is gebleken. Boëtius moet echt wat harder worden en aan zijn fysieke kracht gaan werken. Qua techniek echt wel een prima speler maar hij is gewoon niet sterk genoeg. Bilal is daarentegen zeker geen briljante voetballer, maar die heeft wel een drive om u tegen te zeggen. Daarom is hij ook bijna altijd wel bij een goal betrokken als hij speelt. Ondanks zijn tekort aan finesse. En dan zie ik dus tóch liever Bilal op het veld dan Boetius.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren