Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst is nieuwe Ajax-trainer dankbaar: ‘Hij haalde mij terug’

Laatste update:

Tijdens de Klassiekers kon Giovanni van Bronckhorst afgelopen seizoen Frank de Boer de hand schudden, de man die jaren zijn teamgenoot was bij Oranje en dus zeker geen onbekende. Ook in het nieuwe seizoen zal Gio een vertrouwd gezicht tegenkomen rond de wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax. Peter Bosz, die deze week werd aangesteld in Amsterdam, is een goede bekende van de Feyenoord-coach.

/

“Peter heeft mij destijds teruggehaald naar Feyenoord als speler. We voerden in die periode goede gesprekken. Het contact is na zijn vertrek als technisch directeur gebleven”, legt Van Bronckhorst uit in De Telegraaf. Toen Bosz zelf nog voor Feyenoord voetbalde (1991-1996), kwam Van Bronckhorst net op in Rotterdam-Zuid.

De routinier Bosz was enthousiast over het talent Van Bronckhorst en gaf hem dat ook aan. Daar blijft de huidige coach van Feyenoord dankbaar voor, zegt hij. Na de samenwerking als spelers en de verhouding directeur-speler liepen de twee elkaar ook nog eens tegen het lijf op de trainerscursus. “Ik heb daar veel van zijn werkwijze gezien. Die is geweldig”, aldus Van Bronckhorst.

Peter Bosz' werkwijze als trainer is geweldig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een van de meest waardeloze TD's uit de clubhistorie. Mede verantwoordelijk voor de financiele malaise binnen de club.

26 mei 2016 om 08:37

Ja, maar was Mark Wotte niet nog erger? en in de loop van de jaren '80 moeten er ook geen beste hebben gezeten want financieel ging het toen ook niet best..

26 mei 2016 om 08:40

Klopt, maar we hebben er de afgelopen twintig jaar een hoop gehad die voor die titel in aanmerking komen. Alleen Van Geel dingt niet mee, maar Wotte, Baan, Bosz en Beenhakker steken elkaar naar de troon. Als je die ellende hebt meegemaakt dan ben je maar wat blij met Martin van Geel, zijn grootste fouten beperken zich tot zo nu en dan een miskoop, Bosz' fouten leidden bijna een faillissement in.

26 mei 2016 om 16:04

Onder Baan zijn er ook genoeg goede zaken gedaan om niet voor die titel in aanmerking te komen,.

27 mei 2016 om 15:24

De kritiek kwam grotendeels ook door de grote serie nederlagen. Stel je was 3e geworden zonder die serie dan had je veel minder gehoord. Verder moet van Geel mij nog overtuigen van zijn werk. Toen we financieel écht niks konden deed hij het perfect. Maar ik krijg het idee dat hij Feyenoord niet naar een hoger niveau kan tillen nu er weer geld is.

27 mei 2016 om 16:26

Ja die serie nederlagen, dat deed pijn en was een dieptepunt. Maar draai het eens om, zou je die serie even vergeten dan hebben we blijkbaar erg goed gepresteerd en ook mooie positieve series neergezet. Anders waren we nooit derde geëindigd natuurlijk. Het is misschien wat flauw, maar het is hetzelfde als wijzen op die serie.

26 mei 2016 om 08:45

Gelukkig doet hij het als trainer beter.

26 mei 2016 om 10:13

Iedereen vervloekt Bosz en Gudde vanwege de finaciele problemen en de magere jaren bij Feyenoord, maar volgens mij is het juist hun beleid geweest waardoor Feyenoord er weer boven op is gekomen. Door juist geen gekke dingen te doen en te accepteren dat Feyenoord een stap terug moest doen om vervolgens weer omhoog te werken naar de top van Nederland.

27 mei 2016 om 15:26

Sorry, Bosz zijn beleid waardoor Feyenoord er boven op is gekomen? Ik denk dat je Martin van Geel bedoelt, maar niet Bosz.

Wat te denken van Philippe Leonard, de Ceulear, Lucius, Lee, Kolkka? Zelfs Charisteas is gehaald onder Bosz. Of de hoge salarissen van oa de Cler?

Ik hoop dat je ze door elkaar haalt..

Verstandige, realistische woorden van Giovanni. We hebben in Nederland drie mooie topclubs met goede, rustige trainers, goede, aardige voetballers. Alleen een deel van de supporters spoort niet. Die moeten we dan maar niet serieus nemen.

26 mei 2016 om 10:26

Mooi gesproken.

26 mei 2016 om 12:47

Wil je nu zeggen dat die supporters die elkaars hoofd inslaan en kinderen aanvallen niet sporen? Hoe kom je erbij XD

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren