Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst gaf pupil de kans: ‘Hij heeft spijt, hij benadeelde zichzelf’

Laatste update:

Bilal Basacikoglu mocht zondag vanaf de aftrap beginnen bij Feyenoord tegen Vitesse, maar incasseerde bij een 1-1 tussenstand een rode kaart van scheidsrechter Dennis Higler. De aanvaller, die voor drie wedstrijden geschorst is waarvan één voorwaardelijk, heeft volgens Giovanni van Bronckhorst spijt betuigd voor zijn charge op Thulani Serero.

"Bilal heeft spijt van zijn actie", zegt Van Bronckhorst vrijdag, geciteerd door De Telegraaf. De trainer van de regerend landskampioen baalt nog altijd dat Basacikoglu zijn ploeg benadeelde door rond de middenlijn een onnodige, harde overtreding te begaan. Van Bronckhorst stelt dat dat dingen zijn die nooit mogen gebeuren, zeker niet bij Feyenoord.

“Rood en met tien man verder op het moment dat je goed in de wedstrijd zit... Maar dat weet hij nu zelf ook", aldus de oefenmeester, die zegt dat de schorsing van de buitenspeler ongelukkig uitkomt voor hemzelf. "Ik had hem de week ervoor weer de kans gegeven. Tegen FC Groningen en Vitesse was hij twee keer de man van de assist voor de 1-0. Hij benadeelde dus ook zichzelf."

De Rotterdammers lieten maandag weten dat de KNVB geen protesten hoefde te verwachten aangaande de schorsing van Basacikoglu. Feyenoord ging ook akkoord met de straf van Tyrell Malacia, die voor een duel is geschorst. Beide spelers missen zodoende de confrontatie van zondag tegen Heracles Almelo in De Kuip. Basacikoglu is daarnaast ook niet inzetbaar voor het treffen met PSV.

Verwacht jij dat Bilal Basacikoglu nog een basisplaats gaat afdwingen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Op het moment dat je goed in de wedstrijd zit". Volgens mij was Vitesse na de 1-1 de bovenliggende partij. Deze jongen kan wel spijt hebben, maar zal over een tijdje toch weer kinderlijk in de fout gaan. Feyenoord doet er goed aan om hem van de hand te doen!

17 februari 2018 om 00:04

In mijn beleving speelde Vitesse vanaf de rust een stuk beter dan Feyenoord, de rode kaart gaf ze het laatste zetje dat ze nodig hadden om erover heen te gaan. OT: hele matige voetballer als je het mij vraagt, maargoed dat is dan misschien weer de reden dat ik geen coach ben.

Ze gooien Bilal wel voor de bus omdat Feyenoord slecht speelt. Zijn actie was niet handig maar het was in mijn ogen geen rode kaart. Het lijkt wel alsof Bilal een kampioenswedstrijd om zeep heeft geholpen.

Fijn Gio, dat Bilal nu beseft hoe dom het was,dat jij hem hierover in gesprek ging en lalala blablabla. Handje schudden, zand erover en volgende keer weer de fout in. Op top niveau hoor je af te straffen voor zulke opeen volgende fouten. Die maak je niet goed met een assist die zo diep de 16 inging dat Bilal hem zelf niet kon zien of mikken, toevallig bij toornstra.. jaja assist doeiiii. Ik ben fan van gio maar waarom hij Bilal als een soort Uber speler ziet die kansen verdient met goede trainingen, ik snap het niet. Ik geloof niet dat hansson, boetius, toure( als hij op links speelt/kan) of zelf toornstra het slechter gaan doen. Voor alle partijen beter als je hem gewoon van de hand doet. En Gio een paar ballen groeit ten aanzien van sommige jongens, hij slachtoffer de ene wel( Kuyt, Kramer, tapia, Vermeer) maar lord Bilal & nelom voorheen dan weer niet.

Deze jongen krijgt wel erg veel kritiek op een overtreding die duidelijk gebaseerd is op frustratie van de wedstrijd en (nog belangrijker) heel waarschijnlijk zijn verloop bij Feyenoord. Natuurlijk een domme overtreding, maar men mag het ook wel in een betere context plaatsen. Basacikoglu heeft best wat talent en puur daarop gebaseerd genoeg kwaliteiten om te slagen bij Feyenoord, maar hij heeft eigenlijk hetzelfde wat Bazoer, El Ghazi, Kishna, Veltman en spelers als Hendrix, Vilhena, Janssen hadden/hebben. Een leuke hoeveelheid talent, maar niet genoeg om het op basis daarvan nog verder te schoppen en mentaal is het niet goed genoeg om daar overheen te stappen.

Ja een cultheld laten gaan voor deze speler. bedankt Gio.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren