Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Beukering keert op bekende plaats terug in het betaald voetbal

Laatste update:

Jhon van Beukering vervolgt zijn trainersloopbaan bij Go Ahead Eagles, zo weet de Gelderlander woensdagochtend te melden. De oud-aanvaller van onder meer Feyenoord en Vitesse is met ingang van komend seizoen trainer van het Onder-18 elftal van the Eagles. Van Beukering krijgt in Deventer assistentie van zijn broer Dennis.

De 36-jarige Jhon van Beukering is thans trainer van amateurvereniging Veluwezoom. Dennis van Beukering is bezig aan zijn laatste seizoen als eindverantwoordelijke van zondaghoofdklasser Silvolde. Daarnaast is de oudere broer van de voormalige aanvaller als jeugdtrainer verbonden aan Vitesse, waar hij de leiding heeft over het Onder-19 elftal. De broers Van Beukering werkten eerder al zeven jaar samen bij FC Presikhaaf.

"Het is een mooi trainersduo met ervaring", vertelt Eric Whittie, hoofd opleidingen van Go Ahead, in een reactie aan de Gelderlander. "Ze wilden ook heel graag samenwerken. Ze hebben voor de buitenwacht misschien een smetje. En ja, het zijn straatschoffies, maar daar heb ik geen enkele moeite mee. Een beetje brutaliteit binnen de opleiding van onze club is alleen maar goed." Op voetbalgebied is er een klik. "Ik heb inhoudelijk geweldige voetbalgesprekken met die twee gehad. Ik heb er het volste vertrouwen in."

Voor Jhon van Beukering is het een terugkeer bij Go Ahead, want de gewezen spits kwam in 2010 tot vier wedstrijden voor de club uit Deventer. De geboren Velpenaar speelde verder in zijn loopbaan voor PEC Zwolle, De Graafschap, NEC en het Indonesische Pelita Jaya.

Goede zet van Go Ahead Eagles?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man heeft natuurlijk gewoon een hele leuke club carrière gehad!
Ik denk dat hij zeker wat kan toevoegen met zijn ervaring.

Leuk dat beide broers gaan samenwerken in Deventer, met name broer Dennis is een begrip in het oostelijke deel van het amateurvoetbal. Ontzettend leuk dat zij nu de kans krijgen bij een betaald voetbal club.

Mister Burger King trek nog een sprintje,hoe kwamen ze erbij Feyenoord op om hem te halen testen ze daar niet op fitheid ook een Vd Meyde bij PSV of een Verhoeven bij Ajax als je het eerste gesprek hebt zie je toch gelijk dit gaat het niet worden

22 januari 2020 om 11:12

Bij Jhonny van de ’Burgerking’ en Andy ’Kliko’ ga ik mee in die gedachte, dat kon echt niet op topniveau. Maar met Jeroen Verhoeven was het toch een ander verhaal dan een slecht eetpatroon. Verhoeven kampte met een aangeboren aanleg om volslank te worden, daar kon hij niks aan doen, ondanks de strenge diëten en extra trainingen, die hij volgde. Daarnaast ging het ook nauwelijks ten koste van zijn keeperskwaliteiten en was hij ‘slechts’ stand-in voor Cillessen. Verhoeven was gewoon een goede, fitte en zekere tweede doelman. Die fixatie op zijn overgewicht en omvang steeds maar weer. Beoordeel hem op de kwaliteiten, fanatisme en carrière die hij heeft gehad. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

22 januari 2020 om 19:32

Ik kan me nog ene Mido herinneren.

@Redactie...Jhon is geen trainer van MASV, maar van SC Veluwezoom. Misschien ook leuk, of opvallend, om te melden dat ook zijn zoon de stap zet naar de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles.

22 januari 2020 om 11:32

Naar mijn weten is van Beukering wel trainer van MASV, vorig jaar nog tegen gespeeld. Onder andere Yuri Cornelisse en Nicky Hofs speelden daar nog mee.

22 januari 2020 om 11:59

Masv was van korte duur vanwege privé omstandigheden inmiddels al weer een tijdje werkzaam bij inderdaad Veluwezoom.

22 januari 2020 om 12:02

Je zegt het zelf al.. vorig jaar? Dit seizoen inderdaad van Veluwezoom in de vierde klasse.

Er staat me helaas 1 sprint van Johnny bij.....

22 januari 2020 om 12:11

Edit: loopje ipv sprint trouwens 😂

Jammer ik dacht gelijk dat Feyenoord eindelijk succes had in zijn zoektocht naar een passende spits .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren