Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Beek erkent: ‘Misschien kunnen we wel van een crisis spreken’

Laatste update:

Feyenoord liet zaterdag opnieuw twee punten liggen in de Eredivisie. De Rotterdammers kwamen in De Kuip niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen VVV-Venlo. Feyenoord kwam in de 54e minuut nog wel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Nicolai Jörgensen, maar VVV kwam in de 86e minuut via Damian van Bruggen alsnog verrassend langszij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Crisis lijkt me wel het juiste woord!

toch heel triest dat de doelman van vvv-venlo de kans krijgt om gelijk te maken. de crisis is er nu al. alleen ontkent gio dat. het hele elftal zwalkt aan alle kanten. daar is gio ook schuldig aan. toont ook geen ballen om er een keer de jeugd in te gooien. slechter kan het niet gaan toch?.

Crisis is niet het juiste woord. Feyenoord heeft na het kampioenschap toch belangrijke spelers verkocht. Tel daarbij op de extra belasting van de CL en de blessure golf achterin, dan is het niet zo raar waar feyenoord momenteel staat.

Verder zijn ze te afhankelijk van Jorgensson geworden, in de winterstop zouden ze daar wat aan moeten doen. Dan kan het de tweede seizoenhelft alleen maar beter gaan.

19 november 2017 om 06:07

Feyenoord heeft afgelopen seizoen ook veel (heel veel!) geld uitgegeven. Daar mag je spreken van een crisis want Feyenoord heeft echt een goed inkomen nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren