Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen snapt werkelijk niets van twee uitspraken Sven Mislintat

Laatste update:

Valentijn Driessen reageert met stijgende verbazing op het veelbesproken interview van Sven Mislintat bij de Duitse tak van Sky Sport. De inmiddels ontslagen technisch directeur van Ajax zei dat het aanstellen van Maurice Steijn als trainer van Ajax een foute keuze was. Ook vindt Mislintat het vreemd dat het Erik ten Hag bij Manchester United niet is gelukt om Jadon Sancho aan de praat te krijgen.

Mislintat reageerde donderdag op de Duitse televisie voor het eerst op zijn ontslag bij Ajax. "Het is wel goed voor de club dat dingen nu een beetje beter gaan nu er is gewisseld van coach", sneerde hij naar de inmiddels ontslagen Steijn. "Dat reflecteert ook weer op een positieve manier op mij.”

“Het ontslag deed ook wel een beetje pijn", erkende Mislintat. "Maar dat is voetbal. Ik neem verantwoordelijkheid voor het aanstellen van de coach. Maar je leert van dat soort fouten, en dat is belangrijk als je elders weer aan de slag wil gaan.”

Driessen vindt een hele vreemde opmerking van Mislintat. “Hij had natuurlijk verantwoordelijkheid moeten nemen voor alle spelers die hij heeft gehaald waarmee hij Steijn heeft opgezadeld”, stelt de journalist in een video-item van De Telegraaf. “Dat Mislintat dit ook nog allemaal durft te zeggen... Het is ongelooflijk. Hij vindt ook dat hij te weinig tijd heeft gekregen. Was hij langer gebleven, dan was Ajax failliet geweest.”

Kritiek op Ten Hag
Mislintat velde ook een hard oordeel over de werkwijze van Ten Hag. De Duitser begrijpt niet dat het de manager van Manchester United niet is gelukt om Sancho aan de praat te krijgen. De Engelsman keerde onlangs na een teleurstellende periode op Old Trafford terug bij Borussia Dortmund. Als hoofdscout van BVB lukte het Mislintat in 2017 om Sancho naar de Bundesliga te lokken.

"Het fascineert me echt in negatieve zin dat Manchester United Sancho niet aan de praat heeft gekregen", deelde Mislintat een sneer uit richting Ten Hag. "Dat Ten Hag niet bij hem wist binnen te komen, dat vind ik echt waanzin."

Driessen vindt ook die opmerking van Mislintat uiterst opmerkelijk. “Ongelooflijk dat je het lef hebt om dat te zeggen als je zelf in alle opzichten geweldig gefaald hebt bij Ajax.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mislintat doet inderdaad alsof Steijn zijn aanstelling de enige fout was. Beetje meer zelfreflectie mag ook wel.

26 januari 2024 om 17:49

Niet de enige, wel by far de grootste.

26 januari 2024 om 19:48

O ja? Ik vind meer dan 100 miljoen euro vergooien + het salaris wat die miskopen opstrijken een veel grotere fout. Steijn aantrekken en ontslaan kost niet zoveel en door dat laatste kun je de schade makkelijk beperkt houden. Het aankoopbeleid is een veel grotere fout met veel grotere (financiele) gevolgen.

26 januari 2024 om 19:58

Vergooi je 100 miljoen? Dat betekent dat je 0 euro zou vangen voor al die aankopen terwijl de bedragen die genoemd worden voor eventuele verkoop van de aankopen gelijkwaardig zijn aan het aankoopbedrag. Misschien op sommige licht verlies, maar waarschijnlijk krijg je gewoon rond de 100 miljoen terug. Laat staan als ze wat beter gaan presteren wat de meeste al doen sinds het vertrek van steijn. Sinds het vertrek van steijn haalt ajax een puntengemiddelde dat gelijkwaardig is aan feyenoord dit seizoen. En dat met een selectie waar vakkundig het vertrouwen en speelplezier uit is gesloopt door ome Maurice. Dan lijkt het me dat je gewoon kunt stellen dat de aanstelling van steijn (waar nog maar de vraag is hoeveel invloed mislintat daarop had aangezien steijn blijkbaar al gesprekken voerde met andere clubs dan Sparta in februari) de grootste fout is geweest.

27 januari 2024 om 10:07

Laat ze die bedragen dan maar eens eerst incasseren. Waar Ajax normaal dus tientallen miljoenen overhoudt aan de transferwindow moeten ze nu dus blij zijn wanneer ze quite spelen.

Sinds Steijn weg is behalen ze inderdaad een stuk meer punten, naar het programma is ook een stuk eenvoudiger. Volgens mij waren alle toppers toen Steijn er nog zat

Was het niet Driessen die zo erg aan de stoelpoten van EtH heeft lopen te zagen terwijl hij geweldig presteerde? Iets met een ketel en een pot.

Overigens is het vrij ironisch dat zowel Mislinat als Steijn dezelfde soort "zelf kritiek" hebben. Beiden rekenen zichzelf iets aan, maar geven tegelijkertijd eigenlijk aan dat het toch aan een ander iemand ligt.

die uitspraak over sancho mag gewoon toch? is toch niks geks aan?
wat mij betreft was die uitspraak logisch aangezien hij de persoon was die destijds sancho naar dortmund had gehaald, en sancho had daar veel succes.
dus hij is verbaasd over het feit sancho er geen zak meer van kon bij man utd. en wijst daarbij naar ten hag. dat vind ik wel beetje zwak aangezien sancho (volgens mij) er zelf ook een beetje met de pet naar gooide.

26 januari 2024 om 19:46

Mwa, hij wijt het aan Ten Hag, terwijl Sancho er al was voor Ten Hag en er vanaf het begin al helemaal niets van bakt. Inmiddels moeten we gewoon concluderen dat Sancho niet gemaakt is voor de Premier League. Hij is te wisselvallig en hij heeft te veel tijd en ruimte nodig.

Tja, die Mislintat leeft schijnbaar in z'n eigen wereldje. Alsof het aanstellen van Steijn die enige verkeerde keuze was. Hem aanstellen en ontslaan kost heel wat minder dan al die miskopen die meer dan 100 miljoen euro hebben gekost aan transfersommen alleen al. In al die jaren heb ik nog geen technisch directeur zo zwaar door de ondergrens zien zakken en we hebben al een aantal beroerde Td's voorbij zien komen hier in Nederland. Die Mislintat kan er helemaal niets van. Dan kun je maar beter niet over anderen gaan klagen nadat je pas geleden nog ontslagen bent voor een historisch slechte prestatie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren