Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valenciaanse chaos houdt aan: hoofdtrainer krijgt de zak

Laatste update:

Dat een contract voor meerdere seizoenen niet altijd evenveel waard is in de voetballerij heeft Valencia dinsdagavond bewezen. Pako Ayestarán tekende in mei een verbintenis tot medio 2018, maar de oefenmeester mag zijn karwei niet afmaken. Een verrassing is dat niet.

/

Valencia is zesvoudig landskampioen van Spanje (voor het laatst in 2003/04) en de club hoort mee te doen om de bovenste plekken, maar net als vorig seizoen draait het totaal niet. Na vier competitiewedstrijden heeft Valencia nog geen punt gepakt en Ayestarán is daar het slachtoffer van geworden.

De club communiceert via de officiële kanalen dat er gezocht zal worden naar een nieuwe coach, maar dat Voro (alias Salvador González) het tijdelijk voor het zeggen krijgt. Overigens is het bij Valencia al jaren onrustig als het gaat om de coaches: sinds de zomer van 2012 stonden achtereenvolgens Mauricio Pellegrini, Ernesto Valverde, Miroslav Dukic, Juan Antonio Pizzi, Nuno Espírito Santo, González, Gary Neville en tot slot dus Ayestarán voor de groep.

Denk je dat Valencia nog dit seizoen terugkeert aan de Spaanse top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dacht dat Valencia wel wat te besteden heeft. Zorg nu dat je een topcoach met ervaring aanstelt en geen middelmaat. En dan natuurlijk minimaal twee jaar de tijd geven.

20 september 2016 om 21:19

Rudi Garcia of Laurent Blanc?

20 september 2016 om 21:48

Dat zou goed zijn idd. Maar wie is er beschikbaar en geschikt?

20 september 2016 om 22:13

Pellegrini

20 september 2016 om 22:58

Zit in China

20 september 2016 om 23:08

Oh volledig gemist, bedankt voor de info. Maar zou hij dan geen beperkte afkoopclausule hebben?

21 september 2016 om 01:44

Waarom perse een topcoach? De trainer van het Valencia begin deze eeuw (Cuper) was ook een onbekende. Onbekend betekent niet automatisch slecht ofzo. Er moet gewoon een klik zijn tussen de trainer en de selectie en hij moet een goede tactiek verzinnen. Voor de rest maakt het verder geen bal uit of hij bekend of onbekend is

21 september 2016 om 10:43

Omdat het al 6 of 7 keer op rij een onbekende trainer was die buitenvloog. Je begint over iets van 16 jaar geleden. Natuurlijk kan het dat het toen goed uitpakte. 16 jaar geleden heb ik 36 euro gewonnen met de lotto, zal me vandaag dan logischerwijze nog eens lukken. Als er geld is zou ik inderdaad voor een betere coach gaan. Blanc bijvoorbeeld. Een coach die al prijzen heeft gepakt, gooi je ook minder snel buiten als bestuur zijnde.

Zeer jammer om te zien dat een club als Valencia zo diep zakt. Vraag me af of de volgende coach het wel opeens aan de praat zal krijgen, er moet daar iets anders aan de hand zijn.

Het is echt stijl bergafwaarts gegaan sinds het vertrek van Nuno.
Volgens vele verdiende hij het weg te gaan, maar ik vond dat hij het met Valencia echt niet slecht deed. Kreeg de fans tegen zich door de opstellingen die hij het veld in stuurde. Maar que resultaat was het niet slecht.

Echt jammer, want Valencia is een prachtige club, het doet pijn om zo een top club in verval te zien raken. Hoop dat ze er weer snel boven op komen, dit verdiend zo een mooie club niet.

20 september 2016 om 21:21

Het beleid is dan ook niet erg om over naar huis te schrijven. Ja je kan mindere jaren hebben (als Arsenal fan ken ik het gevoel maar al te goed ), maar zonder visie en beleid ga je daar nooit uit komen. Met 8 coaches in 4 jaar doe je in mijn ogen iets verkeerd. Ik zelf zou bijvoorbeeld Pellegrini een hele goede coach vinden voor Valencia. Laat hem lekker bouwen aan de toekomst. Geef hem het vertrouwen. Je gaat nooit de weg omhoog inzetten als je coaches na 4 wedstrijden blijft/gaat ontslaan...

20 september 2016 om 23:14

Helemaal mee eens. Het beleid laat te wensen achter en is bagger. Coaches worden versleten en niemand krijgt de tijd om op te bouwen en verkeerde coaches worden aangesteld met 0 ervaring zoals neville die er een puinhoop van maakte.
Ik ben het eens met jouw idee om Pelegrini aan te stellen. Een prima coach met een kalme uitstraling en een prima karakter en kent de Spaanse competitie goed. Een trainer die met wat vertrouwen Valencia uit het dal kan trekken.

Ach ach erg sneu dat een van de mooiste clubs van de wereld, dat speelt in het schitterende Mestalla zo aan het wegzakken is. Hopelijk komt het nog goed voor Los Che dit seizoen en kunnen ze nog een Europees ticket behalen, maar ik zie het somber in, alhoewel ze best aardige spelers hebben. Maar een slechte seizoenstart is vaak een voorbode voor een slecht seizoen

Het is ook meer dan logisch dat het bergafwaarts is gegaan. In de laatste twee jaar zijn belangrijke krachten zoals Otamendi, Feghouli, Mustafi, André Gomes en Paco Alcacer vertrokken terwijl Diego Alves zelden fit is die toch wel punten pakt voor Valencia. Hoop dat ze een lange termijnstrategie gaan voeren en een ervaren coach voor de groep zetten want het talent is er zeker!

Lijkt me duidelijk dat het bestuur daar er uit moet. Dit is gewoon wanbeleid. Moet gewoon een goede structuur worden neergezet. Prachtige club man. Qua rangorde gelijk aan Atletico Madrid. Ze moeten van Gaal daar gaan neerzetten als Td/coach.

Jammer hoe het daar gaat, Wat een chaos. Garcia of Bielsa lijken mij de beste opties op dit moment. Misschien ook wel Blanc

20 september 2016 om 22:59

Te weinig ervaring voorin. Het spel ziet er leuk en fris uit maar het rendement ontbreekt. Om diezelfde reden zien we Jong Ajax ook geen kampioen worden van de Jupiler League.

Ik vind het maar vreemd, Ok resultaten zijn drama maar wat wil je als je net je halve as heb verkocht deze zomer (mustafi (arsenal) Gomes&alcacer (barcelona)) Het is helaas niet meer zoals vroeger in Valencia, altijd genoten van Mendieta, Aimar, Albelda, Canizares Angulo en nog vele anderen. Doet ergens toch zeer Valencia zo te zien ploeteren zonder enige visie vanuit bestuur...

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren