Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia geeft winst op Real Madrid goed vervolg in bekertoernooi

Laatste update:

Zo goed als het jaar 2014 eindigde voor Valencia, zo goed is 2015 ook begonnen. De club uit de sinaasappelstad stuurde zondag Real Madrid met een 2-1 nederlaag weg uit Mestalla en gaf die mooie zege woensdagavond een goed vervolg. De eerste bekerwedstrijd tegen Espanyol, in de achtste finales van de Copa del Rey, werd met 2-1 gewonnen.

/

Zondag vervulden Antonio Barragán en Nicolás Otamendi hoofdrollen voor los Che, nu was het de beurt aan José Gayá en Álvaro Negredo. De jonge verdediger , die dit seizoen zijn doorbraak kent op de Spaanse velden, haalde na tien minuten fraai en doeltreffend uit richting de rechterhoek. Voor de jonge back, die Juan Bernat en Jordi Alba al heeft doen vergeten, was het zijn tweede treffer van dit seizoen.

Espanyol liet zich echter niet op de kop zitten. Na een uur spelen trok Christian Stuani de score weer in evenwicht: de spits wurmde zich een weg naar voren en passeerde al vallend doelman Yoel met een diagonaal schot. Een handvol minuten voor tijd trok Valencia de wedstrijd alsnog naar zich toe. Álvaro González beging een overtreding en kreeg geel en Negredo mocht aanleggen van elf meter: hij faalde niet. Op 14 januari is het weerzien tussen beide elftallen.

Denk je dat Valencia de kwartfinales van de Copa del Rey bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Word moeilijk in de volgende wedstrijd...misschien moet Nuno dan maar toch met de beste opstelling gaan spelen.

Otamendi was vandaag juist een van de mindere, ondanks zijn wedstrijd tegen Rm.
Vezo daarintegen pikte het wel goed op.

Gaya en Cancelo geweldig op de vleugels..

8 januari 2015 om 16:31

Die Gaya is echt een prachtig spelertje. Nog maar 19 jaar geloof ik, of heb ik een andere voor? Speelde zeer goed, toen hij inviel tegen Rm toonde hij geen moment schrik en is creatief in zijn acties. Hij en Negredo voelden elkaar zeer goed aan, weet niet hoe het gisteren tegen Espanyol was, maar tegen Rm speelde ze beide fantastisch. Heel Valencia eigenlijk..

Voor mijn gevoel was Espanyol beter gedurende het grootste deel van de wedstrijd. Qua grote kansen die zeker benut konden worden was de wedstrijd gelijk, en heb daarom ook het gevoel dat er zeker een gelijkspel in had gezeten. Al om al een zeer mooie wedstrijd die geen minuut saai was! Volgende week wordt een zeer spannende return.

Ga vooral zo door valencia vindt ze aardig bezig hoor! Nog 1 a 2 topspelers erbij en wie weet....

87% zegt ja, dat vind ik heel gewaagd, 2-1 is niet de beste uitpositie die je kunt hebben. 1-0 is al genoeg om door te gaan dus wordt nog lastig zat. Heb wat gekeken en vond Valencia vrij zwak, Espanyol zelfs beter. Natuurlijk ontbrak de halve basisploeg van Valencia maar toch.. en na de 3 wissels vond ik hun nog altijd niet goed. Ben benieuwd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren