Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valdés ziet uit naar ‘bevrijding’ in Engeland

Laatste update:

Víctor Valdés lijkt een verkapt protest te hebben geuit richting Louis van Gaal, zijn trainer bij Manchester United. De 33-jarige doelman van Spaanse komaf ligt nog tot eind dit seizoen vast in Manchester, maar kan helemaal nergens meer op rekenen bij Van Gaal sinds hij aangaf niet voor de reserves te willen spelen. Valdés zit misschien nog zeven maanden vast aan de Engelse club en ziet uit naar zijn ‘bevrijding’.

/

Valdés plaatste woensdagmiddag een foto op Twitter van zijn eigen hand met daarin een briefje. De bekende tekst what doesn’t kill you, only makes you stronger staat daar op geschreven. Als begeleidend verhaal bij het briefje schrijft Valdés: “Wat mij motiveert, is het niet in de steek willen laten van die mensen die mij graag zien spelen. Ik vecht ervoor om vrij te zijn en weer van mijn beroep te genieten.”

Van Gaal bood Valdés in oktober 2014 de kans om op Carrington te komen revalideren van zijn zware knieblessure. In januari 2015 kreeg hij een contract aangeboden als back-up van David de Gea. Valdés tekende voor anderhalf seizoen en keepte op 26 januari zijn eerste duel voor de Engelsen bij het beloftenteam. Aan het eind van het seizoen mocht hij tweemaal meedoen in de Premier League, maar in juli liet Van Gaal weten dat de Spaanse keeper te koop was gezet.

Het verhaal ging toen dat Valdés geweigerd had op te treden in een wedstrijd van de reserves. Sindsdien werd zijn rugnummer afgepakt, mislukte een transfer naar Besiktas en werd hij regelmatig op de tribune gezet. Inmiddels mag de voormalig prijzenpakker van Barcelona zelfs niet meer op het trainingveld mag verschijnen zolang de A-selectie daar nog niet klaar is. Wanneer de doelman die nieuwe regel overtreedt, volgt er een boete.


Heb jij medelijden met Víctor Valdés?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan toch gewoon zeggen laat dat salaris maar en ik ga weg? Contractontbinding wil man united ook wel lijkt me...

25 november 2015 om 18:36

Precies dat dacht k ook

25 november 2015 om 18:56

Deze Spanjaard buigt wellicht ook voor niemand!

25 november 2015 om 19:00

its all about the money

25 november 2015 om 20:23

Die poll ook.. hoe moet je medelijden hebben met iemand die miljoenen maakt zonder te spelen😂...

25 november 2015 om 20:39

Ik heb nog wat oude kleding, kan ik die naar hem opsturen? Winter staat voor de deur

25 november 2015 om 21:41

Sowieso is medelijden onzin. Daar is niemand bij gebaat. Als 1 iemand lijdt is dat al erg genoeg laat staan als er daardoor meerderen gaan lijden. Daarbij lost het het lijden van nummer 1 niet op, dus medelijden zorgt alleen maar voor meer problemen.

Valdés moet gewoon lekker verkassen naar een Sevilla etc. Of een mooie Serie A club. Kan nog makkelijk mee op Europees niveau. (cl en el) maar voor de echte grote topclubs is hij gewoon te licht. Daarnaast heb ik begrepen dat hij een erg lastige houding geeft wanneer iets hem niet zint.

25 november 2015 om 19:58

Ja en United heeft ook een erg behulpzame rol gespeeld zeker? Deze man is een legende en United heeft hem zelf gekocht terwijl ze hem kennelijk niet eens nodig hadden. En nu sluiten ze hem buiten, gooien hem op de tribune etc. United is hier de agressor, niet Valdes. En dat alleen omdat hij niet op zijn leeftijd met jongetjes van rond de 20 wil spelen (of jonger).

Moet een club later ook maar zoiets gaan doen tegen Buffon? Of over 10 jaar tegen Neuer bijv.? Is toch te ziekig voor woorden?

25 november 2015 om 20:04

Niet United in een slecht daglicht proberen te zetten om de irritante, slechte houding van Valdes te verdedigen. United heeft hem namelijk nooit gekocht, maar een plek geboden om weer op niveau te komen; zowel conditioneel als technisch. Hij wist dat hij De Gea er niet uit zou spelen en dan is het normaal dat je eens in de zoveel tijd minuten maakt in het reserve team. Valdes heeft zich vanaf dat moment opgesteld als een clown en toen heeft United hem verbannen. Niemand is groter dan de club en zeker niet als het om een club als United gaat.

25 november 2015 om 22:27

Valdés heeft wel gespeeld tegen de jeugd van lpool, man city en arsenal geloof ik. In iedergeval tegen de top ploegen en daar liet hij zijn dat hij verre van fit en in vorm was en ook nog lang niet op niveau was en als je dan weigert te spelen tegen kleinere ploegen dan zet je je zelf in iedergeval wel lekker voor schut. Ik zou me er als welke club dan ook niet aan wagen om hem een contract te geven want hij voelt zich zelfs voor een club als United al te groot en bij een top club komt hij echt niet meer aan de bak, dus elke club hierna is omlaag en ja met zijn slechte instelling zou je hem niet in je team moeten willen.

26 november 2015 om 19:32

Dit inderdaad. Valdes heeft zelf gekozen voor de situatie waarin hij nu inzit.

Wat een rare situatie, de twee partijen zijn het toch eens dat dit niks meer wordt? Laat dan het contract ontbinden tegen geen enkele kosten want Manchester heeft toch niks voor hem betaald en Valdes heeft zo weer een nieuw cluppie gevonden.

Hij had bij barca moeten blijven dom dat ie weg is gegaan

25 november 2015 om 19:56

Misschien toch wel goed dat hij weg is gegaan, ben een barca fan en bedank hem voor alles wat hij voor de club heeft gedaan, maar als hij was gebleven zou barca nooit bravo hebben gehaald

25 november 2015 om 20:00

En was hij niet zo genaait door United. Deze man gaat United echt voor de rest van zijn leven haten. En zelfs de meeste United fans hebben hem gewoon achterwege gelaten. Maar toen hij net had getekend warendie 'fans' wel lekker stoer aan het doen op Facebook enzo. En nu keren ze hem de rug toe.

25 november 2015 om 20:22

Waar heb je het over? Deze meneer wilde niet in het tweede spelen, ondanks dat hij terugkwam van een blessure en lang niet had gespeeld. Daarna vangt hij lekker elke week gratis geld met niks doen.

25 november 2015 om 22:19

Valdés is zeker niet gemaakt door United. Maar hij heeft zichzelf gemaakt. Hij was blij om mee te doen tegen de jeugd van lpool, man city en arsenal maar toen hij mee moest tegen de jeugd van Bournemouth en Ipswich toen voelde Valdés zich te goed. En als je dan in de wedstrijden in jeugd die je gespeeld hebt,het ook nog eens slecht doet en laat zijn dat je verre van fit en in vorm bent. Dan zegt elke coach en zeker van Gaal dat je op kan rotten en te doen hebt wat je verteld wordt. Dus Valdés kan wel zielig gaan doen maar er is maar 1 iemand schuldig in deze situatie en dat Victor Valdés zelf.

Dit lijkt me de perfecte keeper voor Liverpool, mocht hij z'n niveau nog halen. Kan veel beter meevoetballen dan Mignolet en heeft in zijn laatste seizoenen bij Barcelona aangetoond vrij compleet te zijn geworden. De vraag is alleen wat er nog van over is.

Tuurlijk je ontevreden zijn met je huidige situatie, maar hij doet net of hij een wurgcontract heeft getekend. Laat je contract ontbinden en ga op je eigen benen staan. Door z'n dikke salaris zie ik hem op dit moment hem niet zo snel een stapje terug doen.

Elke cel in zijn lichaam zou spijt hebben van het vertrek bij barça. De ploeg heeft weer de treble gepakte en als hij was gebleven was bravo niet gehaald en had hij mischien de concurrentie gewonnen van de wisselvallige ter stegen. Nu kan hij niets eens aan de bak bij een ploeg die minder is. Ik vind het niets erg dat hij is vertrokken af en toe was hij goed af en toe matig maar bravo vind ik een stuk beter

Moest ook niet verwachten om in de basis te spelen als je de gea hebt.

Hij heeft er blijkbaar geen moeite mee om zijn salaris aan te houden. Contractontbinding was logisch geweest voor beide partijen, maar blijkbaar vind Valdes dat niet nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren