Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valdés: 'Natuurlijk is de Premier League een goede optie voor mij'

Laatste update:

Barcelona schijnt in de persoon van Marc-André ter Stegen al een nieuwe doelman binnen te hebben, maar de club wil de komst van de Duitser pas melden als Víctor Valdés bekend heeft gemaakt waar hij zijn loopbaan voort zal zetten. AS Monaco schijnt de belangrijkste kandidaat te zijn, maar Valdés wil een avontuur in de Premier League ook zeker niet uitsluiten.

/

In de afgelopen maanden zijn clubs als Manchester City, Arsenal en Liverpool in verband gebracht met de 32-jarige Spanjaard. "Ik heb me altijd kunnen identificeren met het Engelse voetbal", zegt Valdés. "De manier waarop de supporters de wedstrijden beleven en het respect dat de spelers krijgen, dat vind ik fantastisch. De Premier League is een van de beste competities ter wereld, met de beste spelers van de wereld. Natuurlijk is het een goede optie voor mij."

Valdés staat woensdag mogelijk tegenover zijn nieuwe werkgever: Manchester City komt dan op bezoek bij Barcelona, in een poging een 2-0 achterstand ongedaan te maken. "We staan er goed voor, maar 2-0 is nog geen veilige score", waarschuwt Valdés. "Zeker niet met de spelers die City heeft. Yaya Touré is natuurlijk een groot gevaar, hij doet het geweldig in Engeland. Bij ons was hij meer een defensieve middenvelder, maar bij City maakt hij ook veel doelpunten."

Víctor Valdés moet naar de Premier League gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja maar dan niet bij de topclubs. Vind hem niet goed genoeg voor Man u, City, Arsenal, Chelsea, en ook Liverpool en Spurs hebben al een betere keeper. Misschien Norwich ofzo haha

11 maart 2014 om 11:29

Lol die pool van arsenal beter en hart van city? Denk het niet, bij arsenal hebben ze hem nodig en past goed bij hemzelf.

11 maart 2014 om 11:31

Die 'pool' waar jij het over hebt keept anders een uitstekend seizoen. Wenger gaat hem echt niet verplaatsen voor deze (waarschijnlijk) ontzettend dure keeper, qua salaris uiteraard.

11 maart 2014 om 11:37

Hoe weet jij dat Valdes zo duur is? Daarnaast is hij transfervrij en beschikt hij over een berg aan ervaring! Ook kan hij lekker meevoetballen dus dat past ook in het voetbal wat Arsenal speelt

11 maart 2014 om 11:40

Hij zegt toch ook 'aan salaris'

11 maart 2014 om 12:02

Juist...

11 maart 2014 om 12:06

Ik snap dat hij salaris bedoelt! Maar hoe weet je dat Valdes zoveel kost aan salaris? Daar ben ik namelijk naar benieuwd!

11 maart 2014 om 12:22

Naar verluidt verdiend Valdes op dit moment rond de 6miljoen bij Barcelona, terwijl Szczesny zo rond de 2,5 miljoen schijnt te verdienen. Gezien de meeste spelers niet veel willen inleveren zal hij dus al snel dubbel zo veel willen verdienen als de huidige eerste keeper van Arsenal.

Daarnaast vind ik ook niet dat Valdes beter is dan de keepers die nu bij Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United en City spelen. En het is altijd afwachten oe een keeper zich staande houdt in een andere competitie. Tel daarbij op dat Valdes geen 25 meer is, en ik zie echt geen reden waarom de Engelse topclubs aan hem zouden moeten beginnen.

11 maart 2014 om 13:02

Juist.. en tel daarbij ook nog eens op dat Szczesny pas 23! is en nog volop in de bloei is. Zijn beste tijd moet nog komen.

11 maart 2014 om 11:34

Valdes blinkt dit seizoen echt uit en laat gewoon een ongelofelijke klasse zien.
Ik denk dat hij het best tot zijn recht zou komen bij Arsenal, Liverpool heeft die belg staan en City heeft met Hart nog een jonge doelman. Arsenal kan bovendien wel een ervaren keeper gebruiken die daarnaast nog wel een jaartje of 5 mee kan!

11 maart 2014 om 11:41

Dit seizoen is hij wat beter gaan keepen, maar ik zelf zou het een miskoop vinden van Arsenal om hem bij te halen. Sowieso gezien zijn leeftijd je maar twee a drie seizoenen wat aan hem hebt, maar dat is het ook een beetje. Een optie om naar Monaco te gaan lijkt mij ook het beste. Het is nou ook niet echt bepaald een goede doelman hoor.

11 maart 2014 om 12:46

@de_koningklijke beter dan cech?? Laat me niet lachen pff.
Cech is altijd beter geweest dan valdes en is ook al een tijdje de #1 keeper van de premier league.
En wrrs de #2 van de wereld.
Alleen neuer is beter dan cech.

Ik heb Valdes nooit een geweldige keeper gevonden. Het was min of meer dat de verdedigers van Barcelona hem weinig werk heeft gegeven om hem goed te kunnen laten keepen. Destijds waar Puyol, Beletti, Sylvinho fysieke verdedigers waren en geen opening creëerde. Valdes is vooral slecht in lage ballen.

11 maart 2014 om 11:39

Nochtans maakt iedere keeper wel eens wat foutjes... als je hem dit seizoen bezig zag, heb je
nauwelijks iets slecht in te brengen... ook heeft hij meer werk gehad dan de jaren ervoor..

Dus geen geweldige keeper lijkt me iets overdreven...

11 maart 2014 om 11:44

Ik vind het meer een keeper met ervaring gezien hij jaren in dienst is bij Barcelona. Wel een ervaren keeper, maar daar houdt het ook bij. Ik betrap iedere wedstrijd dat als Pique niet ingrijpt of aan de flanken de bal van tegenstander niet gestopt word door Daniel Alves.. dat het fataal kan uitlopen en 7 van de 10 goal gaat. Vooral lage ballen moet hij het niet hebben. Makkelijk te passeren kan zelfs te vaak domme fouten maken door expres speler van zijn tegenstander te passeren. Neemt te vaak risico's en gelukkig ook niet waardig genoeg om op te roepen als tweede doelman voor Spanje.

11 maart 2014 om 12:45

Eindelijk iemand die het ziet. Special voor jou ingelogd om compliment te geven.

Ik vindt Valdes geen topkeeper. Dat kan je duidelijk zien bij zijn Champions League wedstrijden afgelopen jaren. Goedemorgen zeg! Wat maakt hij veel blunders en verkeerde keuzes. Vorig jaar tegen Chelsea waarbij Drogba scoorde was ook een blunder van Valdes. Hoe haal je in je hoofd om zou te duiken. Echt onbegrijpelijk! Hij staat er nooit wanneer je hem nodig hebt.

Ben al blij dat hij roept dat ie weg gaat. Of zegt hij dit om zijn contract te verbeteren?......als je ballen hebt gewoon ophoepelen!

11 maart 2014 om 12:32

Valdes is een doelman die goed kan meevoetballen en de hele wedstrijd 100% geconcentreerd is. Barcelona heeft jaren gehad waar het 80% balbezit had en de tegenstander er toch 1 of 2 keer gevaarlijk uit kwam. Op die momenten stond hij er gewoon. Bovendien ben ik het niet met je eens over het feit dat Valdes slecht is bij lage ballen. Hij is juist goed bij lage ballen en 1-op-1 situaties. Hoge ballen zijn juist zijn zwakte. Hij grabbelt vaak bij vrije trappen en corners. Valdes heeft regelmatig fases in zijn carrière waar hij een aantal wedstrijden blundert. Daarop wordt hij teveel afgerekend, want het is een uitstekende doelman. Kijk bijvoorbeeld dit seizoen. Hij keept ge-wel-dig. Mooie timing voor hem, want hij wilt weg en met zo'n vorm staan er clubs in de rij te wachten. Hij is zeker niet beter dan Cech, Hart, Lloris en De Gea, maar bij Liverpool zou hij wel een basisplaats kunnen afdwingen. Echter dacht ik dat Valdes al zo goed als zeker naar Monaco zou gaan om zijn vriend Abidal te vergezellen?

11 maart 2014 om 12:46

Najah goed Horwi dan verschillen we van mening want ik betrap hem heel vaak met dure foutjes die Barcelona ook duur komt te staan. Natuurlijk geeft lid Fast-N-Loud een argument als dat de verdediging bij de Catalanen juist onbetrouwbaar is bij gevaarlijke situaties. Maar in mijn ogen zie ik echter dat de verdediging in nood goed ingrijpt, maar dat niet altijd kan doen en de bal zoals gewoonlijk in het net terechtkomt.

Ik heb altijd geroepen dat Barcelona een keeper onder het lat moet hebben. Valdes speelt als keeper ook totaal geen grote rol als international bij Spanje en dan bedoel ik als wisselkeeper. Staat of als derde optie bij de Spanjaarden of gewoon helemaal niets. En dit is een keeper dat jarenlang keept voor een topclub als Barcelona?

11 maart 2014 om 17:23

Valdés is echt wel 2de keeper van España hoor. Als Casillas niet speelt dan speelt hij. Reina is de derde keeper. Op de confederation cup heeft Valdés de meeste wedstrijden gespeeld trouwens.

12 maart 2014 om 18:55

Met Valdés onder de lat hebben ze veel prijzen gewonnen. Bovendien heeft hij veel punten gehaald voor Barça dit seizoen. Dat zijn gewoon feiten waar je niet omheen kan. En als hij echt zo slecht was, deden ze echt niet zoveel moeite om hem te houden en had er al lang een andere doelman gestaan. Maar goed, meningen verschillen.

11 maart 2014 om 12:41

” Het was min of meer dat de verdedigers van Barcelona hem weinig werk heeft gegeven om hem goed te kunnen laten keepen ”

Mooie woorden maar waar het bij Barcelona echt aan short is de verdediging die verre van betrouwbaar is en dat is al enkele jaren dus je verhaaltje gaat niet echt op lijkt me.

Misschien voor spurs goeie ? Had ergens gelezen dat Monaco Lloris wilde kopen

11 maart 2014 om 11:30

Als dat gebeurt, is dit een prima vervanger.

AS Monaco blijft denk ik wel de beste optie. DIe hebben niet een erg goede keeper, zeker gezien hun ambitie om mee te doen in de absolute top.

Och jonge, je gaat dan net zo hard de mist in als Julio Cesar. Hij past daar niet, is slecht op voorzetten enzovoort en hij heeft ook niet echt de uitstraling om een benteke bang te maken. Ga lekker naar Monaco.

11 maart 2014 om 16:55

Jij denkt dat hij Zlatan wel bang kan maken?

Ik zou Liverpool wel wat voor hem vinden, hoewel 32 een prachtige leeftijd is om bij Monaco aan het pensioen te werken.

Een van, zo niet de beste, mee voetballende keepers die er is. Maar als een Engelse topclub tegen een degradatie kandidaat speelt en er komt een spelhervatting met drukte voor de goal geef ik hem weinig kans. Altijd erg slecht gevonden bij dit soort situaties, keeper met een geweldige reactie maar in mijn ogen een van de meest overschatte keepers en een die altijd geluk heeft gehad dat hij bij Barcelona mag spelen en dat de reservedoelman die rapper van een Pinto is. Mooie jaren gehad bij barça maar daar kwam hij dan ook het meest tot zijn recht, zou echt ten onder gaan in Engeland.

Ik zie hem wel als reserve doelman van Man Utd, Liverpool of City. En anderswel als eerste doelman van Arsenal.

11 maart 2014 om 16:00

Bij Arsenal staat al een keeper die minimaal gelijkwaardig, zo niet beter is en pas 23 is. Wat een wanbeleid zou het zijn als Wenger hem haalt. Valdes zal Barcelona niet verlaten om ergens 2de keeper te worden denk ik, na jarenlang de onbetwiste nummer 1 te zijn geweest. Misschien leuk voor de subtop van Engeland, maar voor de toppers echt niet goed genoeg.

Is die Ter Stegen niet die grabbelaar? Met die fabelachtige blunders tegen de VS? Valdes ook een matige doelman in vergelijking met Neuer, Casillas en Courtois.

Ik heb zo'n idee dat Valdes keihard gaat falen wanneer hij in de PL speelt. Bij Barca hoeft hij maar enkele keren in te grijpen (en ok, dat doet hij goed). In de PL moet hij toch al snel minimaal 50 procent meer werk verrichten. Dat zal hem gaan opbreken met zijn soms rare fratsen...

Als ik hem was bleef ik bij Barca en over een jaar of 2/3 afbouwen in Australië ofzo

Ik vind het jammer dat hij weg gaat bij Barcelona al vind ik hem niet in de top 5 beste keepers van nu horen. Hopelijk gaat Valdes naar een mooie club waar hij ook wekelijks kan spelen.. Man City verwacht ik eerlijk gezegd niet omdat je Joe Hart niet op de bank kan laten zitten, die jongen hoort ook wekelijks te spelen en kan een grote keeper worden ook voor Engeland!

Arsenal heeft ook al een jonge keeper die nog vele jaren kan groeien! Man Utd? Om met De Gea te laten concurreren?? As Monaco zie ik wel gebeuren. Die geven hem een mooi salaris en zullen hem direct een basisplek geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren