Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Utrecht gaat weer op de Nijmeegse toer en laat oog vallen op twee spelers

Maandag, 5 juni 2023 om 13:22Guy Habets • Laatste update: 13:28

FC Utrecht is druk bezig met het versterken van de selectie voor volgend seizoen. Voetbal International weet zelfs te melden dat er met Ole Romeny al een vleugelaanvaller op weg is naar Stadion Galgenwaard en dat er ook gedacht wordt aan het binnenhalen van Mattijs Branderhorst. Beide spelers hebben een verleden bij NEC.

De spelersgroep van Utrecht zal er volgend seizoen waarschijnlijk heel anders uitzien. Naar alle waarschijnlijkheid vertrekken Anastasios Douvikas en Taylor Booth deze zomer, daar zij in de belangstelling staan van de nodige buitenlandse clubs. Daarnaast gaat Django Warmerdam weg en bestaat er onduidelijkheid over de toekomst van Bas Dost en Sander van de Streek. Met Souffian El Karouani, de linksback van NEC die transfervrij overkomt, werd er al op een vrijgekomen positie geanticipeerd. Utrecht gaat echter verder op de Nijmeegse toer.

Volgens VI is Romeny op weg naar een meerjarig dienstverband in Utrecht. De 22-jarige aanvaller uit Nijmegen, die opgeleid werd bij NEC en dit seizoen bij Emmen tot elf doelpunten en een assist kwam, komt transfervrij over en moet voor meer opties op de flank gaan zorgen. Wellicht moet Romeny gaan concurreren met Marouan Azarkan, waar ook mee gesproken wordt. De kleine aanvaller van Excelsior wordt echter ook nadrukkelijk in verband gebracht met FC Twente.

Utrecht wil ook een doelman aantrekken en voor die positie is Branderhorst in beeld. De goalie uit Tiel werd afgelopen seizoen tweede doelman bij NEC nadat die club Jasper Cillessen terughaalde, maar liet in de jaargang 2021/22 en tijdens het afgelopen bekertoernooi al zien een betrouwbare sluitpost te zijn. Branderhorst staat open voor een transfervrije overstap naar Utrecht, waar hij zou moeten concurreren met Fabian de Keijzer. Vasilios Barkas, die nu door Utrecht gehuurd wordt van Celtic en daar gratis weg kan, is wellicht te duur.Gerelateerd

Meer sportnieuws

23 reacties (laatste reactie door bdb030)

Het wordt tijd voor wat meer balans in de selectie, Jordy. Laat zien dat je een goede TD bent.

5 juni 2023 om 13:50

Als je geen goede TD bent, kun je het ook niet laten zien...

5 juni 2023 om 14:08

Dan moet hij meer gaan scouten in het buitenland en niet in Nederland. Spelers zoals Douvikas, Booth en Bozdogan zijn voltreffers gebleken en de spelers van het rechterrijtje Eredivisie hebben het niet laten zien. Met Luuk Brouwers als schrijdend voorbeeld.

5 juni 2023 om 15:05

Meer balans betekend m.i. vooral afscheid nemen van duurbetaalde buitenkansjes zodat jeugd uit Jong FcU ook een kans krijgt. Nu staan er altijd eerst nog twee ervaren spelers voor je in de hierarchie. Zo zonde. Zo profiteer je helemaal niet van een Jong team in de KKD. Jeugd bij de top krijgt veel makkelijker een kans dan bij FcU. En als je echt omhoog wilt dan zal het budget omhoog moeten. De verwachtingen zijn hoog maar ze staan gewoon zevende op de lijst qua begroting, dus doe je gewoon wat bij je financiele mogelijkheden hoort.

5 juni 2023 om 15:22

Al een paar jaar zie ik pareltjes in de jeugd bij Utrecht rond lopen, echter lijkt de stap van Jong naar het eerste behoorlijk groot. Volgens mij ligt dit niet aan de spelers, maar aan de clubmentaliteit en het gebrek aan vertrouwen. Daarnaast haalt Zuidam de laatste tijd steeds meer ervaren spelers die aan het afbouwen zijn en weinig toevoegen. Je hebt eerst spelers als Bas Dost, Younes, Viergever die niks extra's brengen en ook geen band met de club hebben, stelen alleen minuten van talenten. Daarnaast heb je Labyad, Klaiber, v.d Hoorn, Toornstra en Ramselaar die terug komen na stapjes omhoog, ik zou alleen Ramselaar en misschien Toornstra daarvan behouden voor hun ervaring en band met Utrecht. Daarnaast jammer dat v.d. Streek niet verlengd, maar zou lekker door selecteren en vooral jonge spelers naast V.d. Maarel, Warmerdam. Toornstra en Ramselaar neerzetten.

Zie alleen Branderhorst als een echte versterking, hoop eerlijk gezegd dat Azarkan voor Utrecht kiest

5 juni 2023 om 13:33

Ik ook. Zie zelf liever manhoef komen.

5 juni 2023 om 13:40

Manhoef vind ik in potentie ook een betere voetballer en kan lekker beide flanken bestrijken. Dit soort spelers zullen echter niet snel voor Utrecht kiezen helaas. Dus ik gun hem jullie wel hoor

5 juni 2023 om 14:06

Manhoef gaat denk ik niet van vitesse naar utrecht. Denk dat hij alleen de stap naar de top 3 wil maken of misschien az nof

5 juni 2023 om 14:09

Ik ook, maar we moeten wel reëel zijn, heeft nog een 2 jarig contract en Vitesse betaald zeker niet minder dan Twente, dus mocht Manhoef zelf al willen dan nog acht ik het niet heel waarschijnlijk dat Vitesse meewerkt aan een transfer en mochten ze dat wel doen is dat niet voor een prijs die Twente wil/kan betalen

Het is duidelijk dat er deze zomer een hoop moet gebeuren om de selectie om te gooien. Aangezien er weinig geld is gaan we het vooral van dit soort transfervrije spelers moeten hebben. Brandenhorst is toch een uitstekende keeper vind ik en zal ook een stuk minder verdienen dan barkas, ik zeg doen.

Romeney vind ik ook een leuke speler van wat ik heb gezien, al is dat niet heel vaak. Misschien iemand die hem vaak heeft zien spelen die wat meer over hem kan vertellen? Transfervrij lijkt ook hij me een redelijke aanwinst?

Romeny is een talent die dat bij NEC niet liet zien maar bij Emmen aardig bezig is.
Branderhorst vind ik niks minder dan Cillessen en ik had liever dat Cillessen een andere club had gezocht!

5 juni 2023 om 13:40

Helemaal eens met dit commentaar. Ik zou het persoonlijk wel fantastisch vinden voor Ole.
Hij komt net als Ferdy Kardioglu van Fenerbahce bij ons uit Lent, dus ik ken Ole al vanaf de E en ik moet zeggen dat ik altijd van hem genoten heb. Hij was echt zoveel beter dan zijn leeftijdsgenoten, dat was zeer opvallend.

5 juni 2023 om 16:17

Romeny lag in de Goffert meer op de grond dan dat hij op twee benen stond. Je kon echt wel zien dat die jongen wat kon met een bal, maar kon nooit overtuigen bij ons. Mooie stap voor hem, t is hem gegund. Cillessen is natuurlijk wel beter dan Branderhorst. Op twee ketsers na heeft hij een fantastisch seizoen gekeept. Alleen zo jammer dat die twee fouten in belangrijke wedstrijden waren… Branderhorst heeft het wel heel goed gedaan bij ons!

Heb weinig vertrouwen gekregen in de TD van Utrecht. Al jaren laten ze zien dat zij geen goede balans kunnen creëeren in de selectie van uuu. Weliswaar laat ik me graag verrassen, maar merk dat ik pessimistisch ingesteld ben. Ken de namens overigens niet goed genoeg om te juichen voor dit nieuws. Ik hoop overigens dat Utrecht vooral versterking haalt in de verdedigende linie. Daar heeft teveel onzekerheid wat invloed.heeft op het gehele spel van Utrecht.

Ik kende die Romeney niet echt, maar wat ik van hem in de play-offs gezien heb vind ik het wel een erg leuke speler

Haha eerder vandaag kwam een Utrecht-artikel al op VZ en had eronder willen zetten dat Utrecht voor Romeny en Branderhorst moest gaan, grappig dat dit artikel nu komt! Lijken mij twee goede versterkingen, die relatief jong en hongerig zijn. Beter dan enkel de oude afdankertjes van de top 3 halen.

Dat er het nodige moet gebeuren lijkt mij evident.. enkele lichtpuntjes van dit seizoen vertrekken en daar moet wat voor teruggehaald worden. Ik hoop echter vurig dat er ook in het buitenland rondgekeken wordt ipv alleen maar binnenlands. Romeny heeft het dit seizoen niet verkeerd gedaan bij Emmen maar of zo'n knul gaat slagen bij een club als FC Utrecht? Wie zal het zeggen.. Hij kan net zo goed in het rijtje 'buitenkansjes' komen die weer hopeloos mislukken. Ik kan er inmiddels al 15 opnoemen. Die keeper Branderhorst ken ik verder helemaal niet. Die naam is nieuw voor mij. Azarkan is voor mij ook nog te onbekend en el Karouani is voor mij ook nog een dertien uit een dozijn speler. Ik hoop dat mijn gevoel en ervaringen er naast zitten natuurlijk! Jordy moet zich eerst maar eens een redelijke TD tonen. Sleep mooie transfersommen binnen, loos de middelmaat en haal jonge talenten met potentie in combinatie met spelers die wat meer ervaring hebben! Amen.

Het is dat Feyenoord heeft verlengd met Wellenreuhter maar had zelf branderhorst ook een goede toevoeging aan het keepersgilde van Feyenoord

En daarom blijft Utrecht middenmoot!

Ik was vd week voor het eerst in mijn leven in het Utrecht stadion bij Utrecht/Sparta en er bekroop mij daar een gevoel topclub waardig. Kritisch maar ook meelevend en aanmoedigend publiek en een mooie volle Bunnik er ontbreekt daar maar één ding… een uitgebalanceerd geheel een ploeg als Twente dat thuis gewoon iedereen aan de zegekar bint en dat moet die TD gaan creeeren want dat verdiend die stad en de uitstraling van die club gewoon en dat zeg ik als Sparta volgende ajacied!

5 juni 2023 om 17:30

Leuk om te horen dat je dat zo hebt ervaren. Ik kom er al vanaf jongs af aan maar dat top elftal met een uitgebalanceerd geheel gaat er volgens mij gewoon nooit komen. Waar het aan ligt? Zou het het management zijn? Zouden het vastgeroeste oude ideeën zijn waar men maar niet van af wil stappen? Met de jaarlijkse inkomsten en soms het geld van Frans kan er toch best wat redelijks op het veld gezet worden. Dit gebeurt echter zelden tot nooit. Een bijeen gekocht zooitje (b)-spelers, oudgedienden en over het paard getilde talenten. Ik zie het de komende jaren niet gebeuren.

6 juni 2023 om 00:02

Er was op een gegeven moment een situatie waarbij een speler van Utrecht douvikaz in z’n voeten kon aan spelen maar hij kapte terug en de verontwaardiging rolde echt van de tribune, je merkt gewoon dat mensen van aanvallend voetbal houden bij jullie en zodra er kansen komen ook vol achter de ploeg gaan staan op iedere tribune! Bij ons in de Arena heb je de hoofdtribune vol met grachtengordel volk die je echt alleen maar even hoort bij een goal daar schaam ik mij wel eens voor. Ik hoop oprecht dat het kwartje wel een keer weer goed valt en dat er daarna serieus beleid op wordt gevoerd dat verdiend het publiek en Nederland verdiend een sterk Utrecht in de eredivisie is een win win

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.NEC4-3
14.Vitesse3-5
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
V. BarkasKeeper50
S. El KarouaniVerdediger50
C. BozdoğanMiddenvelder50
M. SeuntjensMiddenvelder50
J. ToornstraMiddenvelder50
H. ter AvestVerdediger40
M. van der HoornVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

0 fans
Keeper, 29 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren