Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Urk-aanvoerder geniet: 'Ik denk dat meneer De Boer niet blij is'

Laatste update:

SV Urk leed dinsdag een 0-4 nederlaag tegen Ajax en is nu klaar in de KNVB Beker, maar de avond van Siemen Lindeboom kan niet meer stuk. De aanvoerder van Urk had genoten van de bekerwedstrijd tegen de landskampioen en is van mening dat zijn ploeg nog behoorlijk trots kan zijn. "Volgens mij hebben we een geweldige pot afgeleverd", zei Lindeboom tegen FOX Sports.

Urk begon vol bravoure aan de wedstrijd en kreeg in de tweede minuut zelfs een grote kans om op voorsprong te komen. Ajax kwam in het eerste halfuur nauwelijks aan voetballen toe, maar na de openingstreffer van Lerin Duarte ging het opeens snel. Arek Milik scoorde uiteindelijk nog twee keer en daardoor ging Ajax rusten met een 0-3 voorsprong.


"We hebben dertig minuten druk gehouden, maar helaas vallen daarna twee, drie doelpunten iets te snel. Dat heeft ons wel de das om gedaan", zei Lindeboom, die bakker is en dinsdagmorgen nog in de bakkerij stond. "Het kostte fysiek heel veel, maar in de tweede helft hebben we het ook weer goed gedaan. Dus ik denk dat meneer De Boer niet blij is."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk interview was dit. Mooi om te zien hoe enthousiast en gedreven het team van Urk was. Deze aanvoerder representeerde dat fantastisch.

28 oktober 2014 om 21:49

Ja inderdaad omdat die amateurs geen media training krijgen wat zou het heerlijk zijn als dat verboden zou worden. Urk bewijst hier maar eens dat je niet perse goed hoeft te voetballen om een resultaat te halen. Als je gewoon continu kan blijven pressen . De eerste 30 minuten was het gewoon 50/50. Na die twee goals was het natuurlijk over. Hopen dat Ajax tegen Barcelona ook continu gaat pressen dan verwacht ik nog wel een resultaat.

29 oktober 2014 om 00:01

Ajax is niet bepaald in vorm, en het verschil tussen Ajax en Urk Vs. Ajax en Barca. Als ze gaan pressen wordt t 10-0

29 oktober 2014 om 14:12

Nee hoor kijk volgend jaar maar werd het ook 2-1 in de arena en ga nou niet met die smoesjes komen van barca had er geen zin in.

FdB zal zeker niet blij zijn, tegen JOS kwam er naderand een straftraining omdat de dubbele cijfers niet waren gehaald... En ook nu kwam het lastig opgang

28 oktober 2014 om 21:50

Haha tegen Jos kwam er helemaal geen straftraining dat was gewoon een grapje van de boer.

29 oktober 2014 om 01:44

Je hebt ons aller Ajax in je naam.... Nu kom je met dat straftraining verhaal aanzetten?? Kerel, dat was gewoon een grapje van Fdb. Als ze met dubbele cijfers zouden winnen kregen ze een beloning in de vorm van een dag vrij. Dat deden ze niet dus werd er gewoon getraind. Ik word wel een beetje moe van dat opgeblazen verhaal..

Geen blessures opgelopen, geen tegendoelpunten, ronde verder wat een gezeik zeg. Alsof een potje tegen de amateurs representatief is? In de voorbereiding was het niet representief, tegen JOS niet, dan is het nu bij een lagere uitslag niet ineens wel representatief.

29 oktober 2014 om 01:50

ajaxwatcher, een potje tegen de amateurs van Urk wordt belangrijk wanneer De Boer in de media gaat beweren dat Ajax de amateurs van Urk op gaat rollen. Het wordt helemaal lachwekkend wanneer De Boer na deze wanprestatie met het excuus komt dat de amateurs van Urk in de eerste twintig minuten presteerden als de brandweer. Na al die grootspraak van De Boer verwacht je een 9-0 overwinning en wil je als supporter niet geconfronteerd worden met een armoedig potje voetbal. Het wordt pijnlijk wanneer De Boer de amateurs van Urk nog een compliment geeft voor hun vechtersmentaliteit!

Ik hoor mensen hier om me heen zeggen, dat 0-4 tegen Urk niet best is.. Ik kan me clubs herinneren die wel eens van amateurclubs hebben verloren.. En als ik de opstelling van Ajax zag, dan vindt ik 0-4 wel oke.. Op naar FC Dordrecht zaterdag!

29 oktober 2014 om 00:48

Alle clubs verliezen wel eens van amateurclubs ook Ajax. Alleen Willem II maakt er dan weer een jaarlijkse traditie van

Lindeboom is echt een kwaliteitsbakker, kan ik iedereen aanraden.

29 oktober 2014 om 10:25

Haha, die taartjes zaten er goed uit

Urk is geweldig. Ze speelde goed niet bang. ik ben trots op urk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren