Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Zidane wijst Girondins Bordeaux af: ‘Niet aantrekkelijk genoeg’

Laatste update:
/

Girondins Bordeaux praat met Zinédine Zidane over een baan als hoofdtrainer bij die club. De legendarische Fransman is nu nog in dienst bij Real Madrid, als assistent-trainer van Carlo Ancelotti. Hij haalde afgelopen seizoen zijn diploma’s en heeft het recht om op eigen benen te gaan staan, iets wat hij zeker overweegt. Zijn oude club Bordeaux zou hem maar wat graag aanstellen als nieuwe hoofdcoach.

Afgelopen seizoen stond Francis Gillot voor de groep bij les Girondins. Hij maakte onlangs bekend dat hij ondanks een doorlopend contract na dit seizoen afscheid neemt van de club uit de Zuid-Franse wijnstad. Grootaandeelhouder Nicolas de Tavernost erkende recent al dat Bordeaux inderdaad nadenkt over de aanstelling van Zidane als opvolger van Gillot. Nu zegt voorzitter Jean-Louis Triaud dat er zelfs al serieus met Zizou gesproken is.

“We zijn op zoek naar een nieuwe trainer. En we kunnen niet ontkennen dat we in die zoektocht ook met Zidane hebben onderhandeld”, zegt Triaud dinsdag. “Als kandidaat-trainers ons verhaal niet interessant vinden, beginnen we het gesprek niet eens.” Of er witte rook komt uit de gesprekken met Zidane, zal de komende weken moeten blijken. De 41-jarige oud-middenvelder kwam van 1992 tot 1996 uit voor Bordeaux: daarna ging hij naar Juventus.

Update 21 mei 19.52 uur - Zidane wijst Girondins Bordeaux af: ‘Niet aantrekkelijk genoeg
Zinédine Zidane gaat niet aan de slag bij Girondins Bordeaux. Voorzitter Jean-Louis Triaud bevestigt woensdag dat men geen akkoord heeft kunnen bereiken met de huidige assistent-trainer van Real Madrid: “We konden het helaas niet aantrekkelijk genoeg voor hem maken. Zidane stelde geen extreme eisen, maar blijft liever in Madrid”, aldus Triaud. De topkandidaat om de trainer van Bordeaux te worden is nu Willy Sagnol.

Wordt Zinédine Zidane hoofdtrainer van Bordeaux, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie club om je carrière als profmanager te beginnen. Maar uiteindelijk moet hij natuurlijk de hoofdtrainer van Real Madrid gaan worden. Wellicht via Juventus (:

20 mei 2014 om 12:31

Moet? Zidane moet trainer van Real of Juve worden? Zijn kwaliteiten als voetballer staan buiten kuif maar laat hem maar eerst een laten zien bij een club als Bordeaux. Niet iedere oud voetballer is een garantie voor succes; Guardiola is een uitzondering op die regel.

20 mei 2014 om 13:53

Alleen Guardiola een uitzondering..?

20 mei 2014 om 17:02

De boer, conte, simeone, cruijff, ancelotti, rijkaard etc...

22 mei 2014 om 00:29

Zal me niks verbazen als ie bij Monaco opduikt

Legendarische speler, maar de twijfel is er altijd of zulke legendes net zoals Seedorf en trainersvak wel aankunnen.

Ik hoop dat hij gaat slagen als trainer.
Weet iemand of hij een goed kans heeft om te slagen als toptrainer?

Want Maradona wordt ook door vele mensen gezien als beste speler aller tijden en is een grote flop gebleken als trainer.

21 mei 2014 om 20:02

Maradona moet je niet serieus nemen, als voetballer misschien wel de beste ter wereld in zijn tijd maar als trainer totaal niet representatief voor welke club dan ook .

21 mei 2014 om 20:05

Ik geef hem zeker een goede kans op slagen. Hij heeft oog voor talent, wilt aanvallend spelen en heeft natuurlijk zelf een enorme berg aan ervaring. Bij Real is hij erg belangrijk, hij bereid spelers mentaal voor op de wedstrijden, praat erg veel met ze. Dat is ook erg belangrijk als coach, een goede relatie hebben met de spelers. Ancelotti heeft dit ook heel erg.

Ik zie Zidane ooit wel voor de selectie van Real Madrid staan, maar daar is het nog te vroeg voor. Hij kan nu perfect leren onder de vleugels van Ancelotti. Al zie ik hem wel vertrekken naar Monaco mocht de kans daar komen.

23 mei 2014 om 08:44

@ sloep,

Ik nam hem al lang niet meer serieus hoor. Haha.

@ Isco,

Bedankt voor je info, dus zoals jij het beschrijft is hij dus de perfecte trainer voor Barcelona.haha, dromen mag toch?

Hij zou beter nog een jaartje als assistent kunnen werken bij Ancelotti. Ik denk niet dat hij al is uitgeleerd.

Wat mij eigenlijk opvalt, is dat veel oud profvoetballers die nu trainer zijn bij grote clubs. Bijna allemaal verdedigers waren.

Koeman, de boer, Pep, van Gaal, Ancelotti, Mancini, Laurent Blanc.

of ligt het hier aan mij?

20 mei 2014 om 12:59

Kun je zien dat top verdedigers het beste zicht hebben op voetbal.
Volgens het lijstje moet Stam ook een goede trainer worden

20 mei 2014 om 13:38

Pep was toch een middenvelder?

20 mei 2014 om 13:49

Ancelotti en Guardiola waren middenvelders, Macinini was(als we de verhalen mogen geloven) een sierlijke aanvaller.

Guardiola stond toch echt 8 van de 10 keer centraal achterin hoor. Als voetballende verdediger

Ik snap de pol eigenlijk niet
Hij heeft Bordeaux al afgewezen??
En ik hoop dat Zidane nog 2 jaar wordt klaar gestoomd om real over te nemen

Het is logisch wat voor keuze Zidane heeft gemaakt aangezien zijn prille trainers carrière. Meer ervaring opdoen bij Real Madrid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren